ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
Kód tovaru: 14436138289
- Stav: Nové
- Značka: Ronner Austria
- Výška produktu: 19,6 cm
- Vnútorná šírka: 11,5 cm
- Vonkajšia šírka: 12 cm
- Kapacita: 1,5 l
- Maximálna hmotnosť nákladu: 1,2 kg
- Hmotnosť zariadenia: 0,7 kg
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,8 kg
- Kód výrobcu: TW-58
- Ďalšie vlastnosti: Hrniec v cene, Vhodné do umývačky riadu, Možno použiť na indukčnom sporáku, Vrátane kompresnej pružiny, Teplomer v cene, Vrátane vrecúšok na balenie mäsa
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
ŠUNKOVÝ VARIČ – HRNICE s novým hrubým dnom
Spoločnosti Ronner Austria
TERAZ môže pripraviť každý chutné a zdravé mäsá
Výrobky, ktoré si sami pripravujeme, vieme, že nie sú plnené konzervantmi
šunka, bravčové mäso karé, klobása - lahodné, šťavnaté, voňavé
Jednoduché použitie,
vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
Súprava obsahuje TEPLOMER a fóliu na mäso, 10 vrecúšok
Veľkosti:
Kapacita 1,5 l
Priemer 10,5 cm
Výška 21 cm
- vhodné do umývačky
Šunkovar je úplne nový a zabalený v originálnom balení od výrobcu
Recept na dobrý začiatok...
bravčová šunka od šunkovaruprísady
- 800 g bravčovej šunky
- 250 g mletého bravčového mäsa
- 100 ml vody
- 1 polievková lyžica nakladacej soli
- 1 zarovnaná lyžička cukru
- 2 lyžičky želatíny
- ⅓ lyžička čierneho korenia li>
- ⅓ lyžička majoránu
- 2 - 3 strúčiky cesnaku
- štipka muškátového orieška
Príprava
- Šunku nakrájame na malé kocky, pričom necháme tuk. Pridáme mleté mäso, prelisovaný cesnak a dochutíme majoránom, muškátovým orieškom a korením. Pridajte želatínu do horúcej vody a miešajte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Potom pridáme cukor a nakladaciu soľ, premiešame a odstavíme. Keď želatína vychladne na izbovú teplotu, pridajte ju k mäsu a dôkladne miešajte asi 3-4 minúty, kým sa mäso nelepí na ruky a nie je sklovité.
- Fóliové vrecko vložte do šunkovaru a pridávajte mäso v dávkach, dôkladne premiešajte každú vrstvu pridaného mäsa. Tým sa zbavíte vzduchu. Pevne uzavrite koniec vrecka a stlačte ho pružinou, čím zatvoríte šunkovar. Vložte do chladničky na 48 hodín. Vo vysokom hrnci priveďte vodu na teplotu 80-85'C a vložte do šunkovaru.
- Na bok hrnca dajte teplomer a mäso duste 2 hodiny. Keď teplota vody začne klesať na 70'C, opäť ju zohrejeme na 80-85'C. Po uplynutí doby lúhovania opatrne vyberte šunkovar z vody a nazbieranú vodu vylejte cez otvor vo vrchnáku. Odložíme nabok vychladnúť. Potom vložte šunkovar na 12 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby otvorte šunku a vyberte šunku. Ak šunka nevyjde, ponorte spodok šunkovaru do teplej vody.
PODOBNÉ PRODUKTY
VRECKÁ DO ŠUNKOVICE 0,8 kg BROWIN 20 ks.
-22%Fóliové vrecká na Šunkovar 20 ks 3 kg BROWIN
Fóliové vrecká na šunkovar - 20 ks.Od autorizovaného zástupcu firmy BIOWIN Fóliové vrecká 22,5 x 32 cm, 20 ks v balení.Perfektne zladené so šunkovarom BROWIN.Celé z PE, schválen…
-28%Vrecia na šunku 0,8 kg, sada 20 ks
-10%Fóliové TAŠKY DO ŠUNKOVICE 0,8 kg 20 ks
-5%Fóliové vrecká do šunkovaru 0,8 kg - 20 ks
-6%Fóliové vrecká do šunkovaru 0,8 kg - 20 ks
-21%TAŠKY NA HAMMAKER 1,5 kg BROWIN 20 ks.
-5%Fóliové TAŠKY DO ŠUNKOVICE 1,5 kg 20 ks
-12%VRECKÁ NA ŠUNKU - 18 x 32 cm / 1,5 kg
Vrecia na šunkovar 18x32vhodné pre šunkovar 1,5kg. Odolné a odolné, uľahčujú vkladanie a vyberanie mäsa. Sada obsahuje 20 kusov vrecúšok Ďalšie produkty na výrobu údenín nájdete na…
-26%