Laktáza – enzým, ktorý odstraňuje laktózu – 50 ml
Kód tovaru: 11330707535
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,1 kg
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
Balenie: 50 ml
Spása pre ľudí s intoleranciou laktózy - stačí pridať pár kvapiek do bežného mlieka, počkať 24 hodín a je to hotové - môžete konzumovať mlieko bez starostí!
Ideálne riešenie pre výrobcov syrov a jogurtov - takéto výrobky môžu konzumovať aj ľudia s intoleranciou laktózy!
V v posledných rokoch sa zvyšuje počet ľudí s intoleranciou laktózy.
Laktáza je enzým nachádzajúci sa v tenkom čreve, jeho funkciou je štiepiť laktózu na glukózu a galaktózu.
Intolerancia laktózy je spôsobená nedostatkom alebo nízkou produkciou enzýmu laktázy, čo spôsobuje, že ľudské telo má problémy s trávením laktózy, čo spôsobuje problémy s črevnou flórou.
Vo väčšine prípadov je v takejto situácii konzumácia mliečne výrobky v strave by mali byť výrazne obmedzené.
Tekutý enzým Laktáza je dostupný vo vysokej koncentrácii a čistote. Tento enzým zbavuje mlieko laktózy a získava mlieko, ktoré je plne stráviteľné pre ľudí s intoleranciou laktózy. Takéto mlieko možno konzumovať priamo alebo po spracovaní v bežných mliekarenských/syrových procesoch.
Neprítomnosť laktózy v skutočnosti nemení štruktúru, chuť a stabilitu hotového výrobku.
Ako použiť:
Pridajte tekutinu do mlieka s teplotou asi 5 stupňov C, dôkladne premiešajte.
Počkajte 24 hodín pri udržiavaní teploty pri 5 stupňoch C.
Dávkovanie na dosiahnutie 70 – 80 % hydrolýzy laktózy:
Teplota (stupne C)
40 5 20 20
Čas spracovania
4 hodiny 20 hodín 3 dni 30 dní
Dávkovanie (ml na 1 liter mlieka)
0,5 - 1,0 1,5-2, 0 0,1-1,2 0,01-0,02
Odporúčaná štandardná dávka pri teplote v chladničke (asi 5 stupňov C) je 1 ml prípravku na 1 liter mlieka .
b>Čas spracovania približne 1 deň.
Je možné dosiahnuť 90% hydrolýzu laktózy pri dávkovaní:
- 1 860 NLU / liter pri 5 ° C počas 20 hodín skladovania
- 3 720 NLU / liter pri 37- 43 °C počas fermentácie
POPIS:
- Laktáza je neutrálny prípravok ß-galaktozidázy vyrobený fermentáciou z vybraného kmeňa kvasnice.
- Laktáza hydrolyzuje laktózu na zmes glukózy a galaktózy.
- Laktáza je v súlade so špecifikáciami odporúčanými JECFA (FAO / OMS) a FCC pre enzýmy na použitie v potravinách.
TECHNOLOGICKÉ ÚDAJE:
- Aktivita: min. : 5200 NLU / g
- Pracovný rozsah: teplota: 40-5 °C pH: 6-7
(Aktivita sa meria v súlade s FCC IV a vychádza z 10 minút hydrolýza na substráte o-nitrofenyl - ß-D-galaktopyranozid (ONPG) pri 30,0 °C +/- 0,1 °C a pH 6,50 Parameter je vyjadrený v prirodzenej laktázovej jednotke (NLU).
Skladovanie: pri skladovaní pri teplote 0-6 °C si zachováva svoju deklarovanú aktivitu najmenej dva roky
Toleruje okolité teploty počas prepravy.
Hmotnosť produktu s obalom | 0,1 kg |
Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
- Platba prevodom - plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.
Vašu objednávku môžete uhradiť
- PREVODOM NA ÚČET
- VKLADOM NA ÚČET
- POŠTOVOU POUKÁŽKOU
Informácie o účte pre platbu
Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Slovenská sporiteľňa, a.s.
Tomášikova 48
832 37 Bratislava
IBAN: SK7309000000005224213243
SWIFT / BIC: GIBASKBX<
Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).
niekedy pokryvkáva
PODOBNÉ PRODUKTY
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac