Tovar bol pridaný do košíka.
Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj
Tovar bol pridaný do košíka.
Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj
Profesionálny komorový vákuový baliaci stroj
Kód tovaru: 7724087844
- Stav: Nové
- Značka: inny (PAVOLT)
- Model: DZ300
- Hmotnosť produktu s obalom: 20 kg
- Kód výrobcu: PV
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
1 300,17 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)
POPIS PRODUKTU
Vákuový baliaci stroj DZ-300
Výhody vákuového balenia:
- ochrana pred vplyvom nepriaznivých vonkajších podmienok, ktorá zabraňuje rozvoju aeróbnych baktérií
- predlžuje niekoľkonásobná trvanlivosť
- zisky súvisiace so znížením kazivosti produktov
- obal poskytuje chutnú hladkosť a chuť
- pohodlnosť pri preprave
- rýchlosť použitia balených produktov (v porovnaní s mrazenými produktmi)
Technické parametre:
- Model : DZ-300
- Veľkosť komory: 390 x 295 x 50 mm
- Tesnenie rozmery: 260 x 8 mm
- Typ tesnenia: jednoradové
- Max. dĺžka produktu: 330 mm
- Max. výška produktu: 120 mm
- Napätie: 220/50 60 Hz
- Rozmery: 495 x 340 x 375 mm
- Hmotnosť: 37 kg
- Hmotnosť s balením: 45 kg
- Kapacita vákuového čerpadla 8m3/ h
- Príkon: 700 W
- Výkon motora: 370 W
- Rozmery boxu: 600 x 420 x 480 mm
Zahrnuté:
- olejový lievik
- kanthalová páska
- teflón
- zásobník
- písmená na pečiatkovanie dátumu na pečati
- pečať veka
Vákuový baliaci stroj sa používa v:
1. potravinársky priemysel na balenie produktov ako:
- surové mäso, spracované mäso (napr. údeniny)
- polotovary, múčne výrobky, syr
- tekutiny, zelenina , ovocie
2. Elektronický priemysel
3. Chemický, medicínsky priemysel atď.
Vlastnosti :
- vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
- priehľadné veko umožňuje pozorovanie proces balenia
- prehľadný a ľahko použiteľný ovládací panel
- malé rozmery a elegantný dizajn
- proces balenia trvá niekoľko desiatok sekúnd, stačí nastaviť parametre: čas vyprázdňovania , doba zvarenia teplota zvaru
- možnosť balenia vlhkých, suchých, tvrdých, mäkkých, tekutých produktov, prašných produktov.
- Špecifické využitie v molekulárnej gastronómii – METÓDA SOUS VIDE