Vrúbkované BALENIE TAŠKY 20X30, 100 FORGAST
Tovar bol pridaný do košíka.
Vrúbkované BALENIE TAŠKY 20X30, 100 FORGAST
Tovar bol pridaný do košíka.

Vrúbkované BALENIE TAŠKY 20X30, 100 FORGAST

Vrúbkované BALENIE TAŠKY 20X30, 100 FORGAST

Kód tovaru: 11893778196

  • Stav: Nové
  • Značka: Forgast
  • Model: FG03413
  • Kód výrobcu: FG03413

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks24,49 € / ks
Pri kúpe 2 ks20,49 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks19,16 € / ks
27,83 € 24,49 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

ZABITÉ TAŠKY 20x30 CM 100 KS. FORGAST FG03413

Forgast

Forgast vrúbkované vrecia do lištových baliacich strojov (bez komôr), rozmery 20x30 cm. Balenie 100 ks Vyrobené z viacvrstvovej fólie: PA/PE, polyamid/polyetylén s hrúbkou 90 μm (mikrónov). Polyetylén je určený na styk s potravinami. Polyamidová vrstva zaručuje vysokú odolnosť. Materiály chránia produkt pred poškodením a predlžujú jeho trvanlivosť.

Možnosť použitia pri teplotách od -20 do 95°C, s maximálnou teplotou 95°C po dobu 30 minút. Rozsah uzatváracej teploty 115-160°C.

Určené na vákuové balenie a:

• skladovanie v chladničke

• skladovanie v mrazničke

• Nízkoteplotné varenie Sous Vide – do 70 °C. Pri spracovaní pri vyšších teplotách sa odporúča vykonať testy.

Kyslík je zodpovedný za kazenie potravín počas skladovania a zmeny ich chuti, vznik plesní, sušenie a oxidáciu vitamínov . Množstvo vzduchu zredukované na minimum v tesne uzavretom fóliovom vrecku umožňuje dlhodobé skladovanie, čerstvosť, vôňu, vhodnú konzistenciu, nutričnú hodnotu a mikrobiologickú nezávadnosť. Vákuové balenie je najlepší spôsob, ako chrániť potraviny rôznych konzistencií, čerstvé alebo hotové. Vďaka tejto metóde je možné skladovať surové mäso, údeniny, surové a údené ryby, syry, ovocie, zeleninu, hotové jedlá, polievky a omáčky a pasterizovať ich. Vďaka špeciálne zvolenej hrúbke a typu dvoch materiálov tvoriacich vrstvy vrecka je možné okrem skladovania použiť vrecia aj pri nízkoteplotných procesoch spracovania v parnom aj vodnom prostredí. Tento spôsob umožňuje bezpečné balenie, marinovanie, tepelné spracovanie a následné skladovanie hotového jedla bez vyberania z vrecka. Metóda Sous Vide je moderný spôsob prípravy jedál, ktorý používajú tí najlepší kuchári.

Vrúbkované vrecia možno vďaka svojim vlastnostiam a spôsobu výroby použiť na akýkoľvek typ baliacich strojov.

Vrúbkované vrecia je možné vďaka svojim vlastnostiam a spôsobu výroby použiť na akýkoľvek typ baliacich strojov.

Vďaka svojim vlastnostiam a spôsobu výroby je možné vrúbkované vrecká použiť. b>

  • rozmery (dĺžka, šírka, výška): 20x30 cm
  • typ baliaceho stroja: bezkomorový
  • šírka (otvor) tašky: 20 cm
  • dĺžka tašky: 30 cm

Vrecká balené po 100 ks. Cena je uvedená za balenie.

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)