EKO Jogurt L+ lyofilizované baktérie Sun and Food
EKO Jogurt L+ lyofilizované baktérie Sun and Food
Kód tovaru: 12650054534
- Kód výrobcu: EKO Jogurt L+ Slnko a Jedlo
- Značka: Sun & Foods
- Účel: Pre jogurt
- Obchodné meno: Jogurt l + sada baktérií na výrobu jogurtu
- Hmotnosť produktu s obalom: 0,1 kg
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Mrazom sušené baktérie ECO Jogurt L+ Slnko a jedlo
NOVINKA VO VÝŽIVOVEJ OŠETROVANÍ
Dátum spotreby 02/2025
Jogurtové L+ baktérie na množenie
pôvodná receptúra Dr. Kempistu
Obsahuje bakteriálne kultúry:
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Z 1 vrecka získame 1 liter jogurtu.
Produkt na opakované množenie.
Ak sa budete riadiť odporúčaniami výrobcu a budete vykonávať pravidelné množenie
podľa návodu, tento proces možno vykonať niekoľko ( až 6) mesiacov .
Jogurt L+ priaznivo pôsobí na tráviaci trakt.
Domáce produkty nepodliehajú priemyselnému spracovaniu, preto baktérie v
obsiahnuté sú živé a majú blahodarný vplyv na náš organizmus.
Chotia výborne samostatne aj v kombinácii s ovocím, obilninami a
inými doplnky.
Vzhľadom na to, že baktérie rozkladajú laktózu, výrobok môžu konzumovať ľudia s intoleranciou laktózy.
Bez:
lepkové výrobky (obilniny), vajcia, ryby, sója, arašidy, zeler, horčica
(horčica), sezam, oxid siričitý a disulfid, kôrovce, mäkkýše, vlčí bôb.
Podľa Dr. Jadwiga Kempista najlepšie účinky na náš tráviaci systém dosiahneme každodenným jedením: 1 pohár jogurtu ráno, 1 pohár na poludnie a večer
kefír.
VÝROBA:
Najlepšie je použiť plnotučné kravské, kozie alebo semenné mlieko, nie UHT.
- Zahrejte 1 liter mlieka na 80°C, aby ste zabili cudzie baktérie.
- Prvá koža sa objaví na povrchu mlieka. Ak použijeme pasterizované mlieko alebo obilné mlieko, zohrejeme ho len na 42°
- Mlieko nalejeme do nádoby a ochladíme na cca 42°C.
Dôležité: nádoba musí mať tesné veko
- Až teraz otvoríme vrecúško s baktériami, vylejeme do mlieka, zamiešame a
nádobu pevne uzavrieme.
- Necháme kysnúť až 16 hodín pri teplote asi 42 st. °C.
- Počkáme, kým nedosiahneme vhodnú hustú konzistenciu. Najlepšie je skontrolovať po 12
hodinách.
- Keď uvidíte, že sa jogurt ešte nevytvoril, zohrejte ho. Potom
odložte ďalšiu hodinu na rozmnoženie.
- Džbán môžeme vložiť do hrnca s veľmi teplou vodou alebo vyhriatej rúry.
Môžete ho zabaliť aj do deky.
- Netraste nádobou!
Pozor!
Prvé násobenie môže trvať až 24 hodín. Po 12 hodinách
skontrolujte, čo sa deje a v prípade potreby ho zohrejte.
- Po vykysnutí odstráňte veko a uložte. v chladničke.
ĎALŠIE NÁSOBENIE:
Ďalšie množenie robíme do 3 dní. Najneskôr do 7 dní.
Čím je kvások starší, tým horšie sa množí.
Na každý liter novo pripraveného mlieka pridáme 4 polievkové lyžice kvásku.
Množíme rovnakým spôsobom.
Množenie môžeme opakovať mnohokrát, aj kvantitatívne.
Množíme, kým výrobok nestratí svoje vlastnosti.
To znamená, že musíte naočkovať novú kultúru baktérií.
Namnožený produkt skladujte v chladničke až 7 dní.
