REZACIA DOSKA HACCP GN1/2 REZACIA ŽLTÁ HENDI
Tovar bol pridaný do košíka.
REZACIA DOSKA HACCP GN1/2 REZACIA ŽLTÁ HENDI
Tovar bol pridaný do košíka.

REZACIA DOSKA HACCP GN1/2 REZACIA ŽLTÁ HENDI

REZACIA DOSKA HACCP GN1/2 REZACIA ŽLTÁ HENDI

Kód tovaru: 8142336642

  • Stav: Nové
  • Kód výrobcu: 826157
  • Druh: Doska

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks27,16 € / ks
Pri kúpe 2 ks23,16 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks21,83 € / ks
34,82 € 27,16 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Doska na krájanie HACCP GN 1/2 s výrezom - žltá - H826157

Žltá doska na krájanie HACCP od Hendi je určená na krájanie surového hydinového mäsa. Použitie rôznych dosiek na krájanie pre rôzne skupiny produktov vám umožňuje udržiavať správnu hygienu pri príprave jedál. Ponúkané dosky dobre poslúžia ako v reštauráciách a stravovacích zariadeniach, tak aj v domácnostiach.

Ponúkaná doska na krájanie je vyrobená z mimoriadne odolného HDPE polyetylénu. Doska je obojstranná - jedna strana hladká, druhá strana drážkovaná. Má zaoblené rohy. Je vhodná do umývačky riadu.

Ponúkame nasledujúce dosky GN 1/2 vyhovujúce štandardu HACCP:

  • biela na mliečne výrobky (H826102 )
  • červená pre surové mäso (H826119)
  • modrá pre ryby (H826126)
  • zelená pre zeleninu (H826133)
  • hnedá pre varené mäso a údeniny (H826140)
  • žltá pre surovú hydinu (H826157)
  • fialová pre alergikov (H826164)

Ponúkame aj dosky v iných rozmeroch.

Špecifikácia:

  • Položka: Doska na krájanie HACCP
  • Katalógové číslo: H826157
  • Stav položky: Nový
  • Materiál: HDPE
  • Farba: Žltá
  • Zamýšľané použitie: Surové hydinové mäso
  • Vhodné do umývačky riadu: Áno
  • Rozmery dosky (DxŠxV): 265 x 325 x 12 mm

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)