Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks
Tovar bol pridaný do košíka.
Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks
Tovar bol pridaný do košíka.

Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks

Vákuové vrecká na varenie sous-vide 20x30cm 100ks

Kód tovaru: 8664519687

  • Stav: Nové
  • Značka: inny (Vacum)
  • Kód výrobcu: 20x30 sous

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks32,72 € / ks
Pri kúpe 2 ks28,72 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks27,38 € / ks
32,72 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Hladké vrecká sú určené pre komorové vákuové baliace stroje.

(Domáce pásové baliace stroje vyžadujú použitie vrúbkovaných sáčkov).

TAŠKY NA VARENIE SOUS-VIDE 200x300mm 20x30cm 100ks

Vrecúška na varenie a tepelné spracovanie mäsa Sous-Vide vám umožňujú pripravovať jedlá v takzvaný pomalé varenie. Táto technika umožňuje extrahovať plnú chuť a vôňu pokrmu bez nepriaznivej straty hmotnosti a šťavnatosti, ku ktorej dochádza pri tradičnom vysokoteplotnom spracovaní.

Vlastnosti produktu:

  • Tašky určené na použitie v gastronómii a potravinárstve, tepelnom spracovaní potravinárskych výrobkov, napr. mäsa, rýb, zeleniny, morských plodov, polievok a omáčok.
  • Zaručujú primeranú tesnosť, udržiavanú aj počas skladovania v chladiarenskom sklade alebo mrazničke.
  • Použitie certifikovaných obalov zaručuje požadovanú úroveň bezpečnosti, ochrany zdravia a života spotrebiteľa , a súlad s predpismi.
  • Produkt prešiel kontrolou kvality.
  • Balenie obsahuje: 100 vrecúšok

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Zabezpečujú bezpečnú úroveň globálnej migrácie pri vysokých teplotách (až do 121 °C a 5 h).
  • Rozsah teplôt: -40 °C / +121 °C
  • Hrúbka: 70 μm +/-10 % (DIN53370)
  • Hustota: 67 g/m² +/-10 % (DIN ISO 536)
  • Priepustnosť pre kyslík: ≤ 65 cm³/m²*d*bar (DIN 5338023 °C / 0 % R.H.)
  • Priepustnosť vodnej pary: ≤ 4,0 g/m²/24h (DIN 5312223°C / 85% relatívnej vlhkosti)
  • Hovädzie, bravčové, hydinové, rybie a zelenina môžu byť skladované a spracovávané vo vreciach .
  • Obaly možno použiť na pomalé varenie (sous vide) a pasterizáciu.

TECHNIKA POMALÉHO VARENIA SOUS-VIDE

Metóda sous-vide si v súčasnosti získava na obľube medzi gurmánskymi kuchyňami z celého sveta. Technika spracovania produktov priamo v obale, vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotouvďaka bariére v podobe špeciálnej fólie zabraňuje vyplavovaniu vitamínov a minerálov z riadu. Znamená to tiež zníženie strát na váhe a lepšie prenikanie marinád do vnútra produktov.

Výhodou metódy sous-vide je, že pri príprave pokrmu vo vákuovom vrecku sa môže ochladiť a potom zmrazené. Správny výber času a teploty varenia vám umožní získať z pokrmov všetku jeho chuť.

PREČO SI VYBRAŤ NÁS

  • dostupnosť – 95 % produktov je dostupných okamžite
  • rýchlosť – objednávky zadané používateľom 12.00 doručujeme v ten istý deň!
  • istota - vlastníme Certifikát Rzetelna Firma potvrdzujúci vysokú kvalitu našich služieb
  • bezpečnosť
  • b> - ponúkame len overené produkty s požadovanými atestami a certifikátmi umožňujúcimi styk s potravinárskymi výrobkami
  • kvalita - naše tašky sú pravidelne podrobované kontrole kvality
  • dobrý kontakt - vždy odborne poradíme, radi pomôžeme pri výbere optimálnych riešení
  • bez rizika - garantujeme možnosť vrátenia /výmena zakúpeného tovaru
  • nízke ceny
  • nízke náklady na dopravu

PODOBNÉ PRODUKTY

  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)