Sous Vide Circulator AICOOK 1200W strieborná tyč
Sous Vide Circulator AICOOK 1200W strieborná tyč
Kód tovaru: 12200145715
- Stav: Nové
- Značka: Inna (AICOOK)
- Dominantná farba: Strieborná/šedá
- Model: SV-8006
- Druh: Ponorné obehové čerpadlo
- Výkon: 1200 W
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Profesionálne obehové čerpadlo na varenie Sous Vide
AICOOK SV-8006 od AUKEY
1200W VÝKON = RÝCHLEJŠIE VARENIE AKO V SLABŠÍCH CIRKULÁTOROCH
Moderná technika varenia Sous Videje vákuová metóda varenia jedla na dlhú dobu v tesne uzavretých plastových vreckách umiestnených v horúcej vode .
Cieľom tejto metódy je zachovať prirodzenú chuť, kvalitu a jemnosť pokrmov rovnomerným varením a zadržiavaním tekutín obsiahnutých v potravinách .
Výsledkom je jemné a šťavnaté jedlo plné chuti, vône a hodnotných nutričných hodnôt.
Ďalšou výhodou je žiadna nátierka jedlo vonia po celej kuchyni, byte či dome.
VARTE AKO PROFESIONÁLNY KUCHÁR
- Ľahko sa číta LCD displej
- Vysoký výkon: 1200 W
- Jemné nastavenia (rozsah 0 – 95 °C / presnosť 0,1 °C)
- Nastaviteľné °C/°F(užitočné pri použití zahraničných receptov)
- Presný digitálny časovač (môže variť až 99 hodín)
- Tlačidlá ovládania mäkkého dotyku
- Zabudované -v fixnej spone
- Vstavaný presný termostat
- Ochrana proti prehriatiu
- Automatické vypnutie keď je hladina vody nízka
- Odnímateľné komponenty a kryt ohrievača pre jednoduché čistenie alebo umývanie v umývačke riadu
- Generuje výkonnú 360 stupňovú cirkuláciu vody, 3D ohrev rovnomerne rozdeľuje tepelnú energiu a varenie pri konštantnej teplote.
REGULÁCIA TEPLOTY
Kuchynské obehové čerpadlo AICOOK sa vyznačuje širokým rozsahom regulácie teploty ( 0-95 °C) a c čas varenia (až 99 h). Vďaka AICOOK SV-8006 pripravíte mäso, ryby a zeleninu, pričom si zachováte čo najviac vitamínov a živín.
Nakoniec budete variť bezchybné stratené vajce, dokonalý kúsok lososa alebo chutné rebierka. Vychutnajte si opakovateľné a konzistentné výsledky pri každom jedle.
Tento spôsob varenia vytvorí najúžasnejšie a najchutnejšie steaky, kuracie mäso, ryby, zeleninu a krásne všetko, čo si dokážete predstaviť. Najväčšou vlastnosťou Sous Vide je, že jedlo sa varí v šťave, pričom arómy zachovávajú v jedle a neuvoľňujú ich do miestnosti.
AICOOK SV-8006 umožňuje komukoľvek variť kvalitné jedlo doma. reštaurácia!
CIRKULÁCIA VODY
AICOOK SV-8006 ponorné obehové čerpadlo má ohrievač, ktorý zavedením vody do obehu umožňuje udržiavať konštantnú teplotu. Dôležité je, že si môžete zvoliť jednotku (Celsius / Fahrenheit), čo vám výrazne uľahčí používanie receptov zo zahraničných portálov, kde sa teplota udáva v stupnici Fahrenheit.
AKO POUŽÍVAŤ
Sous Vide Circulator AICOOK SV-8006 vyžaduje okrúhly, obdĺžnikový alebo iný hrniec s objemom 5 – 20 litrov. Zaistite produkt upnutím na stranu nádoby. Pridajte vodu. Nastavte teplotu a čas varenia. Uvarený produkt zapečatený vo vákuovom vrecku vložte do hrnca.
SOUS VIDE AICOOK VARNÝ CIRKULÁTOR SV-8006
Spájate si varenie sous vide len s dobrými reštauráciami alebo kuchárskymi show? Cíťte sa ako skutočný šéfkuchár a pridajte do svojho jedálneho lístka jedlá pripravené touto metódou. Technika sous vide osloví nielen ľudí, ktorí oceňujú vynikajúcu chuť a vôňu jedál, ale aj tých, ktorí sa snažia dodržiavať zdravú výživu.
JEDNODUCHÉ ČISTENIE
Vďaka odnímateľným prvkom ho môžete jednoducho umývať ručne alebo v umývačke riadu. POZNÁMKA: Hornú časť obehového čerpadla a hlavnú časť neoplachujte, iba ich utrite vlhkou handričkou.
MONTÁŽNA SVORKA
Výhodou modelu AICOOK SV-8006 je jeho konštrukcia. Praktický hák znamená, že obehové čerpadlo nevyžaduje špeciálny riad, pretože ho môžete rýchlo a jednoducho pripevniť na akýkoľvek hrniec. Tenký dizajn vám tiež dáva istotu, že pre toto zariadenie ľahko nájdete miesto vo vašej kuchyni.
JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE
Stačí pripojiť AICOOK SV-8006 s klipom na akýkoľvek hrniec. Nastavte teplotu, pracovný čas a máte hotovo.
AKO VARENIE
Teplota vody je rozhodujúca pri varení sous vide a možno ju veľmi presne určiť a udržiavať konštantnú vďaka obehovému čerpadlu. p>
Štandardné teplotné rozsahy
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 54-59°C
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 60-63°C
- Kuracie prsia: 60-66°C
- Šťavnaté, jemné bravčové mäso: 52-68°C
- Tradičná ryba: 50-56°C
Príklady časových odporúčaní
- Jemné hovädzie mäso: 30 minút až 4 hodiny
- Hrubé hovädzie mäso: 3 až 24+ hodín
- Jemné bravčové mäso: od 45 minút až 8 hodín
- Húževnaté bravčové mäso: od 3 do 48 hodín
- Kura: od 30 minút do 8 hodín
- Ryby: od 10 minút do 3 hodín
Určenie času úplného zohriatia jedla metódou sous vide je pomerne jednoduché vy, pretože voda má stálu teplotu. Zohriatie kúska mäsa s hrúbkou 2,5 cm trvá asi hodinu, ďalších 2,5 cm sú ďalšie 2 hodiny. Pri použití metódy sous vide nie je možné prehriatie jedla, jeho uchovanie 2-3 hodiny. viac ako potrebný čas nerobí veľký rozdiel.
Špecifikácia:
- Výkon: 1200 W
- Obeh vody: 8 l/min
- Kapacita riadu: 5-20 l
- Trieda ochrany: IPX7
- LCD displej
- Presnosť teploty: ±0,1°C
- Rozsah teplôt: 0°C – 95°C
- Nastavenie teploty dostupné v stupňoch Celzia aj Fahrenheita
- Min. hladina vody: 76 mm
- Max. hladina vody: 145 mm
- Časovač: až 99 h
- Materiál: ABS + nehrdzavejúca oceľ (nerezové puzdro s mäkkou ergonomickou rukoväťou)
- Napájanie: 220 -240V; 50/60 Hz
- Hmotnosť: 868 g
- Rozmery: 351 x 90 x 56 mm
- Dĺžka napájacieho kábla: 100 cm
- Automatické vypnutie pri nízkej hladine vody
- Jednoduché použitie a čistenie
PODOBNÉ PRODUKTY
CIRKULÁTOR NA VARENIE SOUS VIDE 1000W
-17%SILVERCREST Sous vide ssvs varné obehové čerpadlo
SILVERCREST Cirkulátor pre sous vide varenie SSVS 1000 B2, 1000 W ____________________________ NAJDÔLEŽITEJŠIE VLASTNOSTI ✔️ sous vide: extrémne zdravá metóda pomal…
-11%PROFICOOK ponorný vákuový cirkulátor SOUS VIDE ZARIADENIE NA VARENIE
NAJVYŠŠIA KVALITA SOUS VIDEO VARNÉ ZARIADENIE VÁKUOVÝ CIRCULAR RENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK model: PC-SV 1126 Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlho…
-29%Sous Vide obehové čerpadlo na varenie Reg. teplota
SSVS SilverCrest sous vide obehové čerpadlo na varenie Produkt Úplne nový ✅ pôvodné balenie Sous-Vide metóda? S týmto spôsobom varenia z gurmánskej gastronómie …
-17%VÝKONNÉ ZARIADENIE NA VARENIE PONORUJÚCEHO VÁKUOVÉHO KRUHU SOUS VIDE
NAJVYŠŠIA KVALITA VARNÉ PRÍSTROJE VIDE VÁKUOVÝ CIRCULAR RENÁMOVANÁ SPOLOČNOSŤ PROFICOOK MODEL: PC-SV 1126 Sous-Vide obehové čerpadlo, vďaka ktorému pripravíte p…
-29%CASO SV400 sous vide varné obehové čerpadlo + FÓLIE
-28%Varné obehové čerpadlo PROFI COOK PC-SV 1126
PROFI COOK Sous Vide PC-SV 1126 obehové čerpadlo na varenie Automatická aktivácia: Nie Výkon [W]: 800 Ovládanie: Elektronické<…
-8%Varné obehové čerpadlo PROFI COOK PC-SV 1126
PROFI COOK Sous Vide PC-SV 1126 obehové čerpadlo na varenie Automatická aktivácia: Nie Výkon [W]: 800 Ovládanie: Elektronické<…
-22%SUSVIDE VARNÝ CIRCULAR PROFICOOK PC-SV
SOUSVIDE COOKING Circulator PROFICOOK PC-SV Sous-Vide technika varenia: vákuová metóda dlhodobého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách, vložených do…
-23%SOUS VIDE PROFICOOK VÁKUOVÝ CYKLKULÁTOR
Vákuový CYKLULÁTOR SOUS VIDE PROFICOOK Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlhodobého varenia jedla v tesne uzavretých plastových vreckách, vložených do horú…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac