Laktáza – enzým, ktorý odstraňuje laktózu – 100 ml
Laktáza – enzým, ktorý odstraňuje laktózu – 100 ml
Kód tovaru: 11330707467
- Značka: Serowar
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,1 kg
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Balenie: 100 ml
Spása pre ľudí s intoleranciou laktózy - stačí pridať pár kvapiek do bežného mlieka, počkať 24 hodín a je to hotové - mlieko môžete bez obáv konzumovať!
Ideálne riešenie pre výrobcov laktózových syrov a takýchto výrobkov môžu ľudia konzumovať
do jogurtov.>W V posledných rokoch narastá počet ľudí s laktózovou intoleranciou.
Laktáza je enzým nachádzajúci sa v tenkom čreve, jeho funkciou je štiepenie laktózy na glukózu a galaktózu.
Laktózová intolerancia je spôsobená nedostatočnou tvorbou alebo nízkou produkciou enzýmu laktázy, čo spôsobuje, že ľudské telo má vo väčšine prípadov problémy s trávením laktózy
pri konzumácii laktózy mliečne výrobky by mali byť v strave výrazne obmedzené.Tekutý enzým laktáza je dostupný vo vysokej koncentrácii a čistote. Tento enzým zbavuje mlieko laktózy a získava mlieko plne stráviteľné pre ľudí s intoleranciou laktózy. Takéto mlieko je možné konzumovať priamo alebo po spracovaní v bežných mliekarenských/syrárskych procesoch.
Neprítomnosť laktózy v skutočnosti nemení štruktúru, chuť a trvanlivosť hotového výrobku.
Ako používať:
Pridajte tekutinu do mlieka pri teplote asi 5 stupňov C, dôkladne premiešajte.
Počkajte na teplotu 7> dop 24 hodín. 80 % hydrosilyllaktóza:
Teplota (°C)
40 5 20 20
Čas spracovania
4 hodiny 20 hodín 3 dni 30 dní
Dávkovanie (ml na 1 l mlieka)
0,1-1,5 - 0.0.0,1-1,5 - .02
Odporúčaná štandardná dávka pre teplotu v chladničke (asi 5 stupňov C) je 1 ml prípravku na 1 liter mlieka.
Čas spracovania asi 1 deň.
Je možné dosiahnuť 90% hydrolýzu laktózy pri nasledujúcom dávkovaní:
>
- 3720 NLU / liter pri 37-43 °C počas fermentácie
POPIS:
- Laktáza je neutrálny prípravok ß-galaktozidázy, ktorý sa vyrába fermentáciou vybraného kmeňa kvasiniek.
- Laktáza doplňuje zmes glukózo-laktózy špecifickú pre laktózu. JECFA (FAO / OMS) a FCC pre enzýmy na potravinárske použitie.
TECHNOLOGICKÉ ÚDAJE:
- Aktivita: min. : 5200 NLU / g
- Pracovný rozsah: teplota: 40-5 °C pH: 6-7
(Aktivita sa meria podľa FCC IV a je založená na 10-minútovej hydrolýze na substráte o-nitrofenyl - ß-D-galaktopyranozid (ONPG) pri 30,0 °C a.1 prírodná jednotka pH je vyjadrená ako 5.0 °C a lac6 v prírodnej jednotke pH +/- (NLU).
Skladovanie: pri skladovaní pri teplote 0-6 °C si zachováva svoju deklarovanú aktivitu najmenej dva roky
Toleruje okolité teploty počas prepravy.
PODOBNÉ PRODUKTY
Forma na syr SRDCE MALÉ na 80g
Syr tvorí srdce Umožňuje získať syr v tvare srdca s hmotnosťou asi 80 g Rozmery: výška 5 cm, šírka 6 cm Pri lisovaní syra je možné druhú formu použiť ako veko. Forma je vyrobená…
Forma na syr PERDERE 9,5x7cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 9,5x7cm domáci syr Forma na syr PERDERE 9,5x7cm váha 20g Forma na syr PERDERE 9,5x7cm váha 20g Veľmi odolná, vyrobená z odolného materiálu schváleného pr…
-18%Tvarohová forma SCALZO 8x8cm domáci syr
Forma na syr SCALZO 8x8cm domáci syr Forma na syr SCALZO 8x8cm váha 13g Forma na syr SCALZO 8x8cm váha 13g Veľmi odolná, vyrobená z odolného materiálu s atestami pre styk s p…
Forma na syr PERDERE 12x6,3cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 12x6,3cm domáci syr Forma na syr PERDERE 12x6,3cm váha 15g Forma na syr PERDERE 12x6,3cm váha 15g Veľmi odolná, vyrobená z odolného plastu s atestami pre…
-26%Forma na syr KRUHÁ na 300/400g
Okrúhla forma na 300/400 g Forma na rôzne druhy syra, syridla aj tvarohu, umožňuje vyrobiť syr s hmotnosťou 300 - 400 g Rozmery: výška 7 cm, priemer hore 9,5 cm, priemer dole 9,3 c…
-30%ŠTVEREC NA SYR LIŠ ŠTVORCOVÝ 60X60 syridlo
Syr 60x60cmUtierka je užitočná pri výrobe všetkých druhov syrov a tvarohu. Popruhy sú vyrobené z pružného polyetylénu v modrej farbe v súlade s bezpečnostnými požiadavkami. Naše…
-23%Forma na syr PERDERE 9,8x10cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 9,8x10cm domáci syr Forma na syr PERDERE 9,8x10cm váha 21g Forma na syr PERDERE 9,8x10cm váha 21g Veľmi odolná, vyrobená z odolného plastu s atestami pre…
-19%Forma na výrobu syra KRUHÁ na 250g
Okrúhla forma na 250 gNa rôzne druhy syrov, syridlo aj tvaroh.Forma umožňuje výrobu syra o hmotnosti cca 250g.Rozmery: výška 5,2 cm, priemer hore 9 cm, priemer dole 8,1 cm Forma je…
-20%CHLORID VÁPENATÝ 10 g
Potravinársky chlorid vápenatý by sa mal pridávať do mlieka, aby sa zvýšila efektivita výroby syra - zlepšuje konzistenciu a zrážanlivosť mlieka a obohacuje ho o vápnik. Jeho užíva…
-28%Okrúhla forma na syr s priemerom 8,4 cm na 250 g
Forma na syr, okrúhla, fi 8,4 cm, 250 g Domáci syr je jedným z najatraktívnejších druhov SLOW FOOD. Takýto syr najlepšie chutí s čerstvým voňavým chlebom a vínom – tiež domácim. Op…