Šunkovar na prípravu údenín, 0,8 kg
Tovar bol pridaný do košíka.
Šunkovar na prípravu údenín, 0,8 kg
Tovar bol pridaný do košíka.

Šunkovar na prípravu údenín, 0,8 kg

Šunkovar na prípravu údenín, 0,8 kg

Kód tovaru: 7991941092

  • Stav: Nové
  • Značka: Browin
  • Kód výrobcu: 313008

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks34,50 € / ks
Pri kúpe 2 ks30,50 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks29,17 € / ks
38,76 € 34,50 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Šunkovar na prípravu údenín 0,8 kg

Šunkovar na prípravu údenín 0,8 kg

Šunkovar určený na prípravu chutného domáceho duseného mäsa.

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.

Šunkovar na prípravu údenín, 0,8 kg

Šunkovar je určený na prípravu chutného domáceho duseného mäsa.

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Šunkovar má v strede veka otvor na vloženie teplomera, ktorý nie je súčasťou súpravy.

Šunkovar umožňuje naraz pripraviť približne 0,8 kg mäsa.

Vďaka šunkovaru si údeniny vieme pripraviť sami bez chémie a zlepšovákov.

Údeniny pripravované v šunkovači sú nielen zdravšie, ale aj oveľa lepšie chutia.

Príprava údenín v šunkovači je veľmi jednoduchá a nezaberie veľa času a naozaj stojí za to, chuť takýchto domácich mäsiek je jedinečná.

Šírka produktu: 12,0 cm

Hĺbka produktu: 12,0 cm

Výška produktu: 13,5 cm

Tu je niekoľko receptov na produkty na výrobu šunky:

Šunka z bravčovej krkovičky a údená slanina

Zloženie:

80 dag bravčová krkovička

40 dag surovej slaniny - údená

20- 23 g soli

2 g dusičnanu draselného

štipka čierneho korenia

štipka byliniek anglický

bobkový list

vetvička čerstvého rozmarínu

strúčik cesnaku

70 ml vody

plochá lyžička želatíny

Spôsob prípravy:

Bravčovú krkovičku a slaninu nakrájame na kúsky 3 x 3 cm a zľahka prešľaháme paličkou, slaninu rozdrobíme.

Obe ingrediencie dáme do misy, osolíme a okoreníme, všetko premiešame. aspoň 15 minút. Misku prikryjeme a celé dáme na 24 hodín do chladničky. Po 12 hodinách miesime asi 10 minút. Po 24 hodinách pridáme k mäsu vodu, plochú lyžičku želatíny, prelisujeme strúčik cesnaku a opäť masírujeme. Celé to vložíme do šunkovaru a veľmi dôkladne prešľaháme. Nádobu uzavrieme. Dusíme vo vodnom kúpeli pri 80-90*C 2,5 hodiny. Po vychladnutí vyberte misku zo šunkovera.

Bravčové obedové mäso

Zloženie:

55 dag bravčového mäsa zo šunky alebo pliecka

55 dag bravčového mäsa

10 dag bravčovej kože

20 g soli

2 g dusičnanu draselného

štipka korenia

štipka muškátového orieška

0,5 plochej lyžičky cukru

0,5 strúčika cesnaku

70 ml vody

Spôsob prípravy:

Mäso prepasírujte cez 5 mm sito a dôkladne premiešajte s nakladacou soľou. Opatrne premiešame v miske, prikryjeme vlhkou utierkou a dáme na 24 hodín do chladničky. Bravčové kôry naparujte 10-15 minút a potom ich aspoň trikrát prepasírujte cez 3 mm sitko. Šupky dajte na 24 hodín do chladničky.

Po vybratí z chladničky začnite mixovať. Najprv mäso premiešame, pridáme prelisovaný cesnak a korenie (do mletého mäsa môžeme pridať iné korenie podľa vlastnej chuti, napr. papriku, majorán, rascu a pod.).

Zalejeme 70 ml uvareného horkého vodu do pohára, rozpustite v nej cukor. K vymiešanému mäsu pridajte šupky, vodu a cukor, všetko posypte štipkou muškátového orieška a všetko veľmi opatrne premiešajte, kým sa voda úplne nevsiakne do mäsa.

Mäso vložte veľmi tesne do šunkovera , prešľaháme a utlačíme tanierom. Varíme cca 2 hodiny pri teplote cca 80-85*C. Po obarení vložte šunkovar do studenej vody, aby vychladol, a po vychladnutí ho vložte na 12 hodín do chladničky.

Morčacia a kuracia šunka

Zloženie:

1 kg kuracieho

0,4 kg moriaka

16 g soli

2 g dusičnanu draselného

čajová lyžička práškový cukor

150 g ľadu

lyžička zemiakovej múky

50 ml vody

Spôsob prípravy:

Morčacie filé opláchnite a nakrájajte na plátky s hrúbkou 1 cm a potom na pásiky dlhé 5 cm. Kura ošúpeme, vykôstkujeme a pomelieme cez 5 mm sito, potom kuracie mäso pomelieme s ľadom v mixéri. Práškový cukor, múku a želatínu zmiešame s vodou. Zmiešajte nasekané morčacie filety, mleté ​​kuracie mäso a vodu, kým nezískate jednotnú hmotu. Pripravenú hmotu vložte na 6 hodín do chladničky. Po uplynutí tejto doby vložte šunkovar do hrnca s horúcou vodou. Varte v pare pri teplote 80*C 1,5 hodiny. Po vybratí z vody vložte nádobu s mäsom na 8 hodín do chladničky.

[Kód produktu: +GtL1zRACsoyG2lbl9rNPA==]

PODOBNÉ PRODUKTY

Hodnotenie obchodu

4,8 Počet hodnotení: 82
Zákazník | 29. 5. 2023 09:17
Rýchlosť, sortiment, ceny.
Zákazník | 28. 11. 2023 20:54
Vrelo obchod odporúčam. Objednávku mi spracovali veľmi rýchlo. Zavolali mi pre ujasnenie správneho typu výrobku, za to som veľmi rád, pretože mi týmto ušetrili veľa času. Ochotný personál a ľudský prístup. Odporúčam!!
Zákazník | 22. 2. 2024 14:23
Obchod prebehol v poriadku, dodanie mohlo byt aj rýchlejšie
Zákazník | 13. 3. 2024 09:27
obchod bez problémov akceptoval storno objednávky, dokonca s ospravedlnením ktoré bolo z ich strany neopodstatnené, pretože objednávku som stornoval z osobných dôvodov!

Zobraziť viac