ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
Kód tovaru: 14430789713
- Stav: Nové
- Značka: Ronner Austria
- Výška produktu: 19,6 cm
- Vnútorná šírka: 11,5 cm
- Vonkajšia šírka: 12 cm
- Kapacita: 1,5 l
- Maximálna hmotnosť nákladu: 1,2 kg
- Hmotnosť zariadenia: 0,7 kg
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,8 kg
- Kód výrobcu: TW-58
- Ďalšie vlastnosti: Hrniec v cene, Vhodné do umývačky riadu, Možno použiť na indukčnom sporáku, Vrátane kompresnej pružiny, Teplomer v cene, Vrátane vrecúšok na balenie mäsa
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
ŠUNKOVÝ VARIČ – HRNICE s novým hrubým dnom
Spoločnosti Ronner Austria
TERAZ môže pripraviť každý chutné a zdravé mäsá
Výrobky, ktoré si sami pripravujeme, vieme, že nie sú plnené konzervantmi
šunka, bravčové mäso karé, klobása - lahodné, šťavnaté, voňavé
Jednoduché použitie,
vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
Súprava obsahuje TEPLOMER a fóliu na mäso, 10 vrecúšok
Veľkosti:
Kapacita 1,5 l
Priemer 10,5 cm
Výška 21 cm
- vhodné do umývačky
Šunkovar je úplne nový a zabalený v originálnom balení od výrobcu
Recept na dobrý začiatok...
bravčová šunka od šunkovaruprísady
- 800 g bravčovej šunky
- 250 g mletého bravčového mäsa
- 100 ml vody
- 1 polievková lyžica nakladacej soli
- 1 zarovnaná lyžička cukru
- 2 lyžičky želatíny
- ⅓ lyžička čierneho korenia li>
- ⅓ lyžička majoránu
- 2 - 3 strúčiky cesnaku
- štipka muškátového orieška
Príprava
- Šunku nakrájame na malé kocky, pričom necháme tuk. Pridáme mleté mäso, prelisovaný cesnak a dochutíme majoránom, muškátovým orieškom a korením. Pridajte želatínu do horúcej vody a miešajte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Potom pridáme cukor a nakladaciu soľ, premiešame a odstavíme. Keď želatína vychladne na izbovú teplotu, pridajte ju k mäsu a dôkladne miešajte asi 3-4 minúty, kým sa mäso nelepí na ruky a nie je sklovité.
- Fóliové vrecko vložte do šunkovaru a pridávajte mäso v dávkach, dôkladne premiešajte každú vrstvu pridaného mäsa. Tým sa zbavíte vzduchu. Pevne uzavrite koniec vrecka a stlačte ho pružinou, čím zatvoríte šunkovar. Vložte do chladničky na 48 hodín. Vo vysokom hrnci priveďte vodu na teplotu 80-85'C a vložte do šunkovaru.
- Na bok hrnca dajte teplomer a mäso duste 2 hodiny. Keď teplota vody začne klesať na 70'C, opäť ju zohrejeme na 80-85'C. Po uplynutí doby lúhovania opatrne vyberte šunkovar z vody a nazbieranú vodu vylejte cez otvor vo vrchnáku. Odložíme nabok vychladnúť. Potom vložte šunkovar na 12 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby otvorte šunku a vyberte šunku. Ak šunka nevyjde, ponorte spodok šunkovaru do teplej vody.
PODOBNÉ PRODUKTY
FÓLIOVÉ VRECKÁ NA ŠUNKU 16X23 20 KS. 0,8 kg
FÓLIOVÉ VRECKÁ NA ŠUNKU 16X23 20 KS. 0,8KG Špecifikácia: Dĺžka: 16,0 cm Šírka: 0,1 cm Výška: 23,0 cm Sada 20 pevných, priehľadných fóliových vrecúšok určených na styk s potravinami…
-14%VRECKÁ DO ŠUNKOVICE 0,8 kg BROWIN 20 ks.
-22%Fóliové vrecká na Šunkovar 20 ks 3 kg BROWIN
Fóliové vrecká na šunkovar - 20 ks.Od autorizovaného zástupcu firmy BIOWIN Fóliové vrecká 22,5 x 32 cm, 20 ks v balení.Perfektne zladené so šunkovarom BROWIN.Celé z PE, schválen…
-28%Vrecia na šunku 0,8 kg, sada 20 ks
-10%Fóliové TAŠKY DO ŠUNKOVICE 0,8 kg 20 ks
-5%Fóliové vrecká do šunkovaru 0,8 kg - 20 ks
-6%Fóliové vrecká do šunkovaru 0,8 kg - 20 ks
-21%TAŠKY NA HAMMAKER 1,5 kg BROWIN 20 ks.
-5%Fóliové TAŠKY DO ŠUNKOVICE 1,5 kg 20 ks
-12%VRECKÁ NA ŠUNKU - 18 x 32 cm / 1,5 kg
Vrecia na šunkovar 18x32vhodné pre šunkovar 1,5kg. Odolné a odolné, uľahčujú vkladanie a vyberanie mäsa. Sada obsahuje 20 kusov vrecúšok Ďalšie produkty na výrobu údenín nájdete na…