KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 600ml
Tovar bol pridaný do košíka.
KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 600ml
Tovar bol pridaný do košíka.

KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 600ml

KONVIČKA NA MLIEČKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA, 600ml

Kód tovaru: 13010697365

  • Stav: Nové
  • Značka: Brunbeste
  • Druh: Džbán mlieka
  • Kapacita: 0,6 l
  • Farba: Čierna
  • Materiál spracovania: Kov
  • Kód výrobcu: BB-2210
  • Hmotnosť produktu s obalom: 0,6 kg

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks33,73 € / ks
Pri kúpe 2 ks29,73 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks28,40 € / ks
33,73 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

MLIEKO, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA 600 ml 2210

75,59

2210

Oceľová kanvica, ktorú možno použiť ako kanvicu na mlieko na podávanie teplého mlieka do kávu a na napenenie mlieka v espresso strojoch vybavených parnou tryskou. Ako vieme, najlepšie je mlieko napeniť v kovovej kanvičke s vhodnou výlevkou, aby sa získala dobrá konzistencia mlieka a aby sa dalo pekne a úhľadne naliať do kávy. Džbán má výlevku určenú na latte art, ideálnu na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ s čiernym práškovým nástrekom

Rozmery : priemer 8 cm, výška 11 cm

Kapacita: 600 ml

Podrobnosti:

- Nádoba na mlieko na servírovanie a napenenie mlieka

- Má rukoväť a výlevku pre jednoduchšie nalievanie.

- Praktická odmerka vo vnútri každých 50 ml.

Ako napeniť dokonalé mlieko?

  1. Studené mlieko treba naliať do džbánu. Nezabudnite ho použiť priveľa – napenené mlieko zväčší svoj objem dvakrát, takže musí mať pre seba nejaký priestor.
  2. Džvičku s mliekom mierne nakloňte a vložte do nej trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka.
  3. Zapnite prístroj a krúživými pohybmi kanvičkou napente mlieko. Tryska by mala byť vždy tesne pod hladinou.
  4. Keď sa mlieko napení a zväčší sa jeho objem, posunieme trysku trochu hlbšie, aby sa zohriala spodná vrstva mlieka.
  5. Ideálna teplota je približne 65°C - 70°C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa, čo mu dodáva sladkú chuť. Vyššia teplota spôsobí, že sa bielkovina zrazí a nestihnete ju speniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne ho nemáte, takže prestaňte ohrievať, keď bude kanvica nepríjemne horúca.
  6. Nakoniec na kanvičku zaklopte, aby sa bublinky mlieka trochu usadili. Pripravený! Do espressa môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.
Parametre
  • Výška: 10
  • Dĺžka : 10
  • Šírka: 7
  • Kód KN: 73239300

PODOBNÉ PRODUKTY