Mliečne výrobky a vajcia
- Bakteriálne kultúry
- Jogurty
- Krém a krémy
- Maslo
- Mliečne dezerty
- Mlieko a mliečne nápoje
- Ostatné
- Syridlo a príslušenstvo na syr
- Syry
- Vajcia
Tibetská kefírová huba (zrná)
Tibetská kefírová huba (zrná) – vyrobte si vlastný kefír! Vyrobte si vlastný kefír! Obyčajný kefír z obyčajného mlieka z kartónu vyrobíte za 24 hodín. Stačí si kúpi…
MSO-11 - štartovacia kultúra (baktérie)
MSO-11 - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MS Typ: M…
MFC - štartovacia kultúra (baktérie)
MFC - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MF Typ: M…
EM - štartovacia kultúra (baktérie)
EM - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MF Typ: Mesophilic-the…
MST - štartovacia kultúra (baktérie)
MST - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MF Typ: M
MSY - štartovacia kultúra (baktérie)
MSY - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MF Typ: Mesofilná-ter…
AT - štartovacia kultúra (baktérie)
AT - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: SL Typ: Termofilná …
M - štartovacia kultúra (baktérie)
M - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Syrovo-tekovské štartovacie kultúry Séria: SL Typ: Termofilné …
PG - štartovacia kultúra (baktérie)
PG - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Syrovo-tekovské štartovacie kultúry Séria: SL Typ: …
PP - štartovacia kultúra (baktérie)
PP - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Aróma-Tek štartovacie kultúry Séria: Aromatic Typ: Mezofilné Názov: PP…
Brevibacterium Linens - baktérie červeného moku
Brevibacterium Linens - baktéria red goo Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Baktérie Red goo sa používajú pri výrobe syrov ako Limburger, syr tehla a pod. …
SLBH - štartovacia kultúra (baktérie)
SLBH - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Syrovo-Tek štartovacie kultúry Séria: SL Typ: Te…
MYE - štartovacia kultúra (baktérie)
MYE - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Sterové kultúry Syr-Tek Séria: MF Typ: Mezofilná>
YO 122 - jogurtové štartovacie baktérie
YO 122 - jogurtové štartovacie baktérie Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička JogurtTek štartovacie kultúry Séria : YO Typ : Termofilné <…
Kefír 31 - štartovacie baktérie pre kefír
Kefír 31 - štartovacie baktérie pre kefír Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička JogurtTek štartovacie kultúry Séria : Kefír Typ : Mezofilné<…
LCR - bakteriálna probiotická štartovacia kultúra
LCR - probiotická bakteriálna štartovacia kultúra Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Pro-Tek Séria : L Typ : Probioti…
LP - Lactobacillus plantarum - bakteriálna kultúra
LP - Lactobacillus plantarum - probiotická bakteriálna štartovacia kultúra Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Ster kultúry Pro-Tek Séria: L…
GEO - pleseň Geotrichum candidum
GEO - pleseň Geotrichum candidum Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, mrazom sušená štartovacia kultúra plesne Geotrichum candidum na priame očkovan…
RQ - pleseň Penicillium roqueforti
RQ - pleseň Penicillium roqueforti Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, mrazom sušená štartovacia kultúra na priame očkovanie mlieka (DVI). Dodáva ch…
PC - pleseň Penicillium candidum
PC - Pleseň Penicillium candidum Balenie: na 100 L mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, lyofilizovaná štartovacia kultúra plesne Penicillium candidum na priame očkovan…
MSE - štartovacia kultúra (baktérie)
MSE - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Sterové kultúry Syr-Tek Séria: MS Typ: Mesophilic…
EKO Jogurt L+ Kefír | Kempistove bakteriálne kultúry
EKO Jogurt L+ EKO Kefír Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho L+ jogurtu a kefíru Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt n…
Kniha Výživová kúra EKO Jogurt L+ Kempista
Eko jogurt L+ Jogurtové baktérie na výrobu L+ jogurtu Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt najuniverzálnejší a vhodný pre všetky vekové…
MSO - štartovacia kultúra (baktérie)
MSO - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - fľaštička Sterterové kultúry Syr-Tek Séria: MS Typ: <…