FISKARS EDGE JAPONSKÝ Nôž DEBA čepeľ12 CM 978326
Tovar bol pridaný do košíka.
FISKARS EDGE JAPONSKÝ Nôž DEBA čepeľ12 CM 978326
Tovar bol pridaný do košíka.

FISKARS EDGE JAPONSKÝ Nôž DEBA čepeľ12 CM 978326

FISKARS EDGE JAPONSKÝ Nôž DEBA čepeľ12 CM 978326

Kód tovaru: 5978585016

  • Stav: Nové
  • Typ postavy: Hrana
  • Značka: Fiskars
  • Účel: Na sekanie
  • Materiál rukoväte: Plast
  • Materiál čepele: Z ocele
  • Dĺžka čepele: 12 cm
  • Kód výrobcu: 1003096

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks34,94 € / ks
Pri kúpe 2 ks30,94 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks29,60 € / ks
36,77 € 34,94 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 5 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

✅ Dostanete originálny produkt Fiskars z oficiálnej distribúcie.

JAPONSKÝ NÔŽ FISKARS EDGE DEBA blade12 CM 978326 1003096

FISKARS EDGE JAPONSKÝ DEBA Nôž

  • Kód výrobcu: 1003096

✅ Malý ázijský -nôž typu so širokou čepeľou.

✅ Navrhnutý na sekanie a krájanie zeleniny a ovocia.

Jednoduché na brúsenie b>

✅ PTFE povlak zabraňuje prilepeniu a chráni pred koróziou

✅ Trvalé spojenie čepele s rukoväťou

✅ Vhodné do umývačky riadu , odporúčame však ručné umývanie - ručne umyté nože zostanú dlhšie ostré

✅ Ručné umývanie nemá vplyv na stratu ostrosti nožov a nezoslabuje PTFE povlak.

✅ Technické údaje:

  • dĺžka čepele 12 cm
  • japončina nehrdzavejúca oceľ
  • Odolná plastová rukoväť z ABS
  • Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ (HRC 53)
✅ Edge line
  • Nože Fiskars Edge dokonale spájajú funkčnosť, odolnú kvalitu a inovatívny dizajn.
  • Vďaka hrubej čepeli z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a ergonomickej rukoväti sú nože sa výnimočne ľahko používajú.
  • Nepriľnavý povrch dodáva nožom nielen atraktívny čierny povrch, ale uľahčuje ich čistenie a robí ich odolnejšími.

FISKARS

Už viac ako 370 rokov je Fiskars výrobcom, ktorý sa snaží zabezpečiť, aby produkty spĺňali všetky očakávania svojich zákazníkov. Neustála honba za dokonalosťou a inovatívny prístup k produktom je filozofia Fiskars. Preto sú produkty Fiskars inovatívne, funkčné, ľahko sa používajú a majú najvyššiu kvalitu.

Prečo by ste nemali šetriť na kuchynských nožoch?

Nízka cena kuchynských výrobkov je spočiatku lákavá, no kuchynské nože, ktoré stoja pár zlotých, jednoducho nie sú odolné. Lacné materiály používané na výrobu nožov a ich výroba z tenkého plechu obyčajného kovu znamenajú, že po krátkom čase bude potrebné nákup zopakovať a nože zlikvidovať. Čepele vyrobené z mäkkého kovu a brúsené laserom sa nedajú efektívne ostriť. Aby ste predišli sklamaniu, odporúčame vám preto značkové kuchynské nože Fiskars, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov a podliehajú vhodnému technologickému postupu.

Čo by ste mali zvážiť pri plánovaní nákupu kuchyne nože?

Pri výbere nožov zvážte ich účel a frekvenciu kuchynských prác. Ak varíte profesionálne alebo jednoducho radi používate dobré nože, investujte do vyšších radov nožov Fiskars. Minimalistom stačí jeden alebo dva nože, ktoré vám umožnia aj pohodlnú prípravu jedál. Najpopulárnejšie nože predávané jednotlivo sú kuchárske nože, krájacie nože a nože na paradajky s malými zubami, takzvané pikety.

S dobrým kuchynským nožom je krájanie potešenímpreto sme pozývame vás, aby ste si prečítali informácie na konci našej ponuky.

HODÍ SA VEDIEŤ

POUŽÍVANIE A STAROSTLIVOSŤ

Každý nôž si vyžaduje pravidelné brúsenie. Aby zostala ostrá dlhšie, nezabudnite ju odrezať na mäkkom povrchu, napríklad na drevenej alebo plastovej doske. Rezanie na tvrdých povrchoch môže spôsobiť rýchlejšie otupenie čepele. Správne používaný nôž si dlhšie zachová svoje vlastnosti.

BRÚRENIE NOŽOV

Profesionálni kuchári používajú pred každým použitím noža oceľovú brúsku. V bežných domácich kuchyniach nemusíte tak často brúsiť nože. Musíte to robiť pravidelne a v prípade potreby. Nože Fiskars sú vyrobené z ocele s tvrdosťou od HRC 52 do HRC 55, vďaka čomu sú ideálne pre domáce použitie. Čím je čepeľ noža tvrdšia, tým dlhšie si zachováva svoje vlastnosti. Nože Fiskars sú príkladom dokonalej rovnováhy medzi zachovaním ostrosti a potrebou brúsenia. Fiskars ponúka dva typy brúsok: Roll-Sharp™ a oceľovú brúsku. Použitie oceľovej brúsky vyžaduje špeciálnu techniku. Celkový uhol brúsenia nožov Fiskars je 30°, čo znamená, že čepeľ noža by sa mala striedavo posúvať pozdĺž oceľovej brúsky pod uhlom 15° na obe strany pomocou dlhých rovnomerných ťahov.

OstričFiskars Roll-Sharp™ je možné nabrúsiť rýchlo a jednoducho – stačí ho položiť na rovný povrch a niekoľkokrát cez neho posúvať čepeľ noža tam a späť. Pri použití tejto brúsky si môžete byť istí, že brúsenie prebieha pod správnym uhlom. Bez ohľadu na použitú metódu by mal byť nôž Fiskars po nabrúsení opláchnutý horúcou vodou a vysušený.

ČISTENIE

Všetky nože Fiskars je možné umývať v umývačka riadu, ručné umývanie však predlžuje ich životnosť. Keď sa nože umývajú ručne, mali by sa ihneď opláchnuť a vysušiť. Je tiež dôležité, aby to nebolo suchéh potraviny zostávajú na povrchu noža, pretože kyseliny prítomné v potravinách ho môžu z dlhodobého hľadiska poškodiť. Pri umývaní nožov Fiskars v umývačke riadu dbajte na to, aby neprišli do kontaktu s iným riadom, riadom alebo príborom, čo by mohlo poškodiť čepeľ.

ŠKVRNY HRDZE

Počas prevádzky sa môžu šíriť stopy hrdze, ktoré sa niekedy vyskytujú vo všetkých typoch umývačiek riadu. Ak po umývacom cykle umyjete nože Fiskars v umývačke riadu, odporúča sa otvoriť dvierka, aby mohla vyjsť para. Nože je tiež dobré ihneď po použití umývačky osušiť suchou handričkou. Ak sa však na nožoch objavia bodky hrdze, možno ich odstrániť pomocou vhodného čističa ocele.

SKLADOVANIE

Pri skladovaní v zásuvke sa čepele nožov zvyčajne otupia v dôsledku kolízie s inými predmetmi. Aby nože Fiskars zostali ostré, mali by byť uložené v bloku na nože, magnetickom pásiku alebo v špeciálnych zásuvkových vložkách určených na uloženie nožov.

PODOBNÉ PRODUKTY