Vrúbkované vrecká na varenie 20x30cm 50 ks
Tovar bol pridaný do košíka.
Vrúbkované vrecká na varenie 20x30cm 50 ks
Tovar bol pridaný do košíka.

Vrúbkované vrecká na varenie 20x30cm 50 ks

Vrúbkované vrecká na varenie 20x30cm 50 ks

Kód tovaru: 13955762883

  • Stav: Nové
  • Značka: Evavac
  • Kód výrobcu: 20x30 SV vrúbkované
  • Stav balenia: Originál

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks27,75 € / ks
Pri kúpe 2 ks23,75 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks22,41 € / ks
32,26 € 27,75 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Vrúbkované vrecká sú určené pre domáce vákuové zváračky.Vrúbkované vrecká na varenie sous-vide 200x300mm 20x30cm 50 ks

Vrecúška na varenie sous-vide a tepelné spracovanie mäsa umožňujú prípravu jedál pomocou tzv. pomalé varenie. Táto technika vám umožňuje získať plnú chuť a vôňu pokrmu bez nepriaznivej straty hmotnosti a šťavnatosti, ku ktorej dochádza pri tradičnom vysokoteplotnom spracovaní.

Vlastnosti produktu:

  • Tašky určené na použitie v gastronómii a spracovaní potravín, tepelné spracovanie potravinárskych výrobkov, napr. mäsa, rýb, zeleniny, morských plodov, polievok a omáčok
  • Zaručená primeraná tesnosť, zachovaná aj pri skladovaní v chlade alebo mrazničke
  • Použitie certifikovaných obalov zaručuje požadovanú úroveň bezpečnosti, ochrany zdravia a života spotrebiteľov a súlad s predpismi
  • Produkt prešiel kontrolou kvality
  • Balenie obsahuje: 50 sáčkov
TECHNICKÉ PARAMETRE:
  • Zabezpečujú bezpečnú úroveň globálnej migrácie pri vysokých teplotách (až 121°C a 5h).
  • Rozsah teplôt: -40°C / +121°C
  • Hrúbka: 115µm
  • Mäso je možné skladovať a spracovávať vo vreciach hovädzie, bravčové, hydinové mäso, ryby a zelenina
  • Obal je možné použiť na pomalé varenie (sous vide) a pasterizácia
POMALU TECHNIKA VARENIE SOUS-VIDE

Metóda sous-vide si v súčasnosti získava na obľube medzi milovníkmi jedla z celého sveta. Technika spracovania produktov priamo v obale, vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou, zabraňuje vymývaniu vitamínov a minerálov z potravín vďaka bariére v podobe špeciálnej fólie. To znamená aj zníženie úbytku hmotnosti a lepšie prenikanie marinád do produktov.

Výhodou metódy sous-vide je, že pri príprave pokrmu vo vákuovom vrecku ho môžeme schladiť a následne zmraziť . Vhodný výber času a teploty varenia vám umožní získať z pokrmov všetky chute.

PREČO SI VYBRAŤ NÁS
  • dostupnosť – vďaka udržiavaním primerane veľkých zásob, 95 % produktov je dostupných okamžite
  • rýchlo – objednávky zadáva 12.00 doručujeme v ten istý deň!
  • istota - vlastníme Certifikát spoľahlivej firmy, ktorý potvrdzuje vysokú kvalitu nami poskytovaných služieb
  • bezpečnosť - ponúkame len overené produkty s požadovanými schváleniami a certifikátmi umožňujúcimi styk s potravinárskymi výrobkami
  • kvalita - naše tašky sú pravidelne podrobované kontrole kvality
  • dobrý kontakt - vždy odborne poradíme, radi Vám pomôžeme vybrať optimálne riešenia
  • bez rizika - garantujeme možnosť vrátenia /výmena zakúpeného tovaru
  • nízke ceny
  • nízke náklady na dopravu

PODOBNÉ PRODUKTY