Gluko-amylázový sacharifikačný enzým 500g
Gluko-amylázový sacharifikačný enzým 500g
Kód tovaru: 12987402925
- Značka: Inna (Gorzelnik)
- Kód výrobcu: GA500
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Vysokokvalitný enzým určený na scukrenie v procese rmutovania obilných dávok.
Enzým glukoamyláza sa používa v procese rmutovania v štádiu scukrenia. Pripravuje rmut na fermentáciu premenou zložitých cukrov na skvasiteľné cukry. Optimálne pracovné podmienky pre enzým je pH v rozmedzí 4,0 - 5,0. Najpohodlnejším spôsobom úpravy pH v podmienkach malej výroby je pridanie kyseliny citrónovej. Odporúčaná teplota scukornatenia je 60-65°C.
Odporúčané dávkovanie je 5 g na 50 litrov zápary obsahujúcej 12,5 kg obilnín.
Charakteristiky produktu:- Optimálne pH: 4,0 – 5,0
- Efektívne pH: 3,2 – 5,8
- Počiatočná teplota: 28 – 65>C sa. pri 60 – 65°C
0,40 – 0,55 kg/t škrobu
Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste.
p>PODOBNÉ PRODUKTY
Hermetický korok na šampanské s košíkom, 20 ks
Hermetický korok na šampanské s košíkom, 20 ks Plastové zátky na fľaše šampanského s drôtenými košíkmi. …
-9%FILTRAČNÁ VLOŽKA "500" - STREDNÁ
➡️ Filtračná vložka "500" - sada sa skladá z 2 filtrov s priemerom 15 cm. Hodia sa do gravitačného filtra. ➡️ Charakteristika: ✅ stredne jemný filter ✅ …
-13%FILTRAČNÁ VLOŽKA "500" - STREDNÁ
➡️ Filtračná vložka "500" - sada sa skladá z 2 filtrov s priemerom 15 cm. Hodia sa do gravitačného filtra. ➡️ Charakteristika: ✅ stredne jemný filter ✅ …
-21%Plastová odmerka 100 ml so stupnicou a stojanom
Plastová odmerka 100 ml s delením a stojanom Kapacita: 100 ml Mierka: každý 1 ml Výška: 26 cm p> Vnútorný priemer: 2,4 cm Extrémne esteti…
Kandizovaný cukor hnedý 500g - belgické pivá
Kandizovaný cukor hnedý 500g - belgické pivá Kandizovaný cukor používajú belgickí pivovarníci na vnesenie špeciálnych vlastností do chuťového profilu piva. Typ</…
-13%Magnetické jadro miešadla - 7x30 polygón
Jadro pre magnetické miešadlo, vďaka ktorému zrýchlime zakladanie kvasníc (rýchlejšie rozmnožovanie kvasníc). Jadro má tvar mnohouholníka. Parametre: …
-20%Biely kandizovaný cukor 500g na belgické pivá
Biely kandizovaný cukor 500g pre belgické pivá Kandizovaný cukor používajú belgickí pivovarníci na zavedenie špeciálnych vlastností do chuťového profilu piva. Ty…
-19%COOBRA VWP100g ČISTIACI A DEZINFEKČNÝ PROSTRIEDOK
Prostriedok VWP na čistenie a sterilizáciu na 135l 100G roztoku - ČISTENIE A DEZINFEKCIA Prostriedok na čistenie a dezinfekciu pivných a mliekárenských zariadení, r…
-17%COOBRA VWP100g ČISTIACI A DEZINFEKČNÝ PROSTRIEDOK
Prostriedok VWP na čistenie a sterilizáciu na 135l 100G roztoku - ČISTENIE A DEZINFEKCIA Prostriedok na čistenie a dezinfekciu pivných a mliekárenských zariadení, r…
Vrecko na filtrovanie likérov a vín
Vrecko na filtrovanie likérov a vín Vrecúško na filtrovanie likérov a vín Vrecko určené pre nadšencov ktorí vyrábajú domáce liehoviny, používané na fil…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac