Darčeková sada 12 nožov + puzdro Giesser 8294
Tovar bol pridaný do košíka.
Darčeková sada 12 nožov + puzdro Giesser 8294
Tovar bol pridaný do košíka.

Darčeková sada 12 nožov + puzdro Giesser 8294

Darčeková sada 12 nožov + puzdro Giesser 8294

Kód tovaru: 8475199435

  • Stav: Nové

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

654,24 € 621,53 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Na preverenie (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Technické parametre:

  • Kód produktu: Giesser 8294b
  • Typ: 12-dielna sada nožov + puzdro
  • Farba rukoväte: čierna

Vrátane modelov nožov:

  • Nôž na syr zvlnená čepeľ 12 cm Giesser 960512
  • Salámový nôž na syr 28 cm Giesser 7900
  • Stierka na cukrovinky 26 cm Giesser 8210
  • Čepeľ ChefCut 25 cm Giesser 9922
  • Nôž na zeleninu 10 cm Giesser 8240
  • Giesser 3100 vykosťovací nôž 13 cm
  • Giesser 8264 filetovací nôž 18 cm
  • Giesser 8270 úzky kuchársky nôž 25 cm
  • Čepeľ noža na chlieb zvlnená 25 cm Giesser 8261
  • Kuchársky nôž 25 cm Giesser 8280
  • Vidlička na mäso 29 cm Giesser 9410
  • Ozdobný nôž na loptičky dvojitý ⌀2,2 a 2,5 cm Giesser 8252

Súprava obsahuje aj tmavomodré puzdro na nože Giesser 8294

Kvalita na prvom mieste

Kvalitné nože umožňujú rýchle, rozhodné a nenáročné rezanie sily, umožňujú efektívnu a efektívnu prácu bez námahy.

Nože v kuchyni majú množstvo rôznych použití, najčastejšie sa používajú na krájanie a porciovanie produktov. Najdôležitejšia je kvalita spracovania, pretože od vhodnej ostrosti, tvrdosti či pružnosti závisí vzhľad pripravovaného produktu a jednoduchosť práce s nožom. V tomto prípade je kľúčová kvalita čepele, druh ocele použitej na jej výrobu, spôsob spracovania a správne ďalšie použitie v súlade s určením daného modelu.

Je to tiež stojí za to venovať pozornosť rukoväti noža, ktorá je priamo zodpovedná za pohodlie a bezpečnosť používania a pevné uchopenie. Najobľúbenejšie sú plastové alebo drevené rukoväte, niektorí výrobcovia ponúkajú aj kovovú variantu.

O nožoch GIESSER

O nožoch GIESSER

h1>

Nože GIESSER boli navrhnuté tak, aby čo najlepšie slúžili ľuďom pracujúcim v gastronómii a priemysle, sú vhodné aj na domáce použitie.

Plasty používané v rukovätiach nožov pre mäsový a rybí priemysel spĺňajú najvyššie hygienické požiadavky. Rukoväť noža GIESSER sa ideálne hodí na funkciu, ktorú má vykonávať, a vhodné profilovanie umožňuje bezpečnú a efektívnu prácu.

Čepele nožov sú vyrobené z chróm-molybdénovej ocele, ktorá je vysoko odolná voči korózii a má optimálne parametre odolnosti proti otupeniu. Vďaka procesu vákuového kalenia ocele sa zvyšuje mechanická pevnosť noža.

Dôležitým prvkom v procese výroby noža je brúsenie a nastavenie vhodných uhlov čepelí v dvojstupňovom procese: najprv sa vykoná počiatočné obrábanie pomocou moderných, automatizovaných zariadení, potom finálny dotyk ručne dodajú majstri výroby s rozsiahlymi skúsenosťami v tejto oblasti.

História spoločnosti GIESSER

Johannes Giesser položil základy spoločnosti GIESSER v roku 1776 spustením remeselnej výroby nožov a rezných nástrojov. Sam, syn remeselníka, ktorý vyrába nože v Reutlingene, sa usadí vo Winnenden. V malej vyhni vyrába nože a nástroje pre poľnohospodárstvo.

