SET! CHAM VARIČ 0,8 KG BIOWIN + TAŠKY + TEPLOMER
Tovar bol pridaný do košíka.
SET! CHAM VARIČ 0,8 KG BIOWIN + TAŠKY + TEPLOMER
Tovar bol pridaný do košíka.

SET! CHAM VARIČ 0,8 KG BIOWIN + TAŠKY + TEPLOMER

SET! CHAM VARIČ 0,8 KG BIOWIN + TAŠKY + TEPLOMER

Kód tovaru: 11668386518

  • Stav: Nové
  • Kód výrobcu: Súprava Biowin 313008
  • Hmotnosť produktu s obalom: 1 kg

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

41,86 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Súprava šunkovaru na 0,8 kg mäsa s teplomerom + sáčky zdarma Biowin 313008

Šunkovar je perfektným riešením pre každého, kto si chce každý deň vychutnať chuť domácich údenín a obedového mäsa. Uvedomíme si, že vieme, čo jeme, mäsá pripravujeme podľa stoviek overených receptov, bez pridania chemikálií, konzervantov či iných „éčiek“. Zariadenie Biowin má oválny tvar, je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá môže prísť do styku s potravinami a je odolná voči vysokým teplotám.

Výrobok pochádza z poľskej distribúcie, má poľský návod a 24-mesačnú lehotu výrobcu záruka.

Popis

Šunkovar je dokonalým riešením pre každého, kto si chce každý deň vychutnať chuť domáceho mäsa a mletého mäsa. Uvedomíme si, že vieme, čo jeme, mäsá pripravujeme podľa stoviek overených receptov, bez pridania chemikálií, konzervantov či iných „éčiek“. Zariadenie Biowin má oválny tvar, je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá môže prísť do styku s potravinami a je odolná voči vysokým teplotám.

Výrobok pochádza z poľskej distribúcie, má poľský návod

a 24-mesačná záruka od výrobcu.

Súprava Biowin Šunkovar 0,8 kg

  • Súprava s teplomerom a vreckami (20 ks)
  • Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • Jednoduché použitie
  • Ovládanie teploty mäsa
  • Rozmery šunkovaru: 11,5 x 11,5 x 12 cm
  • Rozmery teplomeru: 3 x 3 x 12 cm
  • Rozmery vrecka: 16 x 32 cm
  • Šunkovar umožňuje prípravu mäsa na stovky spôsobov

Princíp fungovania prístroja spočíva v tom, že marinované mäso sa vloží do šunkovaru a stlačí sa špeciálnou špirálou, vďaka čomu bude mať naše mäso neskôr kompaktnú konzistenciu. Mäso by malo byť vložené do vrecka. Naplnený šunkovar vložte do hrnca s vodou tak, aby voda siahala do 4/5 výšky zariadenia. Vodu väčšinou ohrievame, nevaríme - teplotu vody udržiavame tak, aby podľa druhu mäsa bola vo vnútri poduseného mäsa teplota 65-90 stupňov. Na kontrolu teploty vo vnútri výrobku slúži teplomer so sondou.

V šunkovaru môžeme pripravovať

  • rôzne druhy šunky
  • mäso
  • bravčové koleno
  • paštéty
  • klobásy
  • rolády

PODOBNÉ PRODUKTY