Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj
Tovar bol pridaný do košíka.
Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj
Tovar bol pridaný do košíka.

Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj

Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj

Kód tovaru: 7724087844

  • Stav: Nové
  • Značka: inny (PAVOLT)
  • Model: DZ300
  • Hmotnosť produktu s obalom: 20 kg
  • Kód výrobcu: PV

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

1 300,17 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Vákuový baliaci stroj DZ-300

Výhody vákuového balenia:

  • ochrana pred vplyvom nepriaznivých vonkajších podmienok, ktorá zabraňuje rozvoju aeróbnych baktérií
  • predlžuje niekoľkonásobná trvanlivosť
  • zisky súvisiace so znížením kazivosti produktov
  • obal poskytuje chutnú hladkosť a chuť
  • pohodlnosť pri preprave
  • rýchlosť použitia balených produktov (v porovnaní s mrazenými produktmi)

Technické parametre:

  • Model : DZ-300
  • Veľkosť komory: 390 x 295 x 50 mm
  • Tesnenie rozmery: 260 x 8 mm
  • Typ tesnenia: jednoradové
  • Max. dĺžka produktu: 330 mm
  • Max. výška produktu: 120 mm
  • Napätie: 220/50 60 Hz
  • Rozmery: 495 x 340 x 375 mm
  • Hmotnosť: 37 kg
  • Hmotnosť s balením: 45 kg
  • Kapacita vákuového čerpadla 8m3/ h
  • Príkon: 700 W
  • Výkon motora: 370 W
  • Rozmery boxu: 600 x 420 x 480 mm

Zahrnuté:

  • olejový lievik
  • kanthalová páska
  • teflón
  • zásobník
  • písmená na pečiatkovanie dátumu na pečati
  • pečať veka

Vákuový baliaci stroj sa používa v:

1. potravinársky priemysel na balenie produktov ako:

  • surové mäso, spracované mäso (napr. údeniny)
  • polotovary, múčne výrobky, syr
  • tekutiny, zelenina , ovocie

2. Elektronický priemysel

3. Chemický, medicínsky priemysel atď.

Vlastnosti :

  • vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • priehľadné veko umožňuje pozorovanie proces balenia
  • prehľadný a ľahko použiteľný ovládací panel
  • malé rozmery a elegantný dizajn
  • proces balenia trvá niekoľko desiatok sekúnd, stačí nastaviť parametre: čas vyprázdňovania , doba zvarenia teplota zvaru
  • možnosť balenia vlhkých, suchých, tvrdých, mäkkých, tekutých produktov, prašných produktov.
  • Špecifické využitie v molekulárnej gastronómii – METÓDA SOUS VIDE

PODOBNÉ PRODUKTY