GOZDAWA AMBER LAGER stredne tmavý ležiak 23L
GOZDAWA AMBER LAGER stredne tmavý ležiak 23L
Kód tovaru: 7827402478
- Hmotnosť produktu s obalom: 1,84 kg
- Značka: Coopers
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Výrobca: Gozdawa
GOZDAWA AMBER LAGER 1,7 kg za 23 l
- odroda Jantárového ležiaka. Nádherná opalizujúca jantárová farba, viac sladových chutí
23 litrov lahodného domáceho piva
PIVO ŠTÝLU JANTAROVÉHO LAGERU - odroda Jantárového ležiaka. Krásna opalizujúca jantárová farba, viac sladových chutí, vyvážená horkosť. Mladinu treba po 48 hodinách len mierne schladiť umiestnením do chladnejšej miestnosti alebo cez noc na balkóne. Stačí teplota pod 19°C. Na referenciu je lepšie použiť glukózu. Zrenie minimálne 4 týždne.
ZLOŽENIE SET/BREWKIT: Chmelený extrakt 1,7 kg, kvasnice spodného kvasenia.
AKO PRIPRAVIŤ pivo Gozdawa Amber Ležiak:
p>
Pred umývaním zariadenie umyte a vydezinfikujte,
Droždie z vrecúška nasypte do 100 ml vychladenej (20-25°C) vody. Počkajte aspoň 30 minút,
Uzavretú plechovku vložte do horúcej vody,
V 2 litroch horúcej vody rozpustite 1 kg cukru, obsah plechovky vylejte. Za dôkladného miešania povarte.
Sladinu nalejte do fermentora a doplňte studenou vodou na 23 litrov. Teplota musí byť 20-24°C.
Nalejte hydratované droždie a dôkladne premiešajte asi 2 minúty. aby sa zabezpečilo dobré okysličenie mladiny.
Zatvorte fermentor vekom s fermentačnou trubicou,
Počas fermentácie sa snažte udržiavať teplotu mladiny v rozmedzí 18 - 23° C,
Fermentácia zvyčajne trvá 5-8 dní. Ak z fermentačnej trubice neuniká žiadny CO2, fermentácia sa považuje za ukončenú.
Po fermentácii nalejte pivo do sterilných fliaš a pridajte asi 4 g cukru na 0,5l fľašu. Nechajte 3-5 dní pri izbovej teplote, potom odstavte min. 21 dní na tmavom a chladnom mieste.
V uzavretej sklenenej fľaši je trvanlivosť piva vyrobeného týmto spôsobom 2-3 roky.
PODOBNÉ PRODUKTY
Kryštalická glukóza 1kg
Kryštalická glukóza 1 kg Glukóza je surovina používaná na kvasenie vo fľašiach. Typ : Cukry Glukóza je surovina používaná na vykonanie fermentácie …
Ľahký tekutý jačmenný sladový extrakt 1,2 kg
Popis produktu Ľahký tekutý jačmenný sladový extrakt MALT 1,2 kg Prírodný sladový extrakt LIGHT JAČMENNÝ SLAD (EBC- 188) v sirupe - hmotnosť 1200 g - u…
Ľahký tekutý jačmenný sladový extrakt 1,2 kg
Popis produktu Ľahký tekutý jačmenný sladový extrakt MALT 1,2 kg Prírodný sladový extrakt LIGHT JAČMENNÝ SLAD (EBC- 188) v sirupe - hmotnosť 1200 g - u…
-14%Ražný extrakt tekutý sladový extrakt MALT 1,2kg
Ražný tekutý sladový extrakt SLAD 1,2 kg Prírodný žitný sladový sladový extrakt v sirupe - hmotnosť 1200 g Sladový extrakt nechmelené v sirupe. Vyrába …
-28%Ľahký tekutý pšeničný extrakt 1,2 kg
Popis produktu Ľahký tekutý pšeničný sladový extrakt SLAD 1,2 kg Prírodný sladový extrakt ĽAHKÝ PŠENIČNÝ SLAD v sirupe - hmotnosť 1200 g 100% prí…
-9%Ľahký tekutý pšeničný extrakt 1,2 kg
Popis produktu Ľahký tekutý pšeničný sladový extrakt SLAD 1,2 kg Prírodný sladový extrakt ĽAHKÝ PŠENIČNÝ SLAD v sirupe - hmotnosť 1200 g 100% prí…
JANTAR tmavý tekutý sladový extrakt 1,2 kg
Sladový sladový extrakt z jantárového jačmeňa Prírodný sladový extrakt z jantárového jačmeňa (EBC-180) 1200 g najlepší doplnok k vareniu piva z varnýc…
Extrakt zo sladového jačmeňa tmavý KARAMEL 1,2 kg
Popis produktu Tmavý tekutý sladový extrakt KARAMELOVÝ JAČMEŇ 1,2 kg Prírodný tekutý tmavý sladový extrakt MALT KARAMELOVÝ JAČMEŇ (EBC-6 818 ) v sirupe …
-15%JANTAR tmavý tekutý sladový extrakt 1,2 kg
Sladový sladový extrakt z jantárového jačmeňa Prírodný sladový extrakt z jantárového jačmeňa (EBC-180) 1200 g najlepší doplnok k vareniu piva z varnýc…
Extrakt zo sladového jačmeňa tmavý KARAMEL 1,2 kg
Popis produktu Tmavý tekutý sladový extrakt KARAMELOVÝ JAČMEŇ 1,2 kg Prírodný tekutý tmavý sladový extrakt MALT KARAMELOVÝ JAČMEŇ (EBC-6 818 ) v sirupe …
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac