Fermentovaný ražný slad a 3kg lahodného celozrnného chleba
Tovar bol pridaný do košíka
Fermentovaný ražný slad a 3kg lahodného celozrnného chleba
Späť Prejsť do košíka
Tovar bol pridaný do košíka
Späť Prejsť do košíka

Fermentovaný ražný slad a 3kg lahodného celozrnného chleba

Kód tovaru: 13157689368

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks27,15 € / ks
Pri kúpe 2 ks23,15 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks21,81 € / ks
32,32 € 27,15 € s DPH
Skladom > 5 ks
Doprava zdarma (Packeta, GLS, ParcelShop)

  • Obchodné meno: Fermentovaný ražný slad
  • Druh: Ražná múka
  • Váha: 1000 g
  • Hmotnosť produktu s obalom: 1 kg

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Viac informácií o produkte >

Pôvodný bieloruský

SUCHÝ FERMENTOVANÝ RAŽNÝ MAL – ČERVENÝ

fermentovaný ražný slad

chlebový slad

3 kg

v závislosti od zásob: 3kg alebo 3x1kg

Kvasený ražný slad je výbornou prísadou na pečenie chleba, na pečenie ražného, ​​pšeničného ražného a sladového chleba. Fermentovaný ražný slad sa oddávna používa na výrobu kvasu a piva.

Obsah v 100 g výrobku: bielkoviny - 3,63 g, tuky - 0,94 g, sacharidy - 87,9 g

Energetická hodnota 375 kcal, 1569,0 kJ

Informácie o alergénoch: OBSAHUJE LEPOK.

b>

Čistá hmotnosť: 3000 g ± 3 g

Dátum spotreby je uvedený na obale.

Uchovávajte v suché a vzdušné miesto. Mali by ste zabezpečiť, aby bola miestnosť čistá a ak je to možné, zatemnená a bez cudzích pachov. Optimálna teplota skladovania nie vyššia ako 20 °C a vlhkosť nie vyššia ako 75 %

Krajina pôvodu: Bielorusko.

2 nápady od výrobcu

RAŽNÝ CHLIEB:

600 g pšeničnej múky, 100 g ražnej múky, 420 ml vody 18-20 C, 30-35 g kvasenej ražnej slad, 7-8 g suchého pekárskeho droždia, 10 g rastlinného oleja, 25 g práškového cukru, 20 g soli

"KLASICKÁ RAŽNÁ KYSELINA"

Zloženie:

3 litre vody

1,5 – 3 polievkové lyžice kvaseného sladu

7 – 9 polievkových lyžíc cukru

0,5 lyžička suchého droždia

Spôsob prípravy:

Do 3-litrového hrnca nasypte cukor a slad a zalejte 1 litrom vriacej vody. Nechajte 1 hodinu. Výsledný objem produktu pridajte do 3 litrov vody (prevarenej a ochladenej) a pridajte droždie. Odložte na 12 hodín. Hotový výrobok preceďte. Skladujte na chladnom mieste, konzumujte aj vychladené.

Kvasený ražný slad zvyšuje biologickú hodnotu každého jedla. pri klíčení raže sa množstvo živín zvyšuje 2-4 krát oproti pôvodnej suchej raži. Fermentovaný ražný slad je výbornou prísadou na pečenie chleba, na pečenie ražného, ​​pšeničného ražného a sladového chleba. Správne vykvasený slad je zlepšovač múky, pretože obsahuje veľké množstvo rôznych sacharidov užitočných na pečenie chleba. Prítomnosť glukózy teda umožňuje zvýšiť rozpustnosť sacharózy, čo v konečnom dôsledku zlepšuje štruktúru striedky a jej elasticitu.

Dextríny, fruktóza a maltóza zvyšujú absorpciu vody, vďaka čomu je chlieb mäkší a vláčnejší. jemné. Zvýšené splyňovanie spôsobené sladom zvyšuje pórovitosť a má priaznivý vplyv na štruktúru striedky. Všetky sacharidy sú výbornou potravou pre kvások, vďaka čomu sa výrazne zvyšuje tvorba cesta. Predlžuje trvanlivosť hotového výrobku.

Kvasený ražný slad sa už dlho používa na výrobu kvasu a piva. Kvasený ražný slad je prirodzený produkt zdravej výživy. Naklíčené zrná raže obsahujú bielkoviny, sacharidy, polysacharidy, fosfor, draslík, horčík, mangán, železo, zinok, meď, jód, selén, aminokyseliny, polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6 , B9, C, E, F F, N.

Tieto látky:

  • podporujú správne fungovanie mozgu a srdca,
  • uľahčujú vplyvom stresu,
  • zlepšuje stav pokožky a vlasov,
  • spomaluje proces starnutia,
  • posilňuje imunitný systém organizmu,
  • normalizovať acidobázickú rovnováhu,
  • li>
  • prispievať k zvýšeniu hladiny hemoglobínu a zníženiu hladiny cholesterolu, ako aj k očiste tela od toxínov;
  • prispievajú na chudnutie;
  • prevencia vzniku žlčových kameňov, žlčových a pečeňových kameňov;
  • normalizuje krvný tlak a zabraňuje tvorbe krvných zrazenín.

Použitie sladu - dobrá prevencia infarktu a mŕtvice, rakoviny hrubého čreva, rakoviny, cukrovky. Pre starších ľudí a deti možno ako doplnkovú potravinovú prísadu odporučiť fermentovaný ražný slad. Je ťažké preceňovať všetky výhody tohto prírodného produktu.

Kontraindikácie:

  • Žalúdočný vred a dvanástnikový vred.
  • Gastritída s vysokou kyslosťou v fáza exacerbácie .
  • Gastritída s vysokou kyslosťou vo fáze nestabilnej remisie.
  • Chronická pankreatitída vo fáze exacerbácie.
  • Chronická cholecystitída v akútnej fáze.
  • Dysbakterióza v štádiu nedostatočnej kompenzácie a dekompenzácie.
  • Individuálna intolerancia

Popis technológie výroby červeného sladu: (1) namáčanie surového materiál (raž): Raž sa namáča závlahou vodou o teplote 12-20°C, kým vlhkosť zrna nedosiahne 48-52%. Dĺžka namáčania je 24-30 hodín. (2) sladovanie: Klíčenie prebieha 3 dni pri teplote 14-18°C. (3) kvasenie: Naklíčený slad sa postupne zahrieva na teplotu 60-63°C, pričom sa táto teplota udržiava počas ďalšieho kvasného procesu. Celková doba fermentácieje 2-3 dni. (4) sušenie: Na konci žltnutia (údenia) sa slad suší pri teplote 80°C. Sušenie trvá 30 – 40 hodín.

Obchodné meno Fermentovaný ražný slad
Druh Ražná múka
Váha 1000 g
Hmotnosť produktu s obalom 1 kg

Vašou objednávkou sa zaoberáme až po prijatí platby na náš účet. Za tovar môžete vopred zaplatiť

  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky do 20 €) - 30 % z ceny tovaru + poštovné 3,9 € + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 20 € do 300 €) - 30 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - zálohová platba (objednávky nad 300 €) - 50 % z ceny tovaru + 2,60 € (suma za dobierkovú platbu v rámci SR). Zvyšnú sumu doplatíte pri prevzatí tovaru kuriérovi.
  • Platba prevodom - plná čiastka - pri preberaní tovaru neplatíte nič navyše.

Vašu objednávku môžete uhradiť

  • PREVODOM NA ÚČET
  • VKLADOM NA ÚČET
  • POŠTOVOU POUKÁŽKOU

Informácie o účte pre platbu

Meno a priezvisko: Milan Čelko KUPSITO
Slovenská sporiteľňa, a.s.
Tomášikova 48
832 37 Bratislava
IBAN: SK7309000000005224213243
SWIFT / BIC: GIBASKBX<

Pri úhrade je nutné uviesť variabilný symbol = ČÍSLO OBJEDNÁVKY (bez VS nebude možné priradiť platbu k objednávke).

4,8 288 hodnotení
Lennerova Alžbeta 28.2.2025
Super obchod,dodanie rychle,spokojnosť.
Miloš Petranič 25.1.2025
Super
Jana 16.4.2025
ahoj, tovar sme objednavali 31.03.2025. tovar sme hned zaplatili bankovym prevodom. prisli mi potvrdzovacie e-maily. potom sa as ityzden nic nedialo. na Heureke sme nasli vela negativnych recenzii. dostali sme strach. nakoniec vsetko dorazilo v poriadku, prostroj aj funguje. takze tento obchod funguje. dnes je 16.04.205
Miroslav Bilica 17.3.2025
Bol som spokojný
Jozef kotlarik 23.3.2025
Veľmi
Bogumila Woźniak 23.2.2025
Dobre
IGOR ŠELIGA 15.4.2025
Spokojný so sortimentom, ale s termínom dodania to
niekedy pokryvkáva

PODOBNÉ PRODUKTY

Hodnotenie obchodu

4,8 288 hodnotení
Jozef kotlarik 23.3.2025
Veľmi
Lennerova Alžbeta 28.2.2025
Super obchod,dodanie rychle,spokojnosť.
Jana 16.4.2025
ahoj, tovar sme objednavali 31.03.2025. tovar sme hned zaplatili bankovym prevodom. prisli mi potvrdzovacie e-maily. potom sa as ityzden nic nedialo. na Heureke sme nasli vela negativnych recenzii. dostali sme strach. nakoniec vsetko dorazilo v poriadku, prostroj aj funguje. takze tento obchod funguje. dnes je 16.04.205
Miloš Petranič 25.1.2025
Super

Zobraziť viac