Vrecúško s baktérie by sa mali uchovávať aj v chladničke.
Pozrite si video o tom, ako to urobiť správne
Dátum spotreby nájdete na štítku vrecúško s baktériami.
Naše bakteriálne kultúry sú medzinárodne uznávané ako bezpečné na konzumáciu.
Vzhľadom na ich zdravotné vlastnosti môže byť dávkovanie našich baktérií
rôzne v rôznych krajinách v dôsledku rôznych právnych predpisov.
Produkt je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady EÚ 1829/2003 a 1830/2003 z r. 22/09/2003
Čistá hmotnosť: 4,9 g +/- 0,05 g
Výrobca: Bakteriologické laboratórium
IP Ingretients GmbH
Suderlugum – Nemecko
Dovozca: Noyras LTD Anglicko
www.leczeniezyowaniem.pl
Kulinárske recepty nájdete TU
b>Praktický teplomer na tekutiny je možné zakúpiť TU
Videá s prednáškami Dr. Jadwiga Kempista nájdete TU
Reklamácie:
pre začatie reklamačného konania je potrebné: FOTO, popis násobenia
- pošlite prosím e-mail s oficiálnou reklamáciou zakúpeného tovaru
- k e-mailu je potrebné priložiť fotografie chybného produktu! (ak jogurt nevytiekol, odfoťte neúspešný jogurt v priehľadnej nádobe (nádoba alebo iná), aby ste ukázali obsah, nádobu zhora/spredu, naberte ju na lyžičku a odfotiť),
- v e-maile stručne popíšte spôsob násobenia: čas násobenia (obr.celkovo ubehlo e hodín), druh mlieka, spôsob namnoženia (dóza, jogurtovač), spôsob udržiavania teploty - rúra, deka a pod.), popis chuti a konzistencie po namnožení.
- do e-mailu uveďte prepravné údaje spolu s kontaktným číslom (potrebné pre odoslanie v prípade uznania reklamácie)
Výrobca: Liečba výživy
PODOBNÉ PRODUKTY
Zakwaska jogurt Acidolakt Bakteriálna kultúra 1 ks
Vivo Zakwaska Acidolakt živé bakteriálne kultúry - 1 fľaštička 0,5 g Z tohto zákysu získame acidofilné mlieko, teda jogurt s obsahom kmeňa Lactobacillus acidophilus. Tieto kultúry …
-18%Zakwaska pre kultúru baktérií Yoghurt Fit&Slim
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Fit & Slim - 1 fľaštička po 0,5 g Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho rozlišovacou zlož…
-16%Zakwaska Imu Bacteria Culture Jogurt 0,5g 1ks
Živé bakteriálne kultúry Vivo Zakwaska Imu Yoghurt - 1 fľaštička po 0,5 g Zakwaska Imu-Yogurt je štartér pre domáci jogurt s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr, napr…
Jogurt Zakwaska Vegurt Do Vegurtu Vivo 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus…
Kvások na kefír Vivo Kefír 2 ks
Zakwaska For Kefír VivioPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, mikroflóra kefírových húb Čistá hmotnosť: 1 fľaštička = 0,5 g Počet baktérií v 1g: Baktérie mliečneho k…
Kváskové Entero pre jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska Entero Vivio JogurtPočet fľaštičiek v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, B…
-8%Zakwaska Acidolakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Acidolakt Vivio JogurtVialky v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Stre…
-16%Zakwaska Probio pre jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska Probio Jogurt VivioVials v balení: 2Zloženie: Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (2 kmene), Bif…
-8%Kysnuté cesto na jogurt Vivo jogurt 2 ks
Zakwaska For Joghurt VivioPočet fľaštičiek v balení: 2Zloženie: maltodextrín, lyofilizované kmene baktérií: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, L…
-27%Zakwaska Simbilakt For Jogurt Vivo Jogurt 2 ks
Zakwaska Simbilakt For Joghurt VivioVials v balení: 2 Zloženie: Maltodextrín, laktulóza, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp.…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac