VÝKONNÉ ZARIADENIE NA VARENIE PONORUJÚCEHO VÁKUOVÉHO KRUHU SOUS VIDE
VÝKONNÉ ZARIADENIE NA VARENIE PONORUJÚCEHO VÁKUOVÉHO KRUHU SOUS VIDE
Kód tovaru: 10992179502
- Stav: Nové
- Značka: Inna (Profi Cook)
- Model: PC-SV 1126
- Hmotnosť produktu s obalom: 2 kg
- Kód výrobcu: 501126
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
NAJVYŠŠIA KVALITA
VARNÉ PRÍSTROJE VIDE VÁKUOVÝ CIRCULARRENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK
MODEL: PC-SV 1126Sous-Vide obehové čerpadlo, vďaka ktorému pripravíte pokrmy dlhým varením v tesne uzavretých plastových vrecúškach umiestnených v horúcej vode.
Cieľom metódy je zachovať prirodzenú chuť a kvalitu potravín. Presné varenie jedla vďaka elektronickej regulácii teploty.
ProfiCook PC-SV 1126 je vysokokvalitné obehové čerpadlo na varenie Sous-Vide. Inovatívna technika sous-vide je využívaná v najlepších päťhviezdičkových reštauráciách po celom svete.
Ide o pomalé varenie produktov balených vo vákuových vrecúškach, vďaka čomu sa nestanú strácajú vôňu, chuť a farbu a s nimi aj nutričné hodnoty. V miestnosti tiež nie je cítiť vôňu vareného jedla.
Na varenie už nepotrebujete sporák. Zabalené produkty stačí vložiť do hrnca s vodou a pripevniť prístroj na jeho stenu tak, aby bol hrot dostatočne ponorený. Na to máte na zariadení označenia min a max.
Pomocou metódy varenia sous vide zostanú pokrmy dlhšie čerstvé, pretože sú pri takomto varení pasterizované.
Pomocou metódy varenia sous vide zostanú pokrmy dlhšie čerstvé, pretože sú pri takomto varení pasterizované.
Teplota vody je pri varení sous vide kľúčová a vďaka obehovému čerpadlu ju možno veľmi presne určiť a udržiavať na konštantnej úrovni.
✅Štandardné teplotné rozsahy h2>- Stredne vzácne hovädzie mäso: 54-59°C
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 60-63°C
- Kuracie prsia: 60-66°C
- Šťavnaté, jemné bravčové mäso : 52-68°C
- Tradičné ryby: 50-56°C
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 54-59°C
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 60-63°C
- Kuracie prsia: 60-66°C
- Šťavnaté, jemné bravčové mäso : 52-68°C
- Tradičné ryby: 50-56°C
Určenie času pre ohrievanie jedla metódou sous vide je celkom jednoduché, pretože voda má konštantnú teplotu. Zohriatie 2,5 cm hrubého kusu mäsa trvá približne hodinu, ďalších 2,5 cm sú ďalšie 2 hodiny. Pri použití metódy sous vide sa jedlo nemôže prehriať, uchovávajte ho 2-3 hodiny. viac, než je potrebný čas, nerobí veľký rozdiel.
✅Príklad odporúčaní pre výber času
- Jemné hovädzie mäso: od 30 minút do 4 hodín
- Tvrdé hovädzie mäso: 3 až 24 a viac hodín
- Jemné bravčové mäso: 45 minút až 8 hodín
- Húževnaté bravčové mäso: 3 až 48 hodín
- Kuracie mäso: 30 minút až 8 hodín
- Ryby: od 10 minút do 3 hodín
✅Najdôležitejšie vlastnosti varného zariadenia ProfiCook PC-SV 1126 Sous-Vide:
➡️Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlhého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách umiestnených v horúcej vode. Cieľom metódy je zachovať prirodzenú chuť a kvalitu potravín.
➡️Nerezové puzdro s mäkkou ergonomickou rukoväťou
➡️Precízne varenie jedla vďaka elektronickej regulácii teploty (max. odchýlka +/- 0,5 °C)
➡️Zachováva vitamíny, živiny a arómu
➡️Funkcia šetrné varenie, príprava jogurtu a udržiavanie teploty
➡️Obeh vody: 7-8 l / min
➡️LED displej zobrazuje: zvolenú teplotu, aktuálnu teplotu, časovač
➡️Nastavenie teploty: 0°C - 90°C (v krokoch po 0,5°C )
➡️99-hodinový časovač
➡️Automatické vypnutie pri nedostatku vody
➡️Použiteľné pre všetky žiaruvzdorné riady s výškou cca 15 cm a viac
➡️Vstavaná montážna konzola
➡️Jednoduchá obsluha a čistenie
➡️Hlavný výkon: 220-240 V, 50/60 Hz, 800 W
➡️Dĺžka kábla : 120 cm
Technika sa používa v najlepších päťhviezdičkových reštauráciách po celom svete
Na varenie už nepotrebujete sporák – Všetko, čo potrebujete, je zariadenie, hrniec s vodou a vákuovo balené produkty
Pomalé varenie balených produktov vo vákuových vreciach znamená, že nestrácajú vôňu, chuť a farbu a s nimi aj nutričné hodnoty>
Pomocou metódy varenia sous vide zostanú pokrmy dlhšie čerstvé, pretože sú pasterizované počas takéto varenie
✅Rozmery obehového čerpadla:
Rozmery (cca. šírka x výška x hĺbka) a hmotnosť
Zariadenie: 390 x 70 x 105 mm; 1,20 kg
Balenie: 450 x 110 x 130 mm; 1,40 kg
Výrobok získal certifikát FOCUS - TEST DEUTSCHLANDS BESTE
Certifikát TEST DEUTSCHLANDS BESTE bol udelený dňa na základe testov vykonaných „najlepšou domácou elektronikou v Nemecku“. Test porovnával produkty viac ako 20 000 značiek z 274 trhových segmentov.
Účelom rozlíšenia „Focus“ je označiť produkty, ktoré sa medzi spotrebiteľmi tešia najväčšiemu uznaniu. Certifikát sa udeľuje pona základe prieskumu nemeckého trhu a potvrdzuje vysokú kvalitu produktov a tiež dokazuje vysokú dôveru spotrebiteľov a reputáciu značky.
slimtex
PODOBNÉ PRODUKTY
CIRKULÁTOR NA VARENIE SOUS VIDE 1000W
-17%SILVERCREST Sous vide ssvs varné obehové čerpadlo
SILVERCREST Cirkulátor pre sous vide varenie SSVS 1000 B2, 1000 W ____________________________ NAJDÔLEŽITEJŠIE VLASTNOSTI ✔️ sous vide: extrémne zdravá metóda pomal…
-11%PROFICOOK ponorný vákuový cirkulátor SOUS VIDE ZARIADENIE NA VARENIE
NAJVYŠŠIA KVALITA SOUS VIDEO VARNÉ ZARIADENIE VÁKUOVÝ CIRCULAR RENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK model: PC-SV 1126 Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlho…
-29%Sous Vide obehové čerpadlo na varenie Reg. teplota
SSVS SilverCrest sous vide obehové čerpadlo na varenie Produkt Úplne nový ✅ pôvodné balenie Sous-Vide metóda? S týmto spôsobom varenia z gurmánskej gastronómie …
-17%VÝKONNÉ ZARIADENIE NA VARENIE PONORUJÚCEHO VÁKUOVÉHO KRUHU SOUS VIDE
NAJVYŠŠIA KVALITA VARNÉ PRÍSTROJE VIDE VÁKUOVÝ CIRCULAR RENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK MODEL: PC-SV 1126 Sous-Vide obehové čerpadlo, vďaka ktorému pripravíte p…
-29%CASO SV400 sous vide varné obehové čerpadlo + FÓLIE
-28%Varné obehové čerpadlo PROFI COOK PC-SV 1126
PROFI COOK Sous Vide PC-SV 1126 obehové čerpadlo na varenie Automatická aktivácia: Nie Výkon [W]: 800 Ovládanie: Elektronické<…
-8%Varné obehové čerpadlo PROFI COOK PC-SV 1126
PROFI COOK Sous Vide PC-SV 1126 obehové čerpadlo na varenie Automatická aktivácia: Nie Výkon [W]: 800 Ovládanie: Elektronické<…
-22%SUSVIDE VARNÝ CIRCULAR PROFICOOK PC-SV
SOUSVIDE COOKING Circulator PROFICOOK PC-SV Sous-Vide technika varenia: vákuová metóda dlhodobého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách, vložených do…
-23%SOUS VIDE PROFICOOK VÁKUOVÝ CYKLKULÁTOR
Vákuový CYKLULÁTOR SOUS VIDE PROFICOOK Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlhodobého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách, vložených do horú…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac