Mikrobiologické tekuté syridlo na silný syr 30 ml
Mikrobiologické tekuté syridlo na silný syr 30 ml
Kód tovaru: 14511419338
- Kód výrobcu: 411209
- Značka: Browin
- Obchodné meno: Mikrobiologické syridlo na syr silné 30 ml
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Silné mikrobiologické syridlo 30 ml
Pripravte si svoj obľúbený tvaroh, žltý a modrý syr u vás doma pomocou nášho Silného mikrobiologického tekutého syridla – je to hračka!
Pomocou tohto produktu si môžete vyrobiť svoje obľúbené syry z akéhokoľvek druhu čerstvého mlieka: kravského, kozieho, ovčieho, ale aj mlieka obohateného o rastlinné mlieko, bez obáv o zloženie výsledného produktu!
✅Ideálne na domácu výrobu syra - s týmto mikrobiologickým tekutým syridlom vyrobíte akýkoľvek syridlový syr (čerstvý syr, krátko a dlho zrejúci syr, niva atď.) jedinečnú chuť a vôňu.
✅ p>
✅Aj pre vegetariánov - syridlo je vegetariánske, neobsahuje živočíšne enzýmy - takže si môžete pripraviť svoj obľúbené syry na jeho základe bez obáv o ich zloženie!
✅Vysoká účinnosť - balenie obsahuje 30 ml syridla s aktivitou 250 000 U, takže stačí len 10 kvapiek na 10 litrov mlieka! Celé balenie pojme až 500 l mlieka.
✅Univerzálny - syridlo je vhodné na výrobu rôznych druhov syrov na báze čerstvého mlieka: kravského mlieka (aj nízkopasterizovaného do 74°C), kozie mlieko, ovčie mlieko a obohatené o rastlinné mlieko (sójové, ryžové, kokosové).
✅Jednoduché dávkovanie - tekutá forma uľahčuje dávkovanie bez potreba vážiť – domáca výroba syra nikdy nebola taká jednoduchá!
Ako používať:
- Pridajte príslušné množstvo chloridu vápenatého, predtým rozpustený v malom množstve prevarenej vody, do mlieka zahriateho na 30°C. Premiešame a necháme 10 minút odstáť.
- Potom zohrejte mlieko na 37-38°C a pridajte primerané množstvo syridla, ktoré ste predtým rozpustili v 50 ml vody pri 37-38°C.
- Dôkladne premiešajte. Zastavte miešanie a počkajte 50-70 minút, aby sa vytvorila kompaktná zrazenina.
- Vytvorenú zrazeninu nakrájajte na kocky veľké cca 1-1,5 cm. Zrno jemne premiešame a asi po 5 minútach preložíme dierovanou lyžicou do formy vystlanej gázou.
- Syr necháme 20-24 hodín. Otočte ho každých pár hodín.
⭐ Spôsob skladovania:
Po otvorení skladujte tesne uzavreté a v chladničke.
Zloženie: mikrobiologické syridlo, chlorid sodný, konzervačná látka: benzoan sodný.
Rozmery balenia:
- 3,3 cm
- výška 8,3 cm
- čistý objem 30 ml.
PODOBNÉ PRODUKTY
Forma na syr SRDCE MALÉ na 80g
Syr tvorí srdce Umožňuje získať syr v tvare srdca s hmotnosťou asi 80 g Rozmery: výška 5 cm, šírka 6 cm Pri lisovaní syra je možné druhú formu použiť ako veko. Forma je vyrobená…
Forma na syr PERDERE 9,5x7cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 9,5x7cm domáci syr Forma na syr PERDERE 9,5x7cm váha 20g Forma na syr PERDERE 9,5x7cm váha 20g Veľmi odolná, vyrobená z odolného materiálu schváleného pr…
-18%Tvarohová forma SCALZO 8x8cm domáci syr
Forma na syr SCALZO 8x8cm domáci syr Forma na syr SCALZO 8x8cm váha 13g Forma na syr SCALZO 8x8cm váha 13g Veľmi odolná, vyrobená z odolného materiálu s atestami pre styk s p…
Forma na syr PERDERE 12x6,3cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 12x6,3cm domáci syr Forma na syr PERDERE 12x6,3cm váha 15g Forma na syr PERDERE 12x6,3cm váha 15g Veľmi odolná, vyrobená z odolného plastu s atestami pre…
-26%Forma na syr KRUHÁ na 300/400g
Okrúhla forma na 300/400 g Forma na rôzne druhy syra, syridla aj tvarohu, umožňuje vyrobiť syr s hmotnosťou 300 - 400 g Rozmery: výška 7 cm, priemer hore 9,5 cm, priemer dole 9,3 c…
-30%ŠTVEREC NA SYR LIŠ ŠTVORCOVÝ 60X60 syridlo
Syr 60x60cmUtierka je užitočná pri výrobe všetkých druhov syrov a tvarohu. Popruhy sú vyrobené z pružného polyetylénu v modrej farbe v súlade s bezpečnostnými požiadavkami. Naše…
-23%Forma na syr PERDERE 9,8x10cm domáci syr
Forma na syr PERDERE 9,8x10cm domáci syr Forma na syr PERDERE 9,8x10cm váha 21g Forma na syr PERDERE 9,8x10cm váha 21g Veľmi odolná, vyrobená z odolného plastu s atestami pre…
-19%Forma na výrobu syra KRUHÁ na 250g
Okrúhla forma na 250 gNa rôzne druhy syrov, syridlo aj tvaroh.Forma umožňuje výrobu syra o hmotnosti cca 250g.Rozmery: výška 5,2 cm, priemer hore 9 cm, priemer dole 8,1 cm Forma je…
-20%CHLORID VÁPENATÝ 10 g
Potravinársky chlorid vápenatý by sa mal pridávať do mlieka, aby sa zvýšila efektivita výroby syra - zlepšuje konzistenciu a zrážanlivosť mlieka a obohacuje ho o vápnik. Jeho užíva…
-10%Forma na syr ricotta fi 6,5/10,5
FORMA NA RICOTTY SYR, Fi 6,5/10,5 na 400 g Použitie: Forma je určená na výrobu ricotty.Rozmery: vnútorný: ∅ 9,9/6,3 cm, výška 7,7 cm, vonkajší: ∅ 10,3 /6,7 cmvýška 7,8 cm.* Form…
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac