KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 350 ml
Tovar bol pridaný do košíka.
KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 350 ml
Tovar bol pridaný do košíka.

KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 350 ml

KONVIČKA MLIEKA, OCEĽOVÁ KONVIČKA NA NAPENIE MLIEKA, 350 ml

Kód tovaru: 14730141237

  • Stav: Nové
  • Typ postavy: Iné
  • Značka: Orion
  • Druh: Džbán mlieka
  • Kapacita: 0,35 l
  • Farba: Odtiene sivej a striebornej
  • Materiál spracovania: Kov
  • Ďalšie informácie: Vhodné do umývačky riadu
  • Kód výrobcu: 153657
  • Hmotnosť produktu s obalom: 0,7 kg

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks34,47 € / ks
Pri kúpe 2 ks30,47 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks29,14 € / ks
38,73 € 34,47 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 5 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

OCELOVÁ KONVIČKA NA NAPENENIE MLIEKA 350 ml

153657

Oceľová kanvica, ktorú možno použiť ako kanvicu na mlieko na podávanie teplého mlieka do kávy a na napenenie mlieka v espresso strojoch vybavených tryska para. Ako vieme, najlepšie je mlieko napeniť v kovovej kanvičke s vhodnou výlevkou, aby sa získala dobrá konzistencia mlieka a aby sa dalo pekne a úhľadne naliať do kávy. Džbán má výlevku určenú na latte art, ideálnu na napenenie mlieka a prípravu cappuccina.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Rozmery: priemer 7,5 cm, výška 9 cm

Kapacita: 350 ml

Podrobnosti:

- Nádobka na servírovanie a napenenie mlieka

- Má rukoväť a výlevku pre jednoduchšie nalievanie.

- Praktická odmerka vo vnútri každých 50 ml.

- Originálny výrobok českej značky Orion.

Ako dokonale napeniť mlieko?

  1. Nalejte studené mlieko do džbánu. Nezabudnite ho použiť príliš veľa – napenené mlieko zdvojnásobí svoj objem, takže musí mať pre seba nejaký priestor.
  2. Džvičku s mliekom mierne nakloňte a vložte do nej trysku – mala by byť akurát pod povrchom mlieka.
  3. Zapnite prístroj a krúživými pohybmi kanvičkou napente mlieko. Tryska by mala byť vždy tesne pod hladinou.
  4. Keď sa mlieko napení a zväčší sa jeho objem, posunieme trysku trochu hlbšie, aby sa zohriala spodná vrstva mlieka.
  5. Ideálna teplota je približne 65°C - 70°C. Pri tejto teplote sa laktóza obsiahnutá v mlieku rozpúšťa, čo mu dodáva sladkú chuť. Vyššia teplota spôsobí, že sa bielkovina zrazí a nestihnete ju speniť. Baristi niekedy používajú špeciálne teplomery vložené do džbánov. Pravdepodobne ho nemáte, takže prestaňte ohrievať, keď bude kanvica nepríjemne horúca.
  6. Nakoniec na kanvičku zaklopte, aby sa bublinky mlieka trochu usadili. Pripravený! Do espressa môžete pridať mlieko a pripraviť si cappuccino, latte alebo inú kávu.
Parametre
  • Výška: 8
  • Dĺžka : 10
  • Šírka: 7
  • Kód KN: 73239300

PODOBNÉ PRODUKTY