V priebehu rokov sa výrobky zdokonaľovali a používali sa stále technologicky vyspelejšie materiály, napr. už v roku 1936 sa GIESSER rozhodol použiť nerez Bohler ocele.

Po skončení vojny preberá vedenie spoločnosti Hermann Giesser. O šesť rokov neskôr ho nasleduje jeho mladší brat Hans-Martin.Oobaja sú majstrami v nožiarstve.

GIESSER bol v úzkom kontakte s svete už mnoho rokov.poprední výrobcovia nožov a rezacích zariadení.

Skutočná revolúcia sa odohrala v roku 1981, kedy boli nože podrobené procesu vákuového kalenia, čo malo pozitívny vplyv na životnosť a zvýšený predaj produktov GIESSER.

Dnes GIESSER

neustále rozširuje a optimalizuje svoj sortiment a ponúka ten správny nástroj pre každý typ rezania. Majitelia spoločnosti Hans- Joachim a Hermann Giesser oficiálne odovzdávajú novú budovu vybavenú najmodernejšou technológiou spoločnosti vo Winnenden-Hertmannsweiler. 80 zamestnancov vyrába každý deň viac ako 7 500 profesionálnych nožov.

Vysoký dopyt a silný rast si vyžadujú viac zamestnancov a rozvoj výrobných liniek. Dnes je GIESSER popredným svetovým výrobcom vysokokvalitných nožov a príslušenstva pre profesionálnych používateľov v spracovateľskom priemyslepotravinárskeho a gastronomického priemyslu. Sortiment zahŕňa viac ako 2 500 kovaných alebo lisovaných nožov a príslušenstva.

Výrobný proces

Čepele nožov Giesser sú vyrobené z vysoko kvalitného chrómu - molybdénová oceľ. Čím rovnomernejšie je kalenie čepele, tým väčšia je jej odolnosť proti opotrebovaniu. Z tohto dôvodu pracujeme s využitím najmodernejších technológií na svete – vákuového tepelného spracovania. Počiatočné brúsenie vykonáva stroj, je plne automatické a presné. Na dosiahnutie dokonalej ostrosti sú potrebné dva po sebe idúce procesy brúsenia. Lesk zabezpečuje leštiaci stroj. Vďaka nemu sa povrch stáva bezchybne hladkým. A to má mnoho výhod: hrdza sa na takýto povrch nelepí a čepeľ sa ľahko čistí. Ponúkame optimálnu rukoväť pre každý typ použitia. Najdôležitejšia je pre nás dokonalá ergonómia rukoväte a jej protišmykové vlastnosti. Naše výrobky spĺňajú hygienické požiadavky vyhlášky o potravinách a spotrebnom tovare. Farebné rukoväte nožov pomáhajú zlepšovať hygienické štandardy v potravinárskom priemysle

Starostlivosť a údržba nožov

Pre udržanie noža v dobrom stave po dlhú dobu je dôležité ho správne brúsiť, používať a čistiť.

Medzi najobľúbenejšie nástroje na brúsenie nožov patria ocieľky, ale aj ručné a elektrické brúsky. Profesionálne brúsky nožov zaručujú získanie správneho profilu čepele a jej správne vyleštenie, čo vám umožní používať nôž dlhšie a naplno využiť jeho prednosti a schopnosti.

Je potrebné dodať, že profesionálne brúsky dokážu brúsiť údržbou správny uhol čepele, odlišný pre európske a japonské nože.

Niektoré dôležité tipy:

  • Čepeľ noža by sa mala pravidelne brúsiť brúskou alebo jemným brúsnym kameňom. Tým sa zvýši životnosť reznej hrany a nôž zostane dlhšie ostrejší.
  • Pri brúsení čepele dbajte na to, aby ste povrch po prvotnom nabrúsení vyleštili jemným brúsnym pásom alebo plsteným kotúčom.
  • Brúste rovnomerne, len tak bude rez rovnomerný a čepeľ bude mať optimálny profil.

PODOBNÉ PRODUKTY