ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283
Tovar bol pridaný do košíka.
ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283
Tovar bol pridaný do košíka.

ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283

ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283

Kód tovaru: 15068846998

  • Stav: Nové
  • Značka: Klausberg
  • Výška produktu: 1 cm
  • Kapacita: 1,5 l
  • Maximálna hmotnosť nákladu: 2 kg
  • Hmotnosť produktu s obalom: 1,3 kg
  • Kód výrobcu: 7283

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks35,11 € / ks
Pri kúpe 2 ks31,11 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks29,77 € / ks
43,88 € 35,11 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO VARIČA STERMOMETER

Spoločnosť Klausberg

ŠUNKOVÝ VARIČ

Teraz môže každý pripraviť chutné a zdravé mäso

Výrobky, ktoré pripravujeme sami vedzte, že nie sú plnené konzervačnými látkami

šunka, bravčové karé, klobása - lahodné, šťavnaté, voňavé

Veľmi jednoduché použitie

vyrobené z vysoko- kvalitná nehrdzavejúca oceľ.

Súprava obsahuje TEPLOMER a fóliu na mäso - 10 vrecúšok

Veľkosti:

Kapacita 1,5 L

Priemer 10,5 cm

Výška 19,5 cm

- vhodné do umývačky

Šunkovar je úplne nový a zabalený v originálnom balení výrobcu

Recept na dobrý začiatok.. .

Bravčová šunka od šunkovaru

Zloženie

  • 800 g bravčovej šunky
  • 250 g mletého bravčového mäsa
  • 100 ml vody
  • 1 polievková lyžica nakladacej soli
  • 1 plochá lyžička cukru
  • 2 lyžičky želatíny
  • ⅓ lyžička čierneho korenia
  • ⅓ lyžička majoránky
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • štipka muškátového orieška

Príprava

  • Šunku nakrájajte na malé kocky, pričom tuk necháte za sebou. Pridáme mleté ​​mäso, prelisovaný cesnak a dochutíme majoránom, muškátovým orieškom a korením. Pridajte želatínu do horúcej vody a miešajte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Potom pridáme cukor a nakladaciu soľ, premiešame a odstavíme. Keď želatína vychladne na izbovú teplotu, pridajte ju k mäsu a dôkladne miešajte asi 3-4 minúty, kým sa mäso nelepí na ruky a nie je sklovité.
  • Fóliové vrecko vložte do šunkovaru a pridávajte mäso v dávkach, dôkladne premiešajte každú vrstvu pridaného mäsa. Tým sa zbavíte vzduchu. Pevne uzavrite koniec vrecka a stlačte ho pružinou, čím zatvoríte šunkovar. Vložte do chladničky na 48 hodín. Vo vysokom hrnci priveďte vodu na teplotu 80-85'C a vložte do šunkovaru.
  • Na bok hrnca dajte teplomer a mäso duste 2 hodiny. Keď teplota vody začne klesať na 70'C, opäť ju zohrejeme na 80-85'C. Po uplynutí doby lúhovania opatrne vyberte šunkovar z vody a nazbieranú vodu vylejte cez otvor vo vrchnáku. Odložíme nabok vychladnúť. Potom vložte šunkovar na 12 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby otvorte šunku a vyberte šunku. Ak šunka nevyjde, ponorte spodok šunkovaru do teplej vody.

PODOBNÉ PRODUKTY