Refraktometer Špecifická hmotnosť piva 0-32% Brix cukru
Refraktometer Špecifická hmotnosť piva 0-32% Brix cukru
Kód tovaru: 12447955415
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,25 kg
- Značka: Tessa
- Kód výrobcu: R-32B+SG (špecifická hmotnosť)
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
- Jednoduchá a rýchla manuálna kalibrácia;
- Telo vyrobené z hliníka;
- Protišmyková pogumovaná rukoväť;
- Guma na okulári pre pohodlné čítanie;
- Nastaviteľná ostrosť stupnice v okulári;
- Kompaktný a prenosný;
- Vysoká kvalita spracovania;
- Poskytuje rýchle a presné merania kvapalín;
- Meranie pri dennom a umelom osvetlení;
- Stav: Nové, továrenské nastavenie.
- 0 – 32 % ± 0,2 % – koncentrácia cukru na stupnici Brix
- 1 000 – 1,120 SG ± 0,001 – špecifická hmotnosť
- ATC - automatická teplotná kompenzácia, zaisťuje presné výsledky v rozsahu 10 - 30 °C
- Dĺžka: 175 mm
- Hmotnosť: 98g (233g celá sada)
- Refraktometer;
- Plastový box/puzdro so špongiou;
- Kvapkadlo/pipeta na nanášanie roztoku;
- Utierka z mikrovlákna;
- Mini-skrutkovač na kalibráciu.
- nevyhnutná pri výrobe vína,
- nepostrádateľná pri kontrole ovocia počas zberu a spracovanie,
- umožňuje určiť odhadované množstvo cukrov v ovocných šťavách, šaržiach vína, pivnej mladine,
- na použitie v teréne, bez potreby rekalibrácie po zmenách v teplota okolia.
- Zaostrovací okulár
- Gumová rukoväť
- Kryt
- Kalibračná skrutka
- Prizma
Na testovanie kvapalnej vzorky:
- otvorte kryt hranola,
- použite pipetu umiestniť 2-3 kvapky testovanej kvapaliny na povrch hranola,
- li>
- uzavrieť kryt a jemne ho pritlačiť, kým kvapalina nevyplní celý povrch hranola, bez vzduchových bublín. ,
- počkajte asi 30 sekúnd, kým sa teplota vzorky vyrovná s teplotou prístroja,
- nasmerujte refraktometer na zdroj svetla a pozerajte sa cez hľadáčik,
- odčítajte hodnotu z príslušnej stupnice na hranici bielej a modrej oblasti (okraj svetla/tieňa).
W Ak je obraz v hľadáčiku rozmazaný, upravte zaostrenie otáčaním zaostrovacieho gombíka umiestneného v okulári.
Kalibrácia refraktometraPred prvým použitím je potrebné refraktometer nakalibrovať (indikovaná teplota okolia pre kalibráciu je 20°C, tiež sa uistite, že prístroj dosiahol teplota okolia):
- otvorte kryt hranola,
- pipetou kvapnite 2-3 kvapky destilovanej vody na povrch hranola,
- zatvorte kryt a zľahka ho zatlačte, kým kvapalina nevyplní celý povrch hranola, bez vzduchových bublín,
- počkajte asi 30 sekúnd, kým sa teplota vzorky vyrovná teplote prístroja,
- Nasmerujte refraktometer na zdroj svetla a pozerajte sa cez hľadáčik,
- Pomocou skrutkovača otáčajte kalibračnou skrutkou, kým sa nezobrazí hraničná čiara medzi bielym a modrým poľom (okraj svetla/tieňa) je nastavený na „0“.
- Nevystavujte zariadenie vlhkým pracovným podmienkam ani ho neponárajte do vody. Ak sa prístroj zahmlieva, do krytu vnikla voda, ovplyvní to presné meranie.
- Prosím, nemerajte týmto prístrojom korozívne chemikálie. Môžu poškodiť povrch hranola.
- Prístroj medzi meraniami vyčistite, inak môže dôjsť k nepresným výsledkom.
- Je to optický prístroj a vyžaduje si starostlivé zaobchádzanie a skladovanie. Ak tak neurobíte, môže dôjsť k poškodeniu optických komponentov a ich základnej štruktúry.
PODOBNÉ PRODUKTY
Švédsky hustomer cukru
➡️ Profesionálny švédsky merač cukru (hustomer) na stupnici Oeschle (Oe) . Je to najdôležitejšie zariadenie pri domácej výrobe alkoholu. Hustomer, tiež známy ako hustomer,…
-5%Cukoromer, vinomer, hustomer -5/ +35 Blg GOMAR
Cukorometer / merač vína -5 /+35 Blg GOMAR Hyremeter / indikátor cukru je určený na meranie hmotnostnej koncentrácie vodnej sacharózy riešenia. Stupnica je v…
-8%Cukoromer, vinomer, hustomer -5/ +35 Blg GOMAR
Cukorometer / merač vína -5 /+35 Blg GOMAR Hyremeter / indikátor cukru je určený na meranie hmotnostnej koncentrácie vodnej sacharózy riešenia. Stupnica je v…
Cukoromer, vinomer, hustomer -5/ +35 Blg GOMAR
Cukorometer / merač vína -5 /+35 Blg GOMAR Hyremeter / indikátor cukru je určený na meranie hmotnostnej koncentrácie vodnej sacharózy riešenia. Stupnica je v…
-22%Cukoromer, vinomer, hustomer -5/ +35 Blg GOMAR
Cukorometer / merač vína -5 /+35 Blg GOMAR Hyremeter / indikátor cukru je určený na meranie hmotnostnej koncentrácie vodnej sacharózy riešenia. Stupnica je v…
-19%Acid meter - meranie kyslosti vo víne, šťavách
Acidometer - meranie kyslosti vo víne, džúsoch Popis produktu: Acidometer je zariadenie určené na meranie kyslosti vo všetkých druhoch ovocia , ktorá bude …
-16%Acid meter meranie kyslosti vo víne 405559 BROWIN
Popis produktu: Kyselomer je zariadenie prispôsobené na meranie kyslosti vo všetkých druhoch ovocia, ktoré bude surovinou na výrobu domáceho vína. Zloženie Pr…
-16%Cukoromer – ukazovateľ obsahu cukru vo víne
Cukoromer - ukazovateľ obsahu cukru vo víne značka: Browin výška 16 cm šírka 1,2 cm skúmavka: výška 16,7 cm vonkajší priemer…
-12%VÍNOMETER CUKRU UKAZOVATEĽ 3054
INDIKÁTOR CUKROMERU 3054 Najdôležitejšie informácie: vnútorný priemer. 2,0 cm cukoromer sa používa na meranie cukru a určenie potenciálneho …
-16%SKLENENÁ DÓZA SO SCHÉMOU A STOJANOM, 250 ML
Sklenená odmerka so stupnicou a stojanom 250 ml Kapacita: 250 ml Mierka: každé 2 ml Výška: 32,5 cm Vnútorný priemer: 3,8 …
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac