Kniha EKO Jogurt L+ Kempista Nutričná kúra
Tovar bol pridaný do košíka.
Kniha EKO Jogurt L+ Kempista Nutričná kúra
Tovar bol pridaný do košíka.

Kniha EKO Jogurt L+ Kempista Nutričná kúra

Kniha EKO Jogurt L+ Kempista Nutričná kúra

Kód tovaru: 12102108711

  • Kód výrobcu: EKO Jogurt L+ Slnko a Jedlo
  • Značka: Sun & Foods
  • Účel: Pre jogurt
  • Obchodné meno: Jogurt l + sada baktérií na výrobu jogurtu

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

53,81 € 44,12 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 5 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

Eko jogurt L+

Jogurtové baktérie na výrobu L+ jogurtu

Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt najuniverzálnejší a vhodný pre všetky vekové skupiny. Odporúča sa spočiatku na obnovu črevnej bakteriálnej flóry a neskôr na preventívnu starostlivosť o črevnú flóru.

1 vrecúško stačí na prípravu 1 litra L+ jogurtu.

Ak dodržiavate odporúčania výrobcu a vykonávate pravidelné množenie v súlade s pokynmi, tento proces možno vykonávať niekoľko (až 6) mesiacov.

Polička. životnosť:

b> 02-2025

Čistá hmotnosť: 4,9 g

Pozor! sada obsahuje 1 vrecúško Eko jogurt L+ a knihu Dr. Kempistu "Nutričná kúra"

Charakteristika b>

  • Podporuje tráviace procesy a priaznivo ovplyvňuje peristaltiku čriev.
  • Vďaka živým baktériám a obsahu kyseliny mliečnej pomáha bojovať proti škodlivým baktériám a plesniam, obnovuje správna bakteriálna flóra tráviaceho traktu a jeho správne pH.
  • Obsahuje veľké množstvo vitamínov, vrátane: vr. A, B2, B12, K2. Vitamín B₂ je typický vitamín mladosti. Vitamín B₂ sa podieľa na tvorbe červených krviniek a posilňuje nervový systém.
  • Obsahuje okrem iného: veľké množstvo organického vápnika. Vápnik sa podieľa na viac ako 300 reakciách prebiehajúcich v našom tele.
  • Má široké využitie aj v kozmetike – možno ho použiť napríklad na strie.

Priaznivo pôsobí na tráviaci trakt:

  • zlepšuje trávenie a vstrebávanie potravy,
  • ovplyvňuje lepšiu peristaltiku čriev,
  • látky produkované baktériami, ako sú napr kyselina mliečna bojuje proti škodlivým baktériám a plesniam,
  • zabraňuje infekciám a zápalom,

Domáce produkty nepodliehajú priemyselnému spracovaniu, preto baktérie, ktoré obsahujú, sú živé a priaznivo pôsobia na náš organizmus.

Produkt má:

  • CERTIFIKÁT PL-EKO-02, POĽNOHOSPODÁRSTVO EU ​​/ NON- EÚ
  • Produkt je v súlade so smernicou EÚ 1829/2003 a 1830/2003 Európskeho parlamentu a Rady z r. 22/09/2003

Obsahuje bakteriálne kultúry:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium lactis

Neobsahuje:

  • Geneticky modifikované ingrediencie
  • Cukor, zahusťovadlá, lepok alebo akékoľvek chemické prísady
  • Stopy alergénov
  • Lepkové výrobky (obilniny), vajcia, ryby, sója, arašidy arašidy, zeler, horčica (horčica), sezam, oxid siričitý a disulfid, kôrovce, mäkkýše, vlčí bôb.
  • Neobsahuje ani stopové množstvá alergénov.

Naše bakteriálne kultúry boli uznané medzinárodným trhom ako bezpečné na konzumáciu.

AKO ZAČAŤ S TERAPIOU DR KEMPISTOVY?

  • Jogurtovú terapiu začíname L+ jogurt.
  • Vďaka baktériám, ktoré obsahuje, sa obnovuje normálna bakteriálna flóra tráviaceho traktu.
  • Acidophilus je obzvlášť dôležitý, pretože svojím účinkom podporuje liečbu ochorení tráviaceho traktu spôsobené Helicobacter pylori.
  • Po 14 dňoch pridáme kyslé mlieko.
  • Ráno pokračujeme v pití L+ jogurtu a na poludnie a večer kyslé mlieko.
  • Ráno pokračujeme v pití L+ jogurtu.
  • li>

Prítomnosť živých baktérií a látok, ktoré produkujú, vrátane: kyselina mliečna podporuje regeneráciu správnej bakteriálnej flóry tráviaceho traktu, zlepšuje trávenie a metabolizmus.

