HLADKÉ VRECKÁ DO BALIČKY 20X30 FORGAST
Tovar bol pridaný do košíka.
HLADKÉ VRECKÁ DO BALIČKY 20X30 FORGAST
Tovar bol pridaný do košíka.

HLADKÉ VRECKÁ DO BALIČKY 20X30 FORGAST

HLADKÉ VRECKÁ DO BALIČKY 20X30 FORGAST

Kód tovaru: 11847392293

  • Stav: Nové
  • Značka: Forgast
  • Model: FG03410
  • Kód výrobcu: FG03410
  • Stav balenia: Originál

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks22,03 € / ks
Pri kúpe 2 ks18,03 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks16,70 € / ks
31,03 € 22,03 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

HLADKÉ VÁKUOVÉ TAŠKY 20x30 CM FORGAST FG03410

Forgast

Vrecká z fólie s hrúbkou 90 mikrónov určené na vákuové balenie a balenie v modifikovanej atmosfére (plynová zmes potravín). Vysoká hustota fólie zaručuje odolnosť tašky za každých podmienok. Rozmery 20x30 cm. Balenie 100 ks.

Vrecká z viacvrstvovej fólie: PA/PE, polyamid/polyetylén, hrúbka 90 μm (mikrónov). Polyetylén je určený na styk s potravinami. Polyamidová vrstva zaručuje vysokú odolnosť. Použité materiály chránia výrobok pred poškodením a predlžujú jeho životnosť. Možno použiť pri teplotách od -20 do 95°C, s maximálnou teplotou 95°C po dobu 30 minút.Rozsah teploty tesnenia 115-160°C.

Vrecká určené na vákuové balenie a:

• skladovanie v chladničke

• skladovanie v mrazničke

• nízkoteplotné varenie Sous Vide – do 70°C. Pri spracovaní pri vyšších teplotách sa odporúča vykonať testy.

Kyslík má na svedomí kazenie potravín pri skladovaní a zmeny ich chuti, pleseň, vysychanie a oxidáciu vitamínov. Množstvo vzduchu zredukované na minimum v tesne uzavretom fóliovom vrecku umožňuje dlhodobé skladovanie, čerstvosť, vôňu, vhodnú konzistenciu, nutričnú hodnotu a mikrobiologickú nezávadnosť. Vákuové balenie je najlepší spôsob, ako chrániť potraviny rôznych konzistencií, čerstvé alebo hotové. Vďaka tejto metóde je možné skladovať surové mäso, údeniny, surové a údené ryby, syry, ovocie, zeleninu, hotové jedlá, polievky a omáčky a pasterizovať ich. Vďaka špeciálne zvolenej hrúbke a typu dvoch materiálov tvoriacich vrstvy vrecka je možné okrem skladovania použiť vrecia aj pri nízkoteplotných procesoch spracovania v parnom aj vodnom prostredí. Tento spôsob umožňuje bezpečné balenie, marinovanie, tepelné spracovanie a následné skladovanie hotového jedla bez vyberania z vrecka. Metóda Sous Vide je moderný spôsob prípravy jedla, ktorý používajú tí najlepší kuchári. Vďaka svojim vlastnostiam a spôsobu výroby je možné vrúbkované vrecia použiť pre akýkoľvek typ baliacich strojov.

Hladké vrecia je možné použiť len pre komorové baliace stroje.

  • rozmery (dĺžka, šírka, výška): 20x30 cm
  • typ baliaceho stroja: komora
  • šírka (otváranie ) vrecka: 20 cm
  • dĺžka vrecka: 30 cm

Tašky predávané v baleniach 100 ks Cena za balenie 100 ks

PODOBNÉ PRODUKTY

Hodnotenie obchodu

4,8 Počet hodnotení: 82
Zákazník | 25. 4. 2023 10:12
Spokojnosť s vybavením objednávky a dodaním v termíne. Odporúčam.
Zákazník | 19. 3. 2024 07:37
Pýtala som sa na daný produkt, ale nevedeli mi odpovedať na moje otázky. Zisťovala som si to sama. Tovar prišiel, tak ako som si ho predstavovala.
Zákazník | 12. 2. 2024 20:26
je to velmi kvalitny posuvne meradlo a som spokojny. odporučam
Zákazník | 22. 1. 2024 12:36
odporúčam

Zobraziť viac