Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks
Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks
Kód tovaru: 8664519687
- Stav: Nové
- Značka: inny (Vacum)
- Kód výrobcu: 20x30 sous
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Hladké vrecká sú určené pre komorové vákuové baliace stroje.
(Domáce pásové baliace stroje vyžadujú použitie vrúbkovaných sáčkov).
TAŠKY NA VARENIE SOUS-VIDE 200x300mm 20x30cm 100ks
Vrecúška na varenie a tepelné spracovanie mäsa Sous-Vide vám umožňujú pripravovať jedlá v takzvaný pomalé varenie. Táto technika umožňuje extrahovať plnú chuť a vôňu pokrmu bez nepriaznivej straty hmotnosti a šťavnatosti, ku ktorej dochádza pri tradičnom vysokoteplotnom spracovaní.
Vlastnosti produktu:
- Tašky určené na použitie v gastronómii a potravinárstve, tepelnom spracovaní potravinárskych výrobkov, napr. mäsa, rýb, zeleniny, morských plodov, polievok a omáčok.
- Zaručujú primeranú tesnosť, udržiavanú aj počas skladovania v chladiarenskom sklade alebo mrazničke.
- Použitie certifikovaných obalov zaručuje požadovanú úroveň bezpečnosti, ochrany zdravia a života spotrebiteľa , a súlad s predpismi.
- Produkt prešiel kontrolou kvality.
- Balenie obsahuje: 100 vrecúšok
TECHNICKÉ PARAMETRE:
- Zabezpečujú bezpečnú úroveň globálnej migrácie pri vysokých teplotách (až do 121 °C a 5 h).
- Rozsah teplôt: -40 °C / +121 °C
- Hrúbka: 70 μm +/-10 % (DIN53370)
- Hustota: 67 g/m² +/-10 % (DIN ISO 536)
- Priepustnosť pre kyslík: ≤ 65 cm³/m²*d*bar (DIN 5338023 °C / 0 % R.H.)
- Priepustnosť vodnej pary: ≤ 4,0 g/m²/24h (DIN 5312223°C / 85% relatívnej vlhkosti)
- Hovädzie, bravčové, hydinové, rybie a zelenina môžu byť skladované a spracovávané vo vreciach .
- Obaly možno použiť na pomalé varenie (sous vide) a pasterizáciu.
TECHNIKA POMALÉHO VARENIA SOUS-VIDE
Metóda sous-vide si v súčasnosti získava na obľube medzi gurmánskymi kuchyňami z celého sveta. Technika spracovania produktov priamo v obale, vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotouvďaka bariére v podobe špeciálnej fólie zabraňuje vyplavovaniu vitamínov a minerálov z riadu. Znamená to tiež zníženie strát na váhe a lepšie prenikanie marinád do vnútra produktov.
Výhodou metódy sous-vide je, že pri príprave pokrmu vo vákuovom vrecku sa môže ochladiť a potom zmrazené. Správny výber času a teploty varenia vám umožní získať z pokrmov všetku jeho chuť.
PREČO SI VYBRAŤ NÁS
- dostupnosť – 95 % produktov je dostupných okamžite
- rýchlosť – objednávky zadané používateľom 12.00 doručujeme v ten istý deň!
- istota - vlastníme Certifikát Rzetelna Firma potvrdzujúci vysokú kvalitu našich služieb
- bezpečnosť b> - ponúkame len overené produkty s požadovanými atestami a certifikátmi umožňujúcimi styk s potravinárskymi výrobkami
- kvalita - naše tašky sú pravidelne podrobované kontrole kvality
- dobrý kontakt - vždy odborne poradíme, radi pomôžeme pri výbere optimálnych riešení
- bez rizika - garantujeme možnosť vrátenia /výmena zakúpeného tovaru
- nízke ceny
- nízke náklady na dopravu