OCEĽOVÝ KLOBÁK NA NAPENENIE MLIEKA 350ml
Tovar bol pridaný do košíka.
OCEĽOVÝ KLOBÁK NA NAPENENIE MLIEKA 350ml
Tovar bol pridaný do košíka.

OCEĽOVÝ KLOBÁK NA NAPENENIE MLIEKA 350ml

OCEĽOVÝ KLOBÁK NA NAPENENIE MLIEKA 350ml

Kód tovaru: 13797518162

  • Stav: Nové
  • Typ postavy: Iné
  • Značka: Orion
  • Druh: Džbán mlieka
  • Kapacita: 0,35 l
  • Farba: Odtiene sivej a striebornej
  • Materiál spracovania: Kov
  • Ďalšie informácie: Vhodné do umývačky riadu
  • Kód výrobcu: 153657
  • Hmotnosť produktu s obalom: 0,7 kg

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks34,47 € / ks
Pri kúpe 2 ks30,47 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks29,14 € / ks
34,47 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom < 6 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

OCeľová kanvica s viečkom na mlieko 350 ml

Oceľová kanvica, ktorú možno použiť ako kanvičku na mlieko na podávanie teplého mlieka ku káve a na napenenie mlieka v espresso strojoch vybavených parnou tryskou. Ako viete, mlieko je najlepšie napeniť v kovovej kanvičke s vhodnou výlevkou, aby malo mlieko dobrú konzistenciu a dalo sa pekne a úhľadne naliať do kávy. Džbán má výlevku určenú na latte art, ideálnu na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Rozmery: priemer 7,5 cm, výška 9 cm

Kapacita: 350 ml

Podrobnosti:

- Smotana na podávanie a napenenie mlieka

- Má rukoväť a výlevku pre ľahšie nalievanie.

- Vo vnútri praktická 50 ml odmerka.

- Originálny výrobok českej značky Orion.

Ako dokonale napeniť mlieko?

  1. Studené mlieko treba nalievať do džbánu. Nezabúdajte, že by ho nemalo byť priveľa – napenené mlieko zväčší svoj objem dvakrát, takže musí mať pre seba nejaký priestor.
  2. Mliečnik mierne nakloňte a vložte doň trysku – mala by byť tesne pod povrchom mlieka.
  3. Zapnite zariadenie a krúživými pohybmi kanvičkou napente mlieko. Tryska by mala byť neustále tesne pod hladinou.
  4. Po napenení mlieka a zväčšení jeho objemu posunieme trysku o niečo hlbšie, vďaka čomu zohrejeme spodnú vrstvu mlieka.
  5. Ideálna teplota je približne 65°C - 70°C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa, čo mu dodáva sladkú chuť. Vyššia teplota spôsobí zrážanie bielkovín a zlyhanie peny. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne ho nemáte, takže prestaňte ohrievať, keď bude kanvica nepríjemne horúca.
  6. Nakoniec poklepte na kanvicu, aby bublinky mlieka trochu klesli. Pripravený! Mlieko je možné pridať do espressa na prípravu cappuccina, latte alebo inej kávy.

PODOBNÉ PRODUKTY