ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
Tovar bol pridaný do košíka.
ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58
Tovar bol pridaný do košíka.

ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58

ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU TW58

Kód tovaru: 14436138289

  • Stav: Nové
  • Značka: Ronner Austria
  • Výška produktu: 19,6 cm
  • Vnútorná šírka: 11,5 cm
  • Vonkajšia šírka: 12 cm
  • Kapacita: 1,5 l
  • Maximálna hmotnosť nákladu: 1,2 kg
  • Hmotnosť zariadenia: 0,7 kg
  • Hmotnosť produktu s obalom: 0,8 kg
  • Kód výrobcu: TW-58
  • Ďalšie vlastnosti: Hrniec v cene, Vhodné do umývačky riadu, Možno použiť na indukčnom sporáku, Vrátane kompresnej pružiny, Teplomer v cene, Vrátane vrecúšok na balenie mäsa

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks31,80 € / ks
Pri kúpe 2 ks27,80 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks26,46 € / ks
34,94 € 31,80 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

ŠUNKOVÝ VARIČ – HRNICE s novým hrubým dnom

Spoločnosti Ronner Austria

TERAZ môže pripraviť každý chutné a zdravé mäsá

Výrobky, ktoré si sami pripravujeme, vieme, že nie sú plnené konzervantmi

šunka, bravčové mäso karé, klobása - lahodné, šťavnaté, voňavé

Jednoduché použitie,

vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

Súprava obsahuje TEPLOMER a fóliu na mäso, 10 vrecúšok

Veľkosti:

Kapacita 1,5 l

Priemer 10,5 cm

Výška 21 cm

- vhodné do umývačky

Šunkovar je úplne nový a zabalený v originálnom balení od výrobcu

Recept na dobrý začiatok...

bravčová šunka od šunkovaru

prísady

  • 800 g bravčovej šunky
  • 250 g mletého bravčového mäsa
  • 100 ml vody
  • 1 polievková lyžica nakladacej soli
  • 1 zarovnaná lyžička cukru
  • 2 lyžičky želatíny
  • ⅓ lyžička čierneho korenia
  • li>
  • ⅓ lyžička majoránu
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • štipka muškátového orieška

Príprava

  • Šunku nakrájame na malé kocky, pričom necháme tuk. Pridáme mleté ​​mäso, prelisovaný cesnak a dochutíme majoránom, muškátovým orieškom a korením. Pridajte želatínu do horúcej vody a miešajte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Potom pridáme cukor a nakladaciu soľ, premiešame a odstavíme. Keď želatína vychladne na izbovú teplotu, pridajte ju k mäsu a dôkladne miešajte asi 3-4 minúty, kým sa mäso nelepí na ruky a nie je sklovité.
  • Fóliové vrecko vložte do šunkovaru a pridávajte mäso v dávkach, dôkladne premiešajte každú vrstvu pridaného mäsa. Tým sa zbavíte vzduchu. Pevne uzavrite koniec vrecka a stlačte ho pružinou, čím zatvoríte šunkovar. Vložte do chladničky na 48 hodín. Vo vysokom hrnci priveďte vodu na teplotu 80-85'C a vložte do šunkovaru.
  • Na bok hrnca dajte teplomer a mäso duste 2 hodiny. Keď teplota vody začne klesať na 70'C, opäť ju zohrejeme na 80-85'C. Po uplynutí doby lúhovania opatrne vyberte šunkovar z vody a nazbieranú vodu vylejte cez otvor vo vrchnáku. Odložíme nabok vychladnúť. Potom vložte šunkovar na 12 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby otvorte šunku a vyberte šunku. Ak šunka nevyjde, ponorte spodok šunkovaru do teplej vody.

PODOBNÉ PRODUKTY