Jogurtový kysnutý cesto s damašskou ružou 10 čiapky.
Jogurtový kysnutý cesto s damašskou ružou 10 čiapky.
Kód tovaru: 11555352384
- Značka: inny (GENESIS)
- Účel: Iné
- Produkt neobsahuje: Cukor, lepok, GMO, konzervanty
POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky
POPIS PRODUKTU
Pre našich najnáročnejších zákazníkov kysnuté cesto GENESIS na bulharský jogurt s damašskou ružou. Výrobok neobsahuje pomocné látky. Kvalita hotového výrobku závisí od kvality použitého mlieka. Ak je výsledok neuspokojivý, skúste iné mlieko (ak mlieko obsahuje konzervačné látky, zabíja baktérie).
Kvôli mínusovým teplotám odporúčame objednať si kvások kuriérom.
100 % prírodné!
- bez maltodextrínu
- bez sacharózy
- bez GMO
- nie konzervačné látky
- bez sóje
zloženie:mikroorganizmy koncentrované v mliečnom prostredí nasledujúcich druhov: najmenej 10⁹ (1mlrd) stupeň živé bunky v 1g produktu
- 210 mg Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus
- 210 mg mrazom sušené okvetné lístky damašskej ruže
Obsahuje stopy laktózového mlieka. Kmene sú izolované z prírodných zdrojov a nie sú geneticky modifikované.
Probiotické, liečivé a profylaktické vlastnosti kvasiniek sú testované v prestížnych medicínskych inštitútoch, pomáhajú obnoviť rovnováhu tráviaceho systému, odstraňovať toxíny z organizmu, pôsobia protirakovinovo a aktivujú funkcie imunitného systému tráviaceho systému.
Počet vločiek závisí od chuťových preferencií.
Balenie: Škatuľka 10 KAPSULÍ, každá po 420 mg. Každá KAPSULA vystačí na fermentáciu až 2,5÷3 litrov mlieka.
Spôsob prípravy:Uvarte až 2,5 litra mlieka. Nechajte 30 minút horúce, ochlaďte na 45 °C. Pridajte droždie z jednej kapsuly (kapsulu otvorte a nasypte do nej jej obsah. Nepúšťajte celú kapsulu, pretože sa bude ťažko rozpúšťať), dobre premiešajte, kým sa nerozpustí a nalejte do vhodných nádob. Fermentované mlieko necháme kvasiť pri 45°C 8-10 hodín bez miešania. Na udržanie teploty kysnutia použite misku od jogurtu alebo hrubostennú nádobu, ktorú umiestnite na teplé miesto (v rúre s teplotou nie vyššou ako 45 °C). Ak kvasenie prebieha večer, na druhý deň ráno sa mlieko zrazí.Vložíme do chladničky bez miešania. Po vychladnutí na 10°C je jedlý. (Pred konzumáciou nezabudnite vychladnúť bez miešania).
Skladovanie kvasníc: Dátum spotreby závisí od správneho skladovania produktu 2 roky pri teplote 0 až 10 °C. 1 rok pri teplotách do 20°C na suchom a tmavom mieste, mimo slnečného žiarenia.
Pôvod: Bulharsko, so špeciálnou podporou Harvard Medical School v Spojených štátoch
Generálny distribútor pre Poľsko: BIO INVEST s.c - zdravý život pre každého!
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus (do roku 1984 známy ako Lactobacillus bulgaricus) je jednou z baktérií používaných na výrobu jogurtov. Prvýkrát ho identifikoval v roku 1905 bulharský lekár Stamen Grigorov. Baktéria sa živí laktózou a produkuje kyselinu mliečnu, vďaka ktorej sa mlieko skladuje.
Na svete existujú 3 druhy baktérií: dobré, zlé a neutrálne. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) , dobrých baktérií je celkovo 10, medzi Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus sú tieto baktérie rastlinného pôvodu a nie sú bežnými obyvateľmi ľudského tela.Iné baktérie ako bifido a acidophilus sa vyskytujú v ľudskom tele a vo veľkej miere sa využívajú ľudia k nim.
Hlavným procesom objavenia sa dobrých vlastností baktérií je adhézia, čím je silnejšia, tým silnejší je imunostimulátor. Lekári pracujúci s baktériami vedia, že Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus majú v porovnaní s inými laktobacilmi najsilnejšiu priľnavosť na hrubé črevo. Lactobacillus bulgaricus má navyše mimoriadne silný baktericídny, protirakovinový účinok, odvádza z tela toxíny. To všetko robí Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus tak cennými pre ľudí a ich zdravie. Tieto vlastnosti priniesli svetovú slávu svetoznámemu bulharskému jogurtu.
Funkčné výhody damašskej ruže:
- zlepšuje náladu, upokojuje a má antidepresívne vlastnosti
- priaznivo pôsobí na pokožku (pri psoriáze) a vlasy
- napomáha tráveniu
- prírodný antioxidant
- vysoký obsah flavonoidov
- zlepšuje telesný pach
- protirakovinový vďaka vysokému obsahu geraniolu, na prsia, prostatu, pľúca, rakovina hrubého čreva (Carnesecchi et al. al. 2001 „Geraniol je čistý štandardný acyklický monoterpén nachádzajúci sa v aromatickom bylinnom oleji a preukázalo sa, že in vivo a in vitro vykazuje protinádorovú aktivitu proti rôznym typom rakoviny“)
PODOBNÉ PRODUKTY
Jogurtové batérie - 7 vrecúšok - prírodný jogurt
Predám bulharské štartéry (bakteriálne kultúry) do bulharských jogurtov (tzv. kiseło mliako). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus thermophilus. Uchovávajte …
-28%Bulharské baktérie na domáci jogurt (7 vrecúšok)
K bulharským jogurtom (tzv. kiseło mliako) ponúkame bulharské predkrmy (bakteriálne kultúry). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Uchovávajte …
-20%Bulharské probiotické jogurtové baktérie/
Bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry) pre bulharské jogurty (tzv. kiseło mliako). Obsahujú tieto baktérie: lactobacillus rhamnosus, lactobacillus gasseri, lactobacillus …
-12%Jogurtové baktérie - 7 vrecúšok - prírodný jogurt
K bulharským jogurtom (tzv. kiseło mliako) ponúkame bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus thermophilus. Ucho…
-27%Bulharské kysnuté cesto na domáci jogurt (7 vrecúšok)
K bulharským jogurtom (tzv. kiseło mliako) ponúkame bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Ucho…
-14%Jogurtový štartér / Bulharský probiotický jogurt
Bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry) pre bulharské jogurty (tzv. kiseło mliako). Obsahujú tieto baktérie: lactobacillus rhamnosus, lactobacillus gasseri, lactobacillus …
-19%Baktérie pre probiotické jogurty
Bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry) pre bulharské jogurty (tzv. kiseło mliako). Obsahujú tieto baktérie: lactobacillus rhamnosus, lactobacillus gasseri, lactobacillus …
-16%Bulharské baktérie na domáci jogurt (7 vrecúšok)
K bulharským jogurtom (tzv. kiseło mliako) ponúkame bulharské kysnuté cestá (bakteriálne kultúry). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Ucho…
-28%Bulharské kysnuté cesto na domáci jogurt (7 vrecúšok)
Kváskové cestá umožňujú získať jogurt hustej a hladkej konzistencie, bez zrnitej štruktúry, s lesklými vločkami, vôňou - typickou, mliečnou a kyslou, s jemnou kyslosťou a jemnou…
-27%Jogurtový štartér – 7 vrecúšok – prírodný jogurt
Predám bulharské zákysy (bakteriálne kultúry) na bulharské jogurty (tzv. kiseło mliako). Obsahujú baktérie: Lactobacillus bulgaricus a Lactobacillus thermophilus. Uchovávajte v …
Hodnotenie obchodu
Zobraziť viac