Ramekins MISKY na dezerty TAPAS 3x200ml
Ramekins MISKY na dezerty TAPAS 3x200ml
Kód tovaru: 13534214363
- Stav: Nové
- Typ postavy: TERACOTT
- Značka: Orion
- Vyrobené z materiálu: Keramika
- Tvar: Okrúhly
- Kapacita: 0,2 l
- Ďalšie informácie: Vhodné do umývačky riadu, Možno použiť v mikrovlnnej rúre, Sada riadu
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,21 kg
- Kód výrobcu: 121742
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Sada troch misiek na pečenie
Misky je možné použiť na prípravu lahodných snackov, kastrólov, tapas a chuťoviek. Výborne sa hodia aj na prípravu lahodných dezertov. Košíčky sú mimoriadne pôsobivé, aj keď vyzerajú prirodzene a jednoducho.
Hlavné vlastnosti produktu:
✅ Okrúhly tvar
✅ Hnedá farba
✅ Na pečenie
✅ Na podávanie občerstvenia
✅ 3 kusy v súprave
✅ Produkt schválený pre styk s potravinami
✅ Výrobca – Vynikajúci domáci tovar
Podrobnosti o produkte:
- výška: 4 cm
- priemer: 12 cm
- kapacita: 3 x 200 ml
- materiál:kamenina
- farba: hnedá
Sada obsahuje:
- 3 x misky na pečenie
Iné :
- Môžeme ich piecť do maximálnej teploty 230°C
- Vhodné do mikrovlnnej rúry, umývačky riadu aj chladničky
Prečo sa oplatí kúpiť tento produkt?
➡️ UNIVERZÁLNY - Misky na prípravu kastrólov, zákuskov a podávanie slaných a sladkých pochutín
➡️ KAMENINA - Vyrobená z kvalitnej kameniny v surovom štýle, vnútro ukončené glazúrou
➡️ NA PEČENIE - Riad je žiaruvzdorný, takže môžeme použiť na pečenie v rúre
➡️ VŠESTRANNÉ - Misky sú vhodné do rúry, umývačky riadu, mikrovlnky aj chladničky
➡️ SPOĽAHLIVÁ ZNAČKA - Vynikajúce domáce potreby
RECEPT NA CREME BRULEE:
Créme Brulee je klasický francúzsky dezert, známy svojou krémovou konzistenciou a karamelizovanou vrstvou cukru na vrchu. Tu je jeden zo základných receptov na Crème Brûlée:
Zloženie:
- 2 polievkové lyžice vanilkového cukru (alebo 1 vanilkový struk)
- 500 ml smotany na šľahanie (36%)
- 6 žĺtkov
- 75 g cukru
- Na vrch pridaný cukor na skaramelizáciu
Pokyny:
- Príprava: Rúru predhrejeme na 150°C. Ak používate vanilkový lusk, rozdeľte ho na polovicu a vyškrabte zrniečka.
- Vanilka a smotana: V menšom hrnci na strednom ohni zohrejte smotanu na šľahanie spolu s vanilkovým cukrom (alebo vanilkovými semienkami a vanilkový struk), kým sa takmer nerozvarí. Odstavte z ohňa a nechajte vychladnúť, ak používate vanilkový lusk, po vychladnutí ho vyberte.
- Žĺtky a cukor: V miske vyšľaháme žĺtky so 75 g cukru do svetlej farby.
- Miešanie: Za stáleho miešania jemne vmiešajte smotanu do žĺtkov.
- Hmotu rozdeľte: Zmes rozdeľte medzi 4-6 ramekov crème brûlée.
- Pečenie: Umiestnite cesto. ramekins v hlbokom pekáči a naplňte pekáč horúcou vodou tak, aby voda siahala do polovice výšky ramekinov. Pečieme v predhriatej rúre asi 30-40 minút, kým krém nestuhne, ale v strede sa stále mierne chveje.
- Chladenie: Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť, potom vložte do chladničky na aspoň 4 hodiny alebo cez noc.
- Karamelizácia: Posypte každý dezert cukrom, potom cukor skaramelizujte pomocou kuchynskej baterky dozlatista a chrumkava.
- Podávanie: Podávajte ihneď po karamelizácii.UŽIJTE SI CHUŤ TOHTO FRANCÚZSKEHO DEZERTU!
PODOBNÉ PRODUKTY
Formy na košíčky zo silikónových srdiečok
Formy na košíčky zo silikónových srdiečok
-30%Formy na košíčky zo silikónových srdiečok
-19%Ramilety, zapekacia misa, 7,7 cm
-6%Ramilety, zapekacia misa, 7,7 cm
-19%Ramilets, 8,8 cm pekáč
-20%Ramilets, 8,8 cm pekáč
-30%Formy na košíčky zo silikónových srdiečok
-21%Formy na košíčky zo silikónových srdiečok
Mudwinds, pekáč 7,6 cm
Hodnotenie obchodu
Jediny minus je ze boli bez komunikácie, ale prišlo všetko v poriadku aj faktúra správne tak som rada,aj keď som sa snažila dovolať nikto nedvíhal ,aspon na email by mohli odpovedat ,ale inac ok :-)
Zobraziť viac