Vrúbkované vákuové vrecká 20x35 / 50 kusov
Tovar bol pridaný do košíka.
Vrúbkované vákuové vrecká 20x35 / 50 kusov
Tovar bol pridaný do košíka.

Vrúbkované vákuové vrecká 20x35 / 50 kusov

Vrúbkované vákuové vrecká 20x35 / 50 kusov

Kód tovaru: 13638571697

  • Stav: Nové
  • Hmotnosť produktu s obalom: 1 kg
  • Kód výrobcu: DIAM203550
  • Druh: Vreco
  • Značka: inny (MOLETKI.PL)

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks19,63 € / ks
Pri kúpe 2 ks15,63 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks14,30 € / ks
25,17 € 19,63 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Moletki je vysoko kvalitná rolka pre vákuové zváračky, ideálna na balenie potravinárskych výrobkov na predĺženie ich čerstvosti. Používaním fólií značky Moletki znížite množstvo vyhodeného jedla a predĺžite čerstvosť výrobkov bez nutnosti použitia umelých konzervantov. Naše výrobky poskytujú vynikajúcu tesnosť, zabraňujú vniknutiu vzduchu, vlhkosti a baktérií. Vyberte si Molettes a užite si dlhšiu trvanlivosť svojich potravinárskych výrobkov!

Vlastnosti produktu:
  • Šírka 20 cm
  • Dĺžka 35 cm
  • množstvo: 50 kusov
  • pevné a odolné proti roztrhnutiu
  • jedna hladká strana - bariérová fólia, druhá strana vrúbkovaná do trhom overeného kosoštvorcového vzoru
  • Naše fólie neobsahujú škodlivé BPA a ftaláty
  • možno použiť v mikrovlnnej rúre (pri ohrievaní odrežte roh vrecka, aby mohol uniknúť horúci vzduch)
  • vhodné na mrazenie
  • opakovane použiteľné
  • ideálne na marinovanie
  • univerzálne – hodí sa pre väčšinu vonkajších pásikov dostupných na poľskom trhu
Vákuové balenie

Balenie potravín pomocou vákuových vreciek je bežne používaný spôsob ktorý sa teší veľkej obľube takmer vo všetkých odvetviach potravinárskeho priemyslu. Vákuové balenie sa najčastejšie vykonáva pomocou vákuových baliacich strojov, ale v supermarketoch a špecializovaných predajniach už nájdete vákuové vrecká na domáce použitie, ktoré sú dodávané so špeciálnou pumpou. To dokazuje rastúcu popularitu vákuového balenia a jeho enormnú účinnosť pri skladovaní potravinových produktov.

Čo je vákuové balenie?

Po procese prípravy potravinových produktov a pred ich odoslaním do obchodu , krok výrobcu v poslednom kroku je balenie potravín. Výrobky sa potom rozdelia na porcie a následne zaistia pomocou vákuového vrecka, ktoré sa dokonale prispôsobí tvaru jedla. Vákuové balenie je určené na ochranu potravín pred vonkajšími faktormi, ako sú plyny, vlhkosť alebo znečistenie, a zároveň na predĺženie trvanlivosti. Vákuovo balený výrobok sa tiež ľahšie skladuje, prepravuje a predáva bez rizika, že sa stratí nutričná hodnota, čerstvosť alebo tvar výrobku. Na vákuové balenie vo výrobných podmienkach sa používajú vákuové baliace stroje vybavené špeciálnymi vreckami. Balenie pomocou baliaceho stroja je sterilné a umožňuje ochrániť veľké množstvo produktov v krátkom čase. Potravinárske výrobky je možné baliť vo vákuu aj pomocou zmesi inertných plynov. Obe metódy umožňujú eliminovať nežiaduce vedľajšie účinky skladovania potravín, ako sú: zmena farby, chuti, vône a hmotnosti výrobkov, zatuchnutie tukov či vyparovanie tekutín.

Vákuové baliace vrecia

Vákuové balenie potravín sa realizuje pomocou PA/PE vákuových vreciek vyrobené z viacvrstvovej fólie z polyamidu a polyetylénu. Certifikované vákuové vrecká na potraviny spĺňajú požiadavky Národného hygienického ústavu, sú netoxické a schválené pre styk s potravinami. Pri výrobe PA/PE sáčkov nepoužívame druhotné suroviny, ftaláty, fotoiniciátory, zmäkčovadlá, alergény, Bisfenol A a B, primárne aromatické amíny a iné látky vzbudzujúce veľké obavy (SVHC). Naše vrecká sú zdravotne nezávadné a nemenia chemické zloženie potravín, vďaka čomu sú ideálne produkty pre tých, ktorí chcú predĺžiť trvanlivosť bez použitia škodlivých chemikálií.

Aplikácia vákuového balenia

Vákuové balenie potravín je metóda bežne používaná takmer vo všetkých odvetviach potravinárskeho priemyslu. Používajú sa vákuové baliace stroje, napr. v mäsovom, mliečnom, rybom, lahôdkarskom, ovocinárskom, zeleninovom a cukrárskom priemysle. Do vákuových vreciek balíme mäso, údeniny, syry, tekutiny, ryby, zeleninu, ovocie a mnoho ďalších potravinárskych výrobkov, vrátane tých, ktoré boli predtým tepelne upravené. Okrem toho sa vákuové balenie používa aj v iných odvetviach, vrátane: elektronické, papierové, kozmetické a chemické, na balenie elektronických súčiastok, kníh, kozmetiky a čistiacich prostriedkov. Vákuové balenie sa používa v potravinárskych prevádzkach, veľkoobchodoch a predajniach, ako aj v reštauráciách a súkromných kuchyniach, kde sú takto chránené zvyšky potravín, čím si dlhšie zachovávajú svoju čerstvosť a chuť.

Výhody vákuového balenia

Vákuové balenie potravín má množstvo výhod, ktoré pociťujú výrobcovia, predajcovia, reštaurátori a spotrebitelia. Medzi základné výhody vákuového balenia patria faktory ako:

  • zníženie strát súvisiacich s vyhadzovanímochrana trvanlivých potravín,
  • možnosť predĺženia trvanlivosti,
  • zachovanie chuti, vône, tvaru, konzistencie a nutričnej hodnoty potravín,
  • tesnosť vákuového balenia
  • mechanická pevnosť obalu,
  • ochrana pred vonkajšími faktormi (vrátane vlhkosti, plynov, aeróbnych baktérií, znečistenia),
  • možnosť skladovania v jednej chladničke veľa potravinárskych výrobkov bez rizika prenikania pachov,
  • estetický vzhľad výrobkov, možnosť použitia potlače,
  • ochrana proti vysychaniu mokrých potravín.

Vákuové balenie je lacný a efektívny spôsob predĺženia trvanlivosti, ktorý umožňuje bezpečnú prepravu a skladovanie potravinárskych výrobkov bez potreby použitia akýchkoľvek chemikálií.

PODOBNÉ PRODUKTY