  • Reguluje činnosť tráviaceho traktu,
  • Zabraňuje rozvoj škodlivých mikroorganizmov v tráviacom trakte, prevencia hnačky a podpora imunitného systému.
  • Posilňuje kosti zvýšeným vstrebávaním vápnika a fosforu.
  • Znižuje príznaky intolerancie laktózy.

AKO PRIPRAVIŤ BIO DOMÁCI JOGURT L+

Najlepšie je použiť plnotučné kravské mlieko, kozie mlieko (nie UHT typ) príp. rastlinný nápoj (mandľový, sójový, ovsený).

Pripravte si :

  • Litrovú nádobu (najlepšie sterilizovanú) s pevným uzáverom.
  • Vrecúško s jogurtovými bakteriálnymi kultúrami.
  • Liter mlieka alebo nápojovej rastliny
  1. Mlieko zohrejte na 42° (platí pre pasterizované mlieko z obchodu). Čerstvé mlieko zohrejeme na 80°C, aby sme zabili cudzie baktérie (na povrchu mlieka sa objaví prvá šupka).
  2. Mlieko nalejeme do nádoby (napr. do sklenenej nádoby) a ochladíme na 42°C .
  3. li>
  4. Otvorte vrecúško s baktériami, nalejte ho do mlieka a jemne premiešajte. Nádobu pevne uzavrite. Baktérie nalejeme do mlieka, ktoré má 42°C! Baktérie umierajú pri vyšších teplotách. Na meranie teploty môžete použiť špeciálny teplomer. Môžete si ho kúpiť tu.
  5. Necháme ho kvasiť 8 až 16 hodín pri teplote asi 42°C, kým nedosiahne príslušnú hustú konzistenciu. Dirigentkým vydrží cca 12 hodín.

Na udržanie teploty 42°C môžeme dózu vložiť do hrnca s veľmi teplou vodou siahajúcou pod úroveň uzáveru ( samozrejme, vodu treba z času na čas vymeniť, aby sa zohriala). Nádobu môžeme tiež vložiť do mierne predhriatej rúry alebo ju zabaliť do deky.

Pozor!

Ak dôjde k prvému násobeniu nefunguje, mozes si mlieko nechat.do 24 hod. Po 12 hodinách skontrolujeme, či je jogurt hotový - ak nič nevytečie, celý ho zohrejeme (v rúre alebo hrnci s teplou vodou) a opäť odstavíme na ďalších maximálne 12 hodín. na množenie.

ĎALŠIE NÁSOBENIE

Nasledujúce množenie je najlepšie vykonať počas prvých 3 dní a najneskôr do 7 dní od výroby predchádzajúci výrobok (čím je kvások starší, tým horšie sa množí).

Na každý liter novo pripraveného mlieka/rastlinného nápoja (podľa bodov 1 a 2) pridáme 4 polievkové lyžice vopred pripraveného výrobku a postupujte presne ako pri prvom množení.

Ak sa budete riadiť odporúčaniami výrobcu a budete vykonávať pravidelné množenie v súlade s návodom, je možné tento proces vykonávať niekoľko (až 6) mesiacov.

Namnožený produkt je možné uchovávať v chladničke až 7 dní, vo vrecúšku podľa dátumu spotreby (vrecúško treba uchovávať aj v chladničke).

PRÍPRAVA VEGAN L+ JOGURTU Z RASTLINNÉHO NÁPOJE

V prípade rastlinných nápojov postupujte podľa všeobecných pokynov na množenie baktérií, ale musíme pamätať na dve dôležité veci:

  1. Rastlinné mlieka neobsahujú laktózu, ktorou sa baktérie živia. Na 1 liter nápoja preto pridajte polievkovú lyžicu cukru (stévia, xylitol nezaberie!). Počas procesu fermentácie cukor „zožerú“ baktérie. Pred zahriatím nápoja pridajte cukor, aby sa dobre rozpustil.
  2. Jogurty z rastlinných nápojov sú dosť tekuté, preto pridajte 1 čajovú lyžičku agar-agaru na 1 liter nápoja, aby bola konzistencia jogurtu hustejšie.

Po vykysnutí odoberieme vrchnák a uložíme do chladničky.

Takto pripravený výrobok je vhodný na konzumáciu, ale je aj zdrojom baktérií pre následné množenie.

VÝŽIVOVÁ KÚRA - zdroj života a zdravia

Môže byť jedlo liekom a posilniť imunitu nášho organizmu? Áno, a keď sa to stane, kniha "Liečenie výživy" predstavuje. Nájdete tu praktické rady a výživový program, aby sme si mohli užívať život v zdraví čo najdlhšie. Súbor cenných rád napísaných lekárom. med.Jadwiga Kempisty a med. MUDr. Urszula Chorzępa.

