KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 600 ml
Tovar bol pridaný do košíka.
KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 600 ml
Tovar bol pridaný do košíka.

KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 600 ml

KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 600 ml

Kód tovaru: 13209808665

  • Stav: Nové
  • Značka: Brunbeste
  • Druh: Džbán
  • Kapacita: 0,6 l
  • Materiál spracovania: Kov
  • Kód výrobcu: 2210

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks32,58 € / ks
Pri kúpe 2 ks28,58 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks27,24 € / ks
34,29 € 32,58 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 5 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

KONVIČKA NA MLIEKO OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA 600 ml

Oceľová kanvica, ktorú možno použiť ako kanvičku na mlieko na podávanie teplého mlieka do kávy a na napenenie mlieka v espresso strojoch vybavených parnou tryskou. Ako vieme, najlepšie je mlieko napeniť v kovovej kanvičke s vhodnou výlevkou, aby sa získala dobrá konzistencia mlieka a aby sa dalo pekne a úhľadne naliať do kávy. Džbán má výlevku určenú na latte art, ideálnu na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ s čiernym práškovým nástrekom

Rozmery : Priemer 8 cm, výška 11 cm

Kapacita: 600 ml

Podrobnosti:

- Nádoba na mlieko na servírovanie a napenenie mlieka

- Má rukoväť a výlevku pre jednoduchšie nalievanie.

- Praktická odmerka vo vnútri každých 50 ml.

Ako napeniť dokonalé mlieko?

  1. Studené mlieko treba naliať do džbánu. Nezabudnite ho použiť priveľa – napenené mlieko zväčší svoj objem dvakrát, takže musí mať pre seba nejaký priestor.
  2. Nádobku s mliekom mierne nakloňte a vložte do nej trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka.
  3. Zapnite prístroj a krúživými pohybmi kanvičkou napente mlieko. Tryska by mala byť vždy tesne pod hladinou.
  4. Keď sa mlieko napení a zväčší sa jeho objem, posunieme trysku trochu hlbšie, aby sa zohriala spodná vrstva mlieka.
  5. Ideálna teplota je približne 65°C – 70°C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa, čo mu dodáva sladkú chuť. Vyššia teplota spôsobí, že sa bielkovina zrazí a nestihnete ju speniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne ho nemáte, takže prestaňte ohrievať, keď bude kanvica nepríjemne horúca.
  6. Nakoniec na kanvičku zaklopte, aby sa bublinky mlieka trochu usadili. Pripravený! Do espressa môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.

PODOBNÉ PRODUKTY