Vivo baktérie kultivačný kvas - sada 9 ks
Tovar bol pridaný do košíka.
Vivo baktérie kultivačný kvas - sada 9 ks
Tovar bol pridaný do košíka.

Vivo baktérie kultivačný kvas - sada 9 ks

Vivo baktérie kultivačný kvas - sada 9 ks

Kód tovaru: 9436027284

  • Kód výrobcu: KULIARNY CHAMELEON sada 9 ks kysnutých cesta
  • Značka: Vivo
  • Účel: Pre jogurt
  • Obchodné meno: Kysnuté cesto
  • SET obsahuje predjedlá na kysnuté cesto (1 fľaštička každá):: ACIDOLAKT, BIFIVIT, kvások na JOGURT
  • SET obsahuje štartéry na kysnuté cesto (každá 1 fľaštička) pokračovanie:: ENTERO JOGURT, SLIM&FIT, IMU-JOGURT
  • SET obsahuje štartéry na kysnuté cesto (každá 1 fľaštička) pokračovanie:: PROBIO JOGURT, SIMBILAKT, VITALAKT

POZOR: v prípade možnosti výberu farby, typu, vzoru ju uveďte do poznámky

Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks35,68 € / ks
Pri kúpe 2 ks31,68 € / ks
Pri kúpe 3 a viac ks30,34 € / ks
49,55 € 35,68 € s DPH
Doprava zadarmo (Packeta, GLS, ParcelShop)
Skladom > 20 ks (dodanie 3 až 7 prac. dní)

POPIS PRODUKTU

SADA KYSLOSTI do jogurtu / živých bakteriálnych kultúr na prípravu domáceho jogurtu.

sada 9 kusov (9 fľaštičiek každého iného typu) - ktoré budú balené v 4 kartónoch s 2 rôznymi kusmi vo vnútri + 1 kartón alebo povrázkové vrecúško s 1 kváskom, teda spolu 9 kusov

Balenie od výrobcu je dvojbalenie, predávame ich jednotlivo - takže si môžete vyskúšať všetky druhy.

Niekedy do nich vložíme 2 rôzne fľaštičky jedno balenie, niekedy vložíme liekovky bez kartónu, ale do náhradného baliaceho reťazca.

Ku každému nákupu je pribalený leták.

každá liekovka je iná – charakteristiky nižšie

Kváskové štartéry sú živé bakteriálne kultúry na domácu prípravu probiotického jogurtu. Jogurty získané pomocou nich sú výnimočne čerstvé a obsahujú veľmi aktívnu bakteriálnu flóru. Pri domácej príprave si môžeme byť istí, že jogurt obsahuje živé baktérie a neobsahuje žiadne zbytočné prísady, ako je sušené mlieko, farbivá, cukor či zahusťovadlá. Zakwaski je ponuka pre ľudí zaujímajúcich sa o zdravú a prirodzenú výživu.

JOGURT SAKWASK FOR VIVO

Prírodný jogurt pripravený so Zakwaski FOR JOGURT VIVO je najklasickejší jogurt s nádhernou chuťou čerstvo fermentované mlieko. Vyznačuje sa najvyššou čerstvosťou a vysoko aktívnymi bakteriálnymi kultúrami. Pripravený podľa návodu, neobsahuje sušené mlieko, zahusťovadlá ani zvýrazňovače chuti, takže máme prírodný jogurt. VIVO JOGURTOVÝ kvások sa odporúča aj na kyslé rastlinné nápoje.

JOGURTOVÝ kvások - 1 ks KYSNUTÉ VLASTNOSTI:

denná strava

pre celú rodinu

★ zdroj mikroflóry

★ pre deti a tínedžerov vo veku 1-18 rokov

★ pre starších ľudí

★ počas diéty

★ po liečbe (rekonvalescencia)

Zloženie: maltodextrín , Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.

SIMBILAKT - 1 ks

CHARAKTERISTIKA SOURDINU:

Obsahuje použitú laktulózu pri problémoch so zápchou

★ pridanie laktulózy uľahčuje množenie bakteriálnych kultúr v mlieku

užitočné pre tých, ktorí chcú  posilňujú mikroflóru

★ pre tínedžerov, dospelých, seniorov

Zloženie: maltodextrín, laktulóza , Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (2 kmene), Bifidobacterium lactis (2 kmene), Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium>AKT.

★ počas antibiotickej terapie a pri liečbe chorôb

★ obsahuje bakteriálne kultúry rezistentné voči mnohým antibiotikám a liekom

★ "acidofilné mlieko"

Zloženie: maltodextrín, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis ( 2 kmene).

VITALAKT- 1 ks

CHARAKTERISTIKA SURDINY:

★ pre deti a dorast (od 6 mesiacov)

★ pre ľudí po liečbe, počas rekonvalescencie

★ pre športovcov

★ pre ľudí všetkých vekových kategórií v ich každodennej strave

b>

Zložky: maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis (2 kmene), mikroflóra kefírového zrna, Bifidobacterium infantis.

ENTERO JOGURT - 1 ks

CHARAKTERISTIKA SOURDIN:

★ Na bakteriálne infekcie (stafylokoky) a plesňové infekcie (Candida),

 obsahuje flóru, ktorá vytvára nepriaznivé prostredie pre patogénne baktérie a huby

 pre dospelých a seniorov.

Zloženie: maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium.

PROBIOJOGURT - 1 ks

SOURDIN CHARAKTERISTIKA:

obsahuje symbioticky pôsobiace laktobaktérie a bifidobaktérie

★ vylepšená mikroflóra

★ najväčší počet kultúr baktérií zo všetkých ponúkaných zákysov

★ denná strava

★ deti, dospelí a seniori

Zloženie: maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus ( 2 kmene), Bifidobacterium lactis (2 kmene), Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium infantis..

IMU-JOGURT - 1 ks

CHARAKTERISTIKA KYSENOSTI:

na časté infekcie a prechladnutia

★ pre deti od 6 mesiacov

★ pre dospelých a seniorov

★ v každodennej strave

Zloženie: maltodextrín, Bifidobacterium lactis (2 kmene), Lactobacillus acidophilus (2 kmene), Lactobacillus casei, LactObacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis.

FIT&SLIM - 1 ks

CHARAKTERISTIKA SOURDINU:

★ pri zmene stravy

★ pre tých, ktorí sa chcú o svoju postavu starať

★ so zvýšenou fyzickou námahou

★ pre mladých, dospelých, seniorov

★ v každodennej strave

Zloženie: maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis.

BIFIVIT - 1 ks

CHARAKTERISTIKA SOURDIN:

6 mesiacov veku b>

★ podpora bakteriálnej flóry aj pre dospelých

★ zdroj mnohých bifidobaktérií

★ jogurt s jemnou chuťou

Zloženie: maltodextrín, Bifidobacterium lactis (2 kmene), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus (2 kmene), Streptococcus thermophilus , Lactobacillus paracasei.

Čistá hmotnosť: 1 liekovka: 0,5 g, 1 alebo 1,5 g (hmotnosť viditeľná na fotografiách)

1 fľaštička postačuje na prípravu 1 až 3 litrov jogurtu

(a každú pripravenú porciu jogurtu možno použiť ako ďalší štartér – až 5 cyklov)

Kvásky by sa mali skladovať pri teplote +2 až +8°C

Možná doba prepravy pri teplotách do +30°C je až do 10 dní.

AKO UROBIŤ DOMÁCI JOGURT?

1. PRÍPRAVA MLIEKA

Na prípravu jogurtu používame: pasterizované mlieko (kravské, kozie alebo rastlinné), čerstvét.j. priamo od kravy (po prevarení, t.j. prevarení na teplotu 70-80'C), UHT (možné, ale neodporúča sa)

Ak použijeme mlieko priamo od kravy - pred prípravou jogurtu by sa mali prevariť, aby sa zbavili všetkých nežiaducich baktérií, ktoré by mohli brániť množeniu kultúr jogurtových baktérií.

Pasterizované mlieko si niekedy vyžaduje aj varenie a ochladenie vopred.

Mlieko UHT sa neodporúča, ale možno ho použiť. Netreba ho vopred prevárať na 70-80'C.

Ak použijeme rastlinné mlieko - tak to nie je jogurt, ale bežne sa to nazýva - môžeme použiť mlieko z obchodu (z kartónu), alebo si ho vyrobiť sami doma (napr. mandľové mlieko, kokosové mlieko, sójové mlieko).

Zloženie takéhoto mlieka je veľmi odlišné a od každého typu rastlinného nápoja môžeme získať výrobok konzistenciou podobný mliečnemu jogurtu.

Ak v zložení rastlinného mlieka nie je cukor, treba ho pridať, aby baktérie mali potravu. Pridáva sa (cukor/med) po zohriatí mlieka, pred pridaním kvásku.

2. PRÍPRAVA JOGURTU

★ Pripravte si mlieko, najlepšie 3,2 %.

★ Zahrejte ho na 37-42'C, pričom teplotu kontrolujte kuchynským teplomerom.

★ Vyberte liekovku so Zakwaskou z chladničky, naplňte ju do polovice mliekom pri teplote 37-43°C, pretrepte liekovku, aby sa premiešala, nalejte obsah do nádoby s mliekom.

★ Keď príprava jogurtu v malých jogurtovačoch s objemom 1-1,5 litra - stačí 1/2 fľaštičky Zakwasky. Potom prvú porciu rozmixujte v inej nádobe ako vo fľaši.

MOŽNOSTI PRÍPRAVY DOMÁCEHO JOGURTU:

  • v jogurtovači (môžete prečítajte si o príklade syrového jogurtovača tu - sérojogurt Biovin)
  • v termomixe - podľa návodu prístroja
  • v hrnci
  • v hrnci dóza
  • v nekovovej termoske
  • v každej nádobe s pokrievkou.

Ak sa použije hrniec / dóza / iná nádoba: po zahriatí a ochladení mlieka na 37-42°C a pridaní vykysnutého cesta nádobu pevne zabaľte do prikrývky alebo uteráka a odložte na pokojné (bez prievanu) teplé miesto na 8-10 hodín.

Nemiešajte, kým jogurt okysľuje.

PRIPRAVENÝ JOGURT:

– má zamatovú konzistenciu

– možno ho skladovať v v chladničke až 5-6 dní

- jogurt možno použiť ako štartér na ďalšiu prípravu jogurtu, podľa odporúčaní výrobcu - až 5-krát.

p>NAVŠTÍVTE PROSÍM MOJE ĎALŠIE AUKCIE v kategórii PRÍRODNÁ MEDICÍNA

V prípade dočasného nedostatku niektorého z kysnutých predkrmov si vyhradzujeme právo nahradiť ho iným, zasielaným náhodne.

PODOBNÉ PRODUKTY

Bakteriálne kultúry pre syr Gouda 50 l BROWIN Milk

Bakteriálne kultúry pre syr Gouda 50 l BROWIN Milk

Bakteriálne kultúry pre syr GoudaOd autorizovaného zástupcu BIOWIN Dokonale vybraná zmes baktérií mliečneho kvasenia na výrobu syra Gouda.Vďaka použitiu lyofilizácie - špeciálne…

od 13,47 €
Skladom > 10 ks
-13%
BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN

BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN

Mrazom sušené bakteriálne kultúry pre grécky syr Výrobca: Browin Značka: Browin Kód produktu: 411241 …

22,29 € od 14,06 €
Skladom > 20 ks
-18%
BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN

BAKTERIÁLNE KULTÚRY PRE SYRY GRÉCKEHO TYPU BROWIN

Mrazom sušené bakteriálne kultúry pre grécky syr Výrobca: Browin Značka: Browin Kód produktu: 411241 …

23,65 € od 14,06 €
Skladom > 20 ks
-19%
Bakteriálne kultúry pre syr GOUDA 411242

Bakteriálne kultúry pre syr GOUDA 411242

Bakteriálne kultúry pre syr Gouda …

23,94 € od 14,06 €
Skladom > 20 ks
PC - Pleseň Penicillium candidum

PC - Pleseň Penicillium candidum

PC - Pleseň Penicillium candidum Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, mrazom sušená štartovacia kultúra proti plesni Penicillium candidum na priame o…

od 13,82 €
Skladom > 20 ks
GEO - pleseň Geotrichum candidum

GEO - pleseň Geotrichum candidum

GEO - Pleseň Geotrichum candidum Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, mrazom sušená štartovacia kultúra plesne Geotrichum candidum na priame očkovani…

od 13,82 €
Skladom > 20 ks
RQ - pleseň Penicillium roqueforti

RQ - pleseň Penicillium roqueforti

RQ - Pleseň Penicillium roqueforti Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Koncentrovaná, mrazom sušená štartovacia kultúra na priame očkovanie mlieka (DVI). Poskytuje…

od 13,82 €
Skladom > 20 ks
-12%
Bakteriálne kultúry pre syr GOUDA 411242

Bakteriálne kultúry pre syr GOUDA 411242

Kultúry baktérií pre syr gouda Značka: Browin Kód produktu: 411242 …

22,03 € od 14,06 €
Skladom > 20 ks
-15%
ABY - jogurtové štartovacie baktérie + probiotikum

ABY - jogurtové štartovacie baktérie + probiotikum

ABY - štartovacie baktérie do jogurtu + probiotikum Balenie: na 100 l mlieka (10 g) - liekovka Štartovacie kultúry ProTek Séria : Fermentované mlieko Lactofer…

22,76 € od 14,02 €
Skladom > 20 ks
-12%
MSE - štartovacia kultúra (baktérie)

MSE - štartovacia kultúra (baktérie)

MSE - štartovacia kultúra (baktérie) Balenie: na 100 L mlieka (10 g) - fľaštička Štartovacie kultúry Syr-Tek Séria: MS Typ: Mesoph…

21,99 € od 14,02 €
Skladom > 20 ks
  • Sprostredkovanie tovaru z Poľska za skvelé ceny

  • Rýchle doručenie tovaru priamo k vám

  • 15 miliónov produktov na jednom mieste

  • Najväčší výber tovaru z Poľska na trhu

  • Doprava zadarmo (len v rámci SR)