ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283
ŠUNKOVÝ VARIČ NA PRÍPRAVU ŠUNKOVÉHO TEPLOMERU 7283
Kód tovaru: 15068846998
- Stav: Nové
- Značka: Klausberg
- Výška produktu: 1 cm
- Kapacita: 1,5 l
- Maximálna hmotnosť nákladu: 2 kg
- Hmotnosť produktu s obalom: 1,3 kg
- Kód výrobcu: 7283
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Spoločnosť Klausberg
ŠUNKOVÝ VARIČ
Teraz môže každý pripraviť chutné a zdravé mäso
Výrobky, ktoré pripravujeme sami vedzte, že nie sú plnené konzervačnými látkami
šunka, bravčové karé, klobása - lahodné, šťavnaté, voňavé
Veľmi jednoduché použitie
vyrobené z vysoko- kvalitná nehrdzavejúca oceľ.
Súprava obsahuje TEPLOMER a fóliu na mäso - 10 vrecúšok
Veľkosti:
Kapacita 1,5 L
Priemer 10,5 cm
Výška 19,5 cm
- vhodné do umývačky
Šunkovar je úplne nový a zabalený v originálnom balení výrobcu
Recept na dobrý začiatok.. .
Bravčová šunka od šunkovaruZloženie
- 800 g bravčovej šunky
- 250 g mletého bravčového mäsa
- 100 ml vody
- 1 polievková lyžica nakladacej soli
- 1 plochá lyžička cukru
- 2 lyžičky želatíny
- ⅓ lyžička čierneho korenia
- ⅓ lyžička majoránky
- 2 - 3 strúčiky cesnaku
- štipka muškátového orieška
Príprava
- Šunku nakrájajte na malé kocky, pričom tuk necháte za sebou. Pridáme mleté mäso, prelisovaný cesnak a dochutíme majoránom, muškátovým orieškom a korením. Pridajte želatínu do horúcej vody a miešajte, kým sa želatína úplne nerozpustí. Potom pridáme cukor a nakladaciu soľ, premiešame a odstavíme. Keď želatína vychladne na izbovú teplotu, pridajte ju k mäsu a dôkladne miešajte asi 3-4 minúty, kým sa mäso nelepí na ruky a nie je sklovité.
- Fóliové vrecko vložte do šunkovaru a pridávajte mäso v dávkach, dôkladne premiešajte každú vrstvu pridaného mäsa. Tým sa zbavíte vzduchu. Pevne uzavrite koniec vrecka a stlačte ho pružinou, čím zatvoríte šunkovar. Vložte do chladničky na 48 hodín. Vo vysokom hrnci priveďte vodu na teplotu 80-85'C a vložte do šunkovaru.
- Na bok hrnca dajte teplomer a mäso duste 2 hodiny. Keď teplota vody začne klesať na 70'C, opäť ju zohrejeme na 80-85'C. Po uplynutí doby lúhovania opatrne vyberte šunkovar z vody a nazbieranú vodu vylejte cez otvor vo vrchnáku. Odložíme nabok vychladnúť. Potom vložte šunkovar na 12 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby otvorte šunku a vyberte šunku. Ak šunka nevyjde, ponorte spodok šunkovaru do teplej vody.
PODOBNÉ PRODUKTY
Vrecká a vrecká do šunkovaru Tadar 1,5 kg 20 ks
Vrecká Vrecia do šunkovaru 1,5 kg 20 ks
-28%Vrecká a vrecká do šunkovaru Tadar 1,5 kg 20 ks
-11%SÁČKY NA LAMAČ ŠUNKY 1,5 KG LAMAČ ŠUNKY 20ks.
-29%FÓLIOVÉ VRECKÁ DO ŠUNKOVICE 0,8KG 20KS BROWIN
-15%Šunkovar Browin 310700 1,5 l / 1,5 kg
PIKNUTÝ DÚFEK S KORENÍM 2 ks NA ŠUNKOVÝ VARIČ Značka Browin Model 310700 Novinka na poľskom trhu — už žiadne rovnomerné poťahovanie šuniek , paštéty, syry, ryb…
-13%Fóliové vrecká na šunkovar 3,5 kg 20 ks BROWIN
-27%BROWIN Fóliové vrecká do šunkovaru 3,5 kg 20 ks
-25%VRECKÁ NA HAMAKRÉR 0,8KG 20KS ŠUNKOVAČ
-20%Teplomer na pečenie mäsa do šunkovaru 100601
Kuchynský teplomer na pečenie mäsa model: BIOTERM 100601 Teplomer, ktorý musíte mať vo svojej kuchyni! Ideálne na kontrolu teploty vo vnútri dávky, ako aj teploty vo…