EKO Jogurt L+ bakteriálny kultivátor od Dr. Kempistu
Tovar bol pridaný do košíka.
EKO Jogurt L+ bakteriálny kultivátor od Dr. Kempistu
Tovar bol pridaný do košíka.

EKO Jogurt L+ bakteriálny kultivátor od Dr. Kempistu

EKO Jogurt L+ bakteriálny kultivátor od Dr. Kempistu

Kód tovaru: 11944586874

  • Kód výrobcu: EKO Jogurt L+ Slnko a Jedlo
  • Značka: Sun & Foods
  • Účel: Pre jogurt
  • Obchodné meno: Jogurt l + sada baktérií na výrobu jogurtu

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks26,44 € / ks
Pri kúpe 2 ks22,44 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks21,11 € / ks
26,44 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 5 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Eko jogurt L+

Jogurtové baktérie na výrobu L+ jogurtu

Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt najuniverzálnejší a vhodný pre všetky vekové skupiny. Odporúčame spočiatku na obnovu črevnej bakteriálnej flóry a neskôr na preventívnu starostlivosť o črevnú flóru.

Cena je za1 ks. (Čistá hmotnosť: 4,9 g)

1 vrecúško stačí na prípravu 1 litra L+ jogurtu.

Ak sa budete riadiť odporúčaniami výrobcu a vykonávaním pravidelného množenia podľa pokynov tento proces možno vykonávať niekoľko (až 6) mesiacov.

Naše bakteriálne kultúry boli uznané medzinárodným trhom ako bezpečné na konzumáciu.

Čas použiteľnosti: 04-2024

Charakteristika

  • Podporuje trávenie spracováva a priaznivo pôsobí na peristaltiku čriev.
  • Vďaka živým baktériám a obsahu kyseliny mliečnej pomáha bojovať proti škodlivým baktériám a plesniam, obnovuje správnu bakteriálnu flóru tráviaceho traktu a jeho správne pH.
  • Obsahuje veľké množstvo vitamínov, vrátane: A, B2, B12, K2. Vitamín B₂ je typický vitamín mladosti. Vitamín B₂ sa podieľa na tvorbe červených krviniek a posilňuje nervový systém.
  • Obsahuje okrem iného: veľké množstvo organického vápnika. Vápnik sa podieľa na viac ako 300 reakciách prebiehajúcich v našom tele.
  • Má široké využitie aj v kozmetike – možno ho použiť napríklad na strie.

Priaznivo pôsobí na tráviaci trakt:

  • zlepšuje trávenie a vstrebávanie potravy,
  • ovplyvňuje lepšiu peristaltiku čriev,
  • látky produkované baktériami, ako sú napr kyselina mliečna bojuje proti škodlivým baktériám a plesniam,
  • zabraňuje infekciám a zápalom,

Domáce produkty nepodliehajú priemyselnému spracovaniu, preto baktérie, ktoré obsahujú, sú živé a priaznivo pôsobia na náš organizmus.

Produkt má:

  • CERTIFIKÁT PL-EKO-02, POĽNOHOSPODÁRSTVO EU ​​/ NON- EÚ
  • Produkt je v súlade so smernicou EÚ 1829/2003 a 1830/2003 Európskeho parlamentu a Rady z r. 22/09/2003

Obsahuje bakteriálne kultúry:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium lactis

Neobsahuje:

  • Geneticky modifikované ingrediencie
  • Cukor, zahusťovadlá, lepok alebo akékoľvek chemické prísady
  • Stopy alergénov
  • Lepkové výrobky (obilniny), vajcia, ryby, sója, arašidy podzemnica olejná, zeler, horčica (horčica), sezam, oxid siričitý a disulfid, kôrovce, mäkkýše, vlčí bôb.
  • Neobsahuje ani stopové množstvá alergénov.

AKO ZAČAŤ JOGURTOVOU TERAPII?

Jogurtovú terapiu začíname s L+ jogurtom. Vďaka baktériám, ktoré obsahuje, sa obnovuje normálna bakteriálna flóra tráviaceho traktu.Vďaka týmto vlastnostiam spôsobuje tzv. očista organizmu

Acidophilus je obzvlášť dôležitý, pretože svojím pôsobením podporuje liečbu gastrointestinálnych ochorení spôsobených Helicobacter pylori (potrava, ktorá zostáva v hrubom čreve príliš dlho, produkuje toxíny, ktoré sa dostávajú do krvi. To spôsobuje rannú letargiu a nedostatok energie).

Vhodné pre ľudí vykonávajúcich ťažkú ​​fyzickú aktivitu a pre ľudí v procese chudnutia.

AKO PRIPRAVIŤ BIO DOMÁCI JOGURT L+

Najlepšie je použiť plnotučné kravské alebo kozie mlieko (nie typu UHT) alebo rastlinný nápoj (mandľový, sójový, ovsený).

Pripravte si:

  • Litrový téglik (najlepšie sterilizovaný) s pevným uzáverom.
  • Vrecúško s jogurtovými bakteriálnymi kultúrami.
  • Liter mlieka alebo rastlinného nápoja
  1. Mlieko zohrejte na 42° (platí pre pasterizované mlieko z obchodu). Čerstvé mlieko zohrejeme na 80°C, aby sme zabili cudzie baktérie (na povrchu mlieka sa objaví prvá šupka).
  2. Mlieko nalejeme do nádoby (napr. do sklenenej nádoby) a ochladíme na 42°C .
  3. li>
  4. Otvorte vrecúško s baktériami, nalejte ho do mlieka a jemne premiešajte. Nádobu pevne uzavrite. Baktérie nalejeme do mlieka, ktoré má 42°C! Baktérie umierajú pri vyšších teplotách. Na meranie teploty môžete použiť špeciálny teplomer. Môžete si ho kúpiť tu.
  5. Necháme ho kvasiť 8 až 16 hodín pri teplote asi 42°C, kým nedosiahne príslušnú hustú konzistenciu. Zvyčajne to trvá asi 12 hodín.

Na udržanie teploty 42°C môžeme nádobu vložiť do hrnca s veľmi teplou vodou dosahujúc pod úroveň uzáveru (samozrejme potom treba občas vodu vymeniť za teplú). Nádobu môžeme vložiť aj do mierne predhriatej rúry alebo zabaliť do deky.

Pozor!

Ak prvé násobenie nevyjde, vy vydrží mlieko až 24 hodín. Po 12 hodinách skontrolujte, či je jogurt hotovýowy - ak nič nevytečie, celé to zohrejeme (v rúre alebo hrnci s teplou vodou) a opäť odstavíme na ďalších maximálne 12 hodín. na množenie.

ĎALŠIE NÁSOBENIE

Nasledujúce množenie je najlepšie vykonať počas prvých 3 dní a najneskôr do 7 dní od výroby predchádzajúci výrobok (čím je kvások starší, tým horšie sa množí).

Na každý liter novo pripraveného mlieka/rastlinného nápoja (podľa bodov 1 a 2) pridáme 4 polievkové lyžice vopred pripraveného výrobku a postupujte presne ako pri prvom množení.

Ak sa budete riadiť odporúčaniami výrobcu a budete vykonávať pravidelné množenie v súlade s návodom, je možné tento proces vykonávať niekoľko (až 6) mesiacov.

Namnožený produkt je možné uchovávať v chladničke až 7 dní, vo vrecúšku podľa dátumu spotreby (vrecúško treba uchovávať aj v chladničke).

PRÍPRAVA VEGAN L+ JOGURTU Z RASTLINNÉHO NÁPOJE

V prípade rastlinných nápojov postupujte podľa všeobecných pokynov na množenie baktérií, ale musíme pamätať na dve dôležité veci:

  1. Rastlinné mlieka neobsahujú laktózu, ktorou sa baktérie živia. Na 1 liter nápoja preto pridajte polievkovú lyžicu cukru (stévia, xylitol nezaberie!). Počas procesu fermentácie cukor „zožerú“ baktérie. Pred zahriatím nápoja pridajte cukor, aby sa dobre rozpustil.
  2. Jogurty z rastlinných nápojov sú dosť tekuté, preto pridajte 1 čajovú lyžičku agar-agaru na 1 liter nápoja, aby bola konzistencia jogurtu hustejšie.

Po vykysnutí odoberieme vrchnák a uložíme do chladničky.

Takto pripravený výrobok je vhodný na konzumáciu, ale je aj zdrojom baktérie na ďalšie množenie.

Ste vítaní aj na ďalších aukciách :)

kde nájdete doplnky stravy a potravinové produkty s detoxikačnými alebo čistiacimi vlastnosťami, ktoré mám ja osobne skontrolované.

PODOBNÉ PRODUKTY

-29%
Vivo Bifivit Zakwaska pre deti do jogurtu 0,5 g

Vivo Bifivit Zakwaska pre deti do jogurtu 0,5 g

Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Bifivit - 1 fľaštička 0,5 g Obsahuje bifidobaktérie (kultúry prítomné v materskom mlieku) a laktobacily a baktérie kyseliny propiónovej. Jogu…

19,02 € od 8,17 €
Skladom > 20 ks
Zakwaska jogurt Acidolakt Bakteriálna kultúra 1 ks

Zakwaska jogurt Acidolakt Bakteriálna kultúra 1 ks

Vivo Zakwaska Acidolakt živé bakteriálne kultúry - 1 fľaštička 0,5 g Z tohto zákysu získame acidofilné mlieko, teda jogurt s obsahom kmeňa Lactobacillus acidophilus. Tieto kultúry …

od 8,17 €
Skladom > 20 ks
-18%
Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim

Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim

Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Fit & Slim - 1 fľaštička po 0,5 g Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho rozlišovacou zlož…

16,47 € od 8,17 €
Skladom > 20 ks
-16%
Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks

Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks

Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Imu Yoghurt - 1 fľaštička po 0,5 g Zakwaska Imu-Yogurt je štartér pre domáci jogurt s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr, napr…

16,08 € od 8,17 €
Skladom > 20 ks
Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks

Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks

Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus…

od 10,23 €
Skladom < 6 ks
Kvások na kefír Vivo Kefír 2 ks

Kvások na kefír Vivo Kefír 2 ks

Zakwaska For Kefír VivioPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, mikroflóra kefírových húb Čistá hmotnosť: 1 fľaštička = 0,5 g Počet baktérií v 1g: Baktérie mliečneho k…

od 10,26 €
Skladom < 6 ks
Kváskové Entero pre jogurt Vivo jogurt 2 ks

Kváskové Entero pre jogurt Vivo jogurt 2 ks

Zakwaska Entero Vivio JogurtPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, B…

od 10,28 €
Skladom < 6 ks
-8%
Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks

Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks

Zakwaska Acidolakt Vivio JogurtVialky v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Stre…

16,97 € od 10,28 €
Skladom < 6 ks
-16%
Zakwaska Probio pre jogurt Vivo jogurt 2 ks

Zakwaska Probio pre jogurt Vivo jogurt 2 ks

Zakwaska Probio Jogurt VivioVials v balení: 2Zloženie: Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (2 kmene), Bif…

18,58 € od 10,28 €
Skladom < 6 ks
-8%
Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks

Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks

Zakwaska For Joghurt VivioPočet fľaštičiek v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované kmene baktérií: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, L…

16,97 € od 10,28 €
Skladom < 6 ks
  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)