Autormi publikácie sú dve generácie lekárov, matka a dcéra – MUDr. med.Jadwiga Kempisty a med. med.Urszula Chorzępa. Obaja sú lekári s dlhoročnou lekárskou praxou, kombinovaním rôznych liečebných metód, ako sú výdobytky svetovej medicíny rozšírené o doplnkovú bylinnú medicínu, akupunktúru, akupresúru a klasickú homeopatiu. Celé to dopĺňa starostlivo vypracovaný program zdravého stravovania, ktorý vám pomôže zmeniť zlé stravovacie návyky.

Lekári využívajú skúsenosti v oblasti zdravej výživy a liečby z rôznych kultúr, vrátane čínskej, židovskej a staropoľskej , spájajúc ich s jedinečnými s výdobytkami modernej molekulárnej medicíny.

"Úlohou každého lekára je čo najlepšie pomôcť každému pacientovi. Stáva sa však, že overené metódy neprinášajú očakávané výsledky pre niektoré z nich.A potom sa oplatí hľadať iné spôsoby, ako pacientovi pomôcť, doplnkové metódy, niekedy nové, niekedy tradičné alebo tzv.netradičné.V tejto knihe nájdete oboje.Pri všetkej úcte k medicíne a jej obrovským úspechom , predstavujeme niektoré témy, ktoré stoja za pozornosť, napríklad tú, ktorú mnohí lekári stále podceňujú, a napriek tomu obrovský vplyv toho, čo jeme na naše zdravie a pohodu, potvrdený mnohými vedeckými štúdiami.

[...] Spomíname aj čínsku medicínu. Nie všetky pojmy, ktoré s tým súvisia, sa dajú ľahko preložiť do jazyka západnej medicíny a niekedy znejú cudzo. Jedno je však isté – v praxi prináša veľmi dobré výsledky, preto sa oplatí vyskúšať.“

Hlavným princípom, ktorý autori využívajú, je mnohostranný, holistický prístup k človeku, zaobchádzanie s telom ako celok. Publikácia obsahuje rady o zdravom životnom štýle. , správnej výžive s kulinárskymi receptami a množstvo užitočných informácií, aby sme ostali zdraví a v pohode čo najdlhšie!

Informácie:

  • Názov: Liečba výživou
  • Podnázov: zdroj života a zdravia
  • Autor: Jadwiga Kempisty, MD, Urszula Chorzępa, MD
  • Obálka: soft
  • Počet strán : 206
  • Rok vydania: Varšava 2019
  • Vydanie: 6. vydanie – doplnené a opravené
  • Vydavateľstvo:Slnko aJedlo
  • Č. ISBN: 978-83-953861-0-7
  • Formát: 145 x 205 mm (14 , 5 x 20,5 cm)

Ak sa chcete tešiť zdraviu, cítiť sa dobre a mať dobrú náladu, zvoľte si "Nutričnú kúru".

CITÁTY

„Živé kultúry geneticky nemodifikovaných baktérií obnovujú správnu bakteriálnu flóru tráviaceho traktu a správne pH (indikované pri chudnutí, pri liečbe prekyslenia, vredová choroba, obezita, zápcha, poruchy trávenia). Ponúkam vám baktérie, ktoré sa pred zavedením do tela rozmnožia, takže ich bude veľa a do nášho tela prídu s obrovským množstvom výživných látok. hodnotu, pretože to dokážu. Prečo to nevyužiť? Čo dokážu baktérie nášho tráviaceho systému? Okrem obnovy správnej bakteriálnej flóry:

Premieňajú potravinové produkty na stráviteľné z nestráviteľných, napríklad štiepia laktózu, ktorá sa nachádza v kravskom mlieku.Laktóza je zodpovedná za stukovatenie pečene a spôsobuje alergie. Mnoho ľudí má problémy s trávením mlieka, pretože nedokážu stráviť laktózu. Gastrointestinálne baktérie však rozkladajú tento mliečny cukor (laktózu) na glukózu a galaktózu, ktoré sa ľahko vstrebávajú. Preto ľudia alergickí na laktózu môžu piť jogurty a kefíry z kravského, kozieho, sójového alebo ryžového mlieka za predpokladu, že obsahujú živé baktérie, ktoré štiepia laktózu.

Podieľajú sa na tvorbe vitamínov. , napríklad zo skupiny B, K2. Ide o vitamíny, ktoré podporujú náš hematopoetický systém a nervový systém. Priaznivo pôsobia na našu pokožku, oči a vlasy. Vitamín B12 v ľudskom tele produkujú výlučne mikroorganizmy. Črevná mikroflóra človeka produkuje tento vitamín najmä v hrubom čreve.

Vápnik sa oveľa lepšie vstrebáva z mlieka spracovaného baktériami mliečneho kvasenia. Je dôležitý nielen pre naše zuby a kosti, ale podieľa sa až na 300 reakciách v ľudskom tele.

Podieľajú sa na mnohých detoxikačných procesoch. Absorbujú patogénny cholesterol, redukujú nadbytok histamínu, a preto sa podieľajú na liečbe mnohých kardiovaskulárnych ochorení, alergií atď. Inhibujú rast patogénnych bacilov, napríklad Escherichia coli, ktorá je charakteristická pre infekcie močových ciest. Tým, že súperia s inými (patogénnymi) mikroorganizmami o miesto na uchytenie sa na povrchu epitelových buniek nášho tela, vytvárajú nepriaznivé prostredie pre iné (patogénne) mikroorganizmy. Vyrábajú aj špecifické antibiotické látky, teda pôsobia baktericídne proti mnohým kmeňom patogénnych baktérií.“

Pozývam vás aj na ďalšie aukcie :)

kde budete nájdite doplnky stravy a výrobky potravinové produkty s bezpečným zložením a prírodným pôvodom surovín, ktoré som osobne skontroloval alebo mi boli odporúčané dôveryhodnou osobou.

PODOBNÉ PRODUKTY

-8%
ECO KEFIR - živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu

ECO KEFIR - živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu

ECO KEFIR Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kefíru Vzhľadom na mierne odlišné zloženie a pozitívny vplyv na metabolizmus sa odporúča najmä ako pod…

29,61 € od 21,91 €
Skladom > 5 ks
-18%
Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook

Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook

AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…

32,66 € od 21,45 €
Skladom > 20 ks
-30%
Kváskový štartér do bulharského jogurtu (originál) 10 kapsúl.

Kváskový štartér do bulharského jogurtu (originál) 10 kapsúl.

Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…

38,59 € od 21,68 €
Skladom > 20 ks
-20%
Kefírový kvások 10 kapsúl GENESIS

Kefírový kvások 10 kapsúl GENESIS

Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…

33,77 € od 21,68 €
Skladom > 20 ks
-15%
Bifido jogurtový štartér 10 kapsúl.

Bifido jogurtový štartér 10 kapsúl.

Je nám ľúto, ale v prípade denných teplôt 30 a viac stupňov alebo pod nulou negarantujeme objednávku cez Paczkomat na produkt vyžadujúci teplotný režim. Produkt neobsahuje ži…

31,78 € od 21,68 €
Skladom > 20 ks
-30%
EKO Jogurt L+ | Slnko a jedlo | súbor baktérií na výrobu jogurtu

EKO Jogurt L+ | Slnko a jedlo | súbor baktérií na výrobu jogurtu

Eko jogurt L+ Jogurtové baktérie na výrobu L+ jogurtu Vďaka svojmu bohatému a rozmanitému bakteriálnemu zloženiu je L+ jogurt najuniverzálnejší a vhodný pre všetky vekové…

38,92 € od 21,91 €
Skladom > 10 ks
-26%
Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + leták

Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + leták

AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…

36,19 € od 21,45 €
Skladom > 20 ks
-9%
Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook

Kefírové zrno TIBETSKÁ HUBA 10 g + ebook

AUKCIA TIBETSKEJ HUBY: 10 gramov ČO JE TIBETSKÁ HUBA? Tibetská huba je kultúra baktérií a húb, ktoré po pridaní do mlieka naštartujú proces fermentácie, ktorého výsledkom je k…

29,43 € od 21,45 €
Skladom > 20 ks
-13%
EKO KYSELÉ MLIEKO živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu

EKO KYSELÉ MLIEKO živé bakteriálne kultúry od Dr. Kempistu

EKO KYSELÉ MLIEKO Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kyslého mlieka Jemná chuť a bakteriálne zloženie ho predurčujú pre deti. Pretože bakté…

31,32 € od 21,91 €
Skladom > 10 ks
-6%
EKO Kyslé mlieko Sun and Food živé bakteriálne kultúry

EKO Kyslé mlieko Sun and Food živé bakteriálne kultúry

EKO KYSELÉ MLIEKO Mrazom sušené bakteriálne kultúry na výrobu domáceho kyslého mlieka Jemná chuť a bakteriálne zloženie ho predurčujú pre deti. Pretože bakté…

28,98 € od 21,91 €
Skladom < 6 ks